Audiovisueel binnen gemeenten

Raadzalen, trouwzalen en meetingrooms

Audiovisueel - Gemeenten

Audiovisueel voor Gemeenten

Het beste Audiovisueel voor Gemeenten in Nederland

Unieke oplossingen audiovisueel voor gemeenten. Met bewezen kwaliteit, betrouwbaarheid en toepasbaarheid, maken een groot aantal gemeenten in Nederland gebruik van onze audiovisuele oplossingen. Als audiovisuele professional levert Wuestman al decennia lang specifieke oplossingen van audiovisueel aan gemeenten. Van complete geïntegreerde audiovisuele oplossingen in raadzalen tot en met unieke audiovisuals in publiekshallen, vergaderruimten, spreekruimten en openbare ruimten. Als de specialist van audiovisueel voor gemeenten weet Wuestman als geen ander wat de beste audiovisuele apparatuur voor uw gemeente is, voor nu én voor de toekomst.

Audiovisueel voor Gemeenten

Onze oplossingen van audiovisueel voor gemeenten zijn er op gericht informatie op een feilloze en interactieve wijze over te brengen naar een beoogde doelgroep, van (geselecteerde) gemeentelijke medewerkers tot aan de burgerlijke inwoners van uw gemeente. De door ons geleverde audiovisuele architectuur is hierop volledig afgestemd. Als professional integreren we de aangeboden audiovisuele middelen in de aanwezige ICT infrastructuur, zodat u optimaal profiteert van de vele mogelijkheden die onze audiovisuele concepten u te bieden hebben. Graag presenteren wij u onze oplossingen audiovisueel voor gemeenten. Wij hebben vele gemeenten als referentie, welke wij graag in contact met u brengen. Laat u inspireren met de vele mogelijkheden van audiovisueel voor gemeenten.

Digital Signage, ook wel narrowcasting genoemd, is een aantrekkelijke oplossing van audiovisueel voor gemeenten om informatie te verspreiden. Voor veel gemeenten is het actief verspreiden van genomen beslissingen en informatie een onderdeel van het gemeentebeleid. Digital Signage helpt gemeenten om genomen beslissingen en informatie op een visueel aantrekkelijke wijze te verspreiden, waar en wanneer dat gewenst is. Door op een professionele wijze content te tonen op één of meerdere LCD/LED displays kunnen burgers actief en effectief geïnformeerd worden. Flexibel, doeltreffend en zeer burgerlijkgericht. De getoonde content kan afkomstig zijn vanuit verschillende bronnen. Denk bijvoorbeeld aan apps, internet, intranet, software-applicaties en/of uw databases. U kunt meerdere informatiestromen tegelijkertijd op één beeld presenteren. 

Audiovisueel voor Gemeenten

Steeds meer gemeenten maken gebruik van een cameravolgsysteem voor (raads)vergaderingen en persconferenties. Burgers zitten daarbij niet meer fysiek op de publieke tribune, maar zijn aanwezig via de 'publieke tribune' op het web. Vanuit een eigen locatie, bijvoorbeeld de woonkamer, hebben burgers via het internet toegang tot de raadzaal of vergaderruimte. Een cameravolgsysteem is een zeer aansprekende oplossing van audiovisueel voor gemeenten. Via een intelligent camerasysteem en gekoppeld discussiesysteem kunnen burgers (raads)vergaderingen en persconferenties via het web bijwonen, waar en wanneer zij willen. Sprekers komen haarscherp in beeld en het geluid is zeer helder dankzij de audiovisuele technieken die vandaag de dag beschikbaar zijn. Ook kunnen presentaties, documenten en fysieke onderwerpen eenvoudig en doeltreffend in beeld gebracht worden. Een cameravolgsysteem is dan ook één van de meest ideale oplossingen om burgers op en prettige en aangename wijze te betrekken bij overheidszaken. Neem contact met ons op en maak verder kennis met deze aansprekende oplossing van audiovisueel voor gemeenten. 

