Audiovisueel - Ontvangen
Audiovisueel narrowcasting

Audiovisueel - Ontvangstbalie

Maak uw ontvangstbalie compleet met audiovisueel

Wanneer u audiovisueel toevoegt aan uw ontvangstbalie, ervaren bezoekers het ontvangst bij uw organisatie veel beter dan wanneer u geen gebruik maakt van audiovisuele middelen. Met audiovisueel bij uw ontvangstbalie worden bezoekers namelijk ten alle tijde optimaal geïnformeerd. Dit kan bijvoorbeeld door op een professioneel informatiedisplay een persoonlijke welkomspagina te laten zien of door ruimtereserveringen en bedrijfsinformatie te tonen. Of geef bezoekers een unieke beleving door bijvoorbeeld een videowall bij uw ontvangstbalie te plaatsen. Het is van belang dat uw bezoekers een uitstekende beleving hebben bij het ontvangt van uw organisatie. Het ontvangst bepaald namelijk voor het grootste gedeelte de kwaliteit van het verdere verloop van het bezoek. Het is daarom extra belangrijk direct de juiste sfeer en beleving aan bezoekers te geven. Wuestman Audiovisueel biedt u professionele audiovisuele middelen voor uw ontvangstruimte. Door de jarenlange ervaring van onze audiovisuele professionals weten wij als geen ander de juiste audiovisuele oplossingen aan uw ontvangstbalie toe te voegen. 

Narrowcasting is een prachtige oplossing van audiovisueel voor uw ontvangstbalie. Wanneer bezoekers uw pand binnentreden, zijn zij altijd op zoek naar informatie wat voor hen van belang is. Waar moet een bezoeker zich melden? Waar wordt een bezoeker verwacht en waar kan hij of zij terecht? Om uw bezoekers te voorzien van de juiste informatie levert Wuestman Audiovisueel zeer gebruikersvriendelijke en tevens betrouwbare narrowcasting software voor uw ontvangstbalie, waarop u exact die informatie kunt tonen die u wilt én wanneer u wilt. Denkt u bijvoorbeeld aan het welkom heten van uw bezoekers of het weergeven van uw ruimtereserveringen, wachttijden, file-nieuws, het tonen van uw bedrijfsvideo, etc. Met eenvoudige software kunt u alle gewenste informatie in een handomdraai aan uw bezoekers presenteren. U presenteert informatie op een scherm of een gedeelte van een scherm, u kunt tegelijkertijd verschillende content op één scherm laten zien aan uw bezoekers. Narrowcasting is een veel toegepaste vorm van audiovisueel voor een ontvangstbalie. Wilt u meer weten over narrowcasting of wilt u meer informatie over audiovisueel voor uw ontvangstbalie, neem dan contact met ons op. Dit kan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen of door een e-mail te sturen. 

Met audiovisueel bij uw ontvangstbalie, receptie of wachtruimte kunt u uw bezoekers optimaal informeren en een juiste beleving geven. Door middel van een display aan de muur of een verrijdbaar display, met een goede audiovoorziening presenteert u uw boodschap op een aangename wijze aan uw bezoekers. U heeft 100% invloed op de boodschap welke u aan bezoekers vooraf aan het bezoek wilt tonen. Wilt u bezoekers écht imponeren bij ontvangst? Presenteer dan uw boodschap op een videowall. Uw boodschap wordt groots gepresenteerd over meerdere beeldschