Projectinrichting - Werken

Akoestische oplossingen - Akoestiek - Akoestische kantoorinrichting - Akoestische interieuromgevingen

Akoestiek brengt rust in hedendaagsse kantoorruimten

De kantooromgeving vraagt om akoestiek. 
Er is een groeiende behoefte aan flexibiliteit. Flexkantoren, kantoortuinen, working showrooms en de vele verschillende soorten ontmoetingsruimten nemen in een hoog tempo toe. Projectmatig werken, het werken in tijdelijke werkgroepen en het werken in projectteams nemen toe. Maar ook het gebruik van smartphones, tablets, teleconferencing en videoconferencing is een standaard gebruik geworden in kantooromgevingen. Er is hierdoor veel meer geluid en drukte op kantoor ontstaan. Kantooromgevingen zijn de afgelopen jaren dan ook sterk veranderd.

Wat onveranderd blijft, is de menselijke behoefte aan rust en stabiliteit. Met de komst van flexkantoren is deze behoefte alleen maar groter geworden. Akoestische oplossingen brengen rust in moderne kantooromgevingen en zijn daarom een onmisbaar element in de moderne kantooromgeving.

Kantoorinrichting akoestische schermen wanden

In veel moderne kantoorruimten is behoefte aan akoestische kantoorinrichting. Door het gebruik van akoestische wanden en schermen komt er rust op kantoor en kunnen ruimten flexibel ingericht worden. Er zijn zowel standaard als vele maatwerk oplossingen. 

Corporate identity is een belangrijke tool om als onderneming het verschil te maken ten opzichte van andere marktspelers. Wuestman maakt het mogelijk om corporate identity tot in het kleinste detail door te voeren op de werkplek. Akoestische wanden en schermen zijn zeer geschikt voor het uitdragen van uw corporate identity. Naast het doorvoeren van huisstijl kleuren, is het zelfs mogelijk om wanden en schermen te voorzien van merknamen, logo's en beeldmerken.

Onze interieur architecten maken graag een uniek ontwerp voor uw organisatie! Laat u verrassen en inspireren! 

Akoestische plafondpanelen kunnen uitstekend toegepast worden in ruimten met veel geluidsoverlast, zoals kantoorruimten, callcenters, scholen, zorginstellingen en overheidsinstellingen. Akoestische plafondpanelen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en zijn gemaakt van doordachte materialen.

Plafondpanelen zijn verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren en kunnen bovendien bedrukt worden in uw eigen huisstijl of beeldmerk, zodat uw bedrijfsruimte de exacte identity krijgt die u zoekt. Vraag één van onze interieur architecten naar een interieurontwerp, zodat u direct ziet wat u krijgt. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Akoestisch kantoormeubilair
Wij willen de beste zijn voor kantoren en ontmoetingsruimten en daar werken we hard voor. Ons doel is een werkomgeving te creëren waar mensen optimaal kunnen werken. Met ons brede assortiment aan akoestisch kantoormeubilair zorgen we voor een perfect werkklimaat.

Naast sfeer brengt akoestisch kantoormeubilair rust op kantoor. Er is aandacht voor elkaar en voor het werk.

Passende akoestische kantoorinrichting
Graag helpen wij u met een persoonlijk advies. U kunt bij ons terecht voor zowel standaard akoestisch kantoormeubiliair als specifiek kantoormeubilair. Met ons projectteam richten wij complete ruimten in: kantoren, ontvangstruimten, vergaderzalen, bedrijfsrestaurants en meer. Passende akoestische inrichting bij uw bedrijfs identity, uw werkwijze en uw toekomstige plannen. Dat begint bij het ontwikkelen van een verrassend ontwerp door onze eigen interieurarchitecten.

Kantoorinrichting akoestische gordijnen

Vele vormen van raamdecoraties worden toegepast in moderne projectinterieurs. Ze hebben echter vaak minimale akoestische eigenschappen. Voor plaatsen waar licht gewenst is en een verbetering van de akoestiek noodzakelijk, was tot kort geleden geen oplossing.

Wuestman heeft transparante gordijnstoffen die vijf keer meer geluid absorberen dan normale transparante gordijnstoffen. Een innovatie!

Wilt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van akoestiek in kantooromgevingen? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch (0341-462089) contact op met één van onze medewerkers.