AV-advies

Inspiratie voor jullie ultieme werkomgeving

Met AV-advies geven we je inzage in de wijze waarop jullie de werkomgeving het beste kunnen inrichten met audiovisuele faciliteiten. Er zijn uiteenlopende audiovisuele oplossingen te verkrijgen, maar wat is nu de ultieme combinatie voor jullie organisatie? Als hofleverancier genieten we van een jarenlange ervaring van audiovisueel en hebben onze audiovisuele specialisten veel kennis en kunde opgebouwd, dat we graag gebruiken voor het uitbrengen van een AV-advies voor jouw organisatie. In ons AV-advies houden we rekening met economische, maatschappelijke en financiële aspecten en onderscheiden we ons door het werkgeluk van jullie medewerkers centraal te stellen. Met ons AV-advies geven we je graag een waardevolle inspiratie.

Voor jou en je collega's willen we met AV-advies de ultieme werkomgeving creëren. Een werkomgeving waar jij en je collega's uitstekend kunnen werken. We brengen in ons AV-advies graag in kaart hoe jullie met audiovisuele middelen beter kunnen communiceren, presenteren en vergaderen. We laten je zien hoe je met audiovisueel de performance van jullie organisatie kunt verbeteren. Niet alleen de uitstraling van jullie organisatie wordt professioneler, ook de performance van jullie werkzaamheden worden verbeterd. Wij geloven dat werkzaamheden beter, makkelijker en plezieriger uitgevoerd worden, wanneer je gebruik maakt van doeltreffende, betrouwbare en gebruiksvriendelijke audiovisuele faciliteiten. In ons AV-advies presenteren we je de meest optimale configuratie aan audiovisuele apparatuur. Als onafhankelijke audiovisuele specialist hebben we namelijk toegang tot vrijwel alle audiovisuele leveranciers op de Europese markt. We selecteren de beste oplossingen voor je en stellen de ultieme combinatie aan audiovisuele apparatuur voor je samen. Met ons AV-advies gaan we voor de maximale performance van jullie organisatie.

Het creëren van werkgeluk is het hart van onze dienstverlening, zo ook in ons AV-advies. In ons AV-advies laten we je graag zien welke audiovisuele voorzieningen en functionaliteit jullie werkwijze en werkprocessen optimaal ondersteunen. We laten zien welke audiovisuele faciliteiten jou en je collega's meer werkcomfort en werkpleizer opleveren. Wanneer er meer werkcomfort en werkplezier is, zit je lekkerder in je vel, wordt er beter gepresteerd en is er minder kans op uitval. Het integreren van werkgeluk in ons AV-advies doen we aan de hand van onze unieke werkgelukfactoren. Denk aan factoren als functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, beleving, professionaliteit, flexibiliteit en .... We zorgen dat deze factoren kundig geintegreerd worden in jullie werkomgeving. Met ons AV-advies zorgen we ervoor dat werkcomfort en werkplezier te volle tot uiting gebracht worden. Wil je audiovisueel waar het werkgeluk van jou en je collega's van fundamenteel belang is, neem dan contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen. We brengen graag een AV-advies uit voor jullie organisatie.

Je kunt bij ons terecht voor complete projectrealisaties, van AV-advies tot en met selecties en realisaties. Om een goed AV-advies uit te kunnen brengen, voeren we graag eerst een Quickscan voor je uit. In een Quickscan nemen we jullie specifieke situatie door. Jullie persoonlijke wensen, werkomgeving en werkwijze worden door ons geïnventariseerd. Ook onderzoeken we welke werkgelukfactoren voor jullie organisatie waardevol zijn. Aan de hand van de analyse brengen wij een deskundig AV-advies aan je uit. In ons AV-advies presenteren we je de audiovisuele faciliteiten die de maximale perfomance van jullie organisatie weten te behalen. Ook laten we je zien hoe we met audiovisueel meer werkcomfort en werkplezier in jullie organisatie kunnen brengen. Met een Quickscan ben je verzekerd van een zeer deskundig AV-advies voor jullie werkomgeving.   

 • Meer informatie
  U vraagt het hier aan
  CAPTCHA
 • Brochure
  U vraagt het hier aan
  Kies uw segment
  CAPTCHA