Een hoogwaardig interactief discussiesysteem is onmisbaar binnen uw raadzaal of vergaderruimte. Sprekers dienen immers uitstekend verstaanbaar te zijn in uw vergaderruimte, maar ook in digitale vorm voor distributie en/of vastlegging. Wuestman Audiovisueel werkt met de beste discussiesystemen die beschikbaar zijn en bij tal van referenties een uitstekende dienst bewezen hebben. Naast een uitstekende geluidservaring, is het van belang dat bijeenkomsten eenvoudig en op een deskundige wijze opgenomen en gearchiveerd kunnen worden. Onze interactieve discussiesystemen bieden buitengewoon goede faciliteiten voor vastlegging. Met veel plezier tonen wij u in een persoonlijk gesprek de uitgebreide mogelijkheden van onze interactieve discussiesystemen. Neem contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina of bel direct met een professional via 0341-462086.

Audiovisueel voor Gemeenten

Maak het voor burgers leuk om informatie in te winnen door gebruik te maken van een touch tafel. Een touch tafel is een digitale leestafel waar burgers eenvoudig en op een interactieve wijze informatie kunnen inwinnen. Lezen, raadplegen en indien gewenst kan er ook op gewerkt worden. Het digitaal opvragen, bewerken, delen en indienen en verspreiden van informatie behoort ook tot de mogelijkheden van een touch tafel. Een touch tafel is een zeer aantrekkelijke en trendy oplossing van audiovisueel voor gemeenten. Met een simpele “vinger touch” op het scherm hebben burgers of medewerkers toegang tot informatie van hun gemeente. 

Een populaire oplossing van audiovisueel voor gemeenten is het gebruik van outdoor displays. Met outdoor displays kunt u als gemeente op een aansprekende en dynamisch wijze digitaal communiceren in de omgeving van uw gemeente. In de buitenomgeving worden aansprekende outdoor displays geplaatst, waarop u als gemeente vanaf één centraal punt actuele informatie kunt plaatsen. De informatie kunt u plaatsen waar en wanneer u wilt. Wilt u meer weten over het plaatsen van outdoor displays in het straatbeeld van uw gemeente? Neem dan contact met ons op en maak kennis met deze bijzondere vorm van audiovisueel voor gemeenten. 

Met videoconference systeem binnen uw gemeente kunt u zeer efficiënt vergaderen, overleggen en samenwerken met mensen buiten uw gemeente. Door de superieure kwaliteit van zowel het beeld als het geluid lijken personen écht aanwezig te zijn. U ervaart geen afstand meer. Videoconferencing is een uiterst aantrekkelijke oplossing van audiovisueel voor gemeenten. Het grote voordeel is dat uw zonder tijdsverlies en zonder reis- en verblijfskosten ten alle tijde kunt vergaderen met uw teamgenoten. Ook kunt u eenvoudig documenten met elkaar uitwisselen en er gezamenlijk aan werken. En wanneer uw videoconferencing niet actief is, gebruikt u de schermen natuurlijk voor andere doeleinden, waaronder het geven van presentaties, het tonen van bedrijfsdocumenten of het bekijken van webpagina's. Met een videoconference systeem van audiovisueel heeft u het beste in huis om te vergaderen en samen te werken op afstand. 

Whitepaper livestreaming & videovergaderen
  • Specifiek voor overheid
  • Vergelijking van conference platforms
  • Concrete oplossingen 
Download whitepaper
Whitepaper

Interactieve presentatiedisplays maken presentatie- en vergaderruimten binnen uw gemeente uiterst multifunctioneel. Uw vergaderingen, overleggen en presentaties verlopen interactief met als resultaat; maximale aandacht en betrokkenheid van het publiek. Via een centrale bediening in uw ruimte kan men eenvoudig verschillende inputbronnen selecteren. Het produceren van beelden vanaf een pc, notebook, tablet of smartphone is een enkele druk op het centrale bedieningspaneel. Ook beelden van een documentcamera/visualiser of een videoconference systeem kunnen in een handomdraai op het interactieve presentatiedisplay getoond worden. Onze professionals zorgen voor een naadloze connectiviteit in de ruimte, zodat het werkelijk een kwestie van plug and play is. Interactieve presentatiedisplays zijn vandaag de dag vrijwel een vanzelfsprekend onderdeel van audiovisueel voor gemeenten.