Accountmanager AV & ICT

Die de verwachtingen van onze klanten weet te overtreffen

Vacature account manager
Bekijk subcategorieën
Om te solliciteren op deze vacature klik op de button "solliciteren" Solliciteren

Accountmanager AV & ICT (40 uur)

Audiovisueel

Die de verwachtingen van onze klanten weet te overtreffen

Hecht jij waarde aan een fijne werkomgeving met gezellige collega’s waar je gezien wordt en waar jouw input telt én hou jij ervan om klanten te helpen met het creëren van hún ultieme werkomgeving?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Even voorstellen

Wij creëren werkomgevingen waarin werkgeluk centraal staat. Zo realiseren we complete werkomgevingen van ontwerp tot en met de realisatie en leveren we alles wat nodig is om plezierig en comfortabel te kunnen werken. Van aansprekende kantoorinrichting en professionele audiovisuele faciliteiten tot hedendaagse kantoorbenodigdheden. We doen dit met de drie divisies: Projectinrichting, Audiovisueel en Office Supplies. Er wordt gewerkt vanuit een hypermoderne kantooromgeving in Harderwijk, compleet met een Meeting Experience Center en een moderne Live Studio. We regelen de projecten voor onze klanten van A tot Z en beschikken over een eigen team van projectleiders, technici en stoffeerders.

De functie

Voor ons audiovisuele team zijn we op zoek naar een gedreven persoonlijkheid voor de verkoop van uiteenlopende audiovisuele projecten, zowel koop als huur.
Ben je een rasechte verkoper en heb je kennis en ervaring op het gebied van beeld, geluid, licht en/of besturingssystemen? Dan is dit een unieke kans als je een nieuwe commerciële stap wilt maken in je carrière! Want bij ons kom je terecht in een omgeving die gekenmerkt wordt door snelle ontwikkelingen en boeiende techniek. En dat binnen een veelzijdig familiebedrijf. Onze missie is dé specialist voor de ultieme werkomgeving te zijn, met Werkgeluk als belangrijk uitgangspunt. De audiovisuele sector wordt gekenmerkt door veel dynamiek en het feit dat presentatieoplossingen een steeds belangrijker positie innemen bij gebruikers. Naast uitstekende commerciële vaardigheden is technische kennis belangrijk voor deze functie.

Wie is Wuestman

Waar mensen samenkomen richt Wuestman de ruimte in en faciliteert het samenzijn en samenwerken. Wuestman is niet alleen ‘systemintegrator’ van audiovisuele producten en diensten, maar ook specialist op het gebied van Projectinrichting en Office Supplies. Ons doel is om verwachtingen te overtreffen. Voor de juiste persoon zijn wij een geweldige plek om te werken en te leren.

Wat ga je doen?

Als accountmanager bezoek je onze klanten op uiteenlopende locaties. Het is jouw taak te weten te komen waarmee wij de klant het beste kunnen helpen. De opdracht is om ontmoetingsruimten in te richten met onze hoogwaardige presentatieoplossingen. Van leslokaal tot ‘boardroom’ en van ‘huddle room’ tot raadzaal. Daarnaast lijkt het je leuk om ook over andere inrichtingsaspecten te adviseren dan alleen de audiovisuele aspecten. Bij ons ben je altijd heel 'hands-on' bezig. Je rolt je mouwen op en geeft graag demonstraties. Je verkoopt onze innovatieve producten en diensten en zorgt voor de juiste after sales support.

Wat hebben wij te bieden?

We geven je alles wat je nodig hebt om uit te blinken in je rol. Naast je eigen auto en je persoonlijke communicatiemiddelen, beschik je over een hypermoderne en inspirerende kantooromgeving en alles wat je nodig hebt om ook thuis te kunnen werken. Je krijgt veel zelfstandigheid binnen een divers, dynamisch en collegiaal team, met volop mogelijkheden om mee te denken hoe we de ambities van de organisatie het beste kunnen realiseren. Er is alle ruimte om je persoonlijke talenten te laten groeien en jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen, opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching. En last but not least ontvang je een goed salaris, een winstdeling en prima secundaire voorwaarden.

Waarom solliciteren?

Bij ons vind je een prachtige mix van mensen. Je bent hier geen nummer maar een sleutelfiguur die de ruimte krijgt om samen met het team te excelleren bij toonaangevende klanten in de zorg, de overheid, de hospitalitywereld en het bedrijfsleven. Dat in combinatie met het geweldige productportfolio maakt de functie wel heel aantrekkelijk.

Je hebt nodig:

• Enthousiasme
• Minimaal een hbo of mbo+ diploma in de techniek en/of commercie
• Een zakelijk instinct
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Een zichtbaar positieve houding en een drive om mensen te inspireren
• Leergierigheid en de wil om jezelf uit te dagen
• Kennis van techniek (met name ICT)
• Je woont op maximaal 45 autominuten van Harderwijk
• Netwerk/ervaring in de audiovisuele sector is een pré
• Een C.V. waaruit blijkt dat jij de geschikte kandidaat bent

Voor informatie kun je contact opnemen met Arthur Noordermeer (directeur) via 0341-462080 of a.noordermeer@wuestman.nl  Je motivatiebrief met cv mag je sturen naar vacature@wuestman.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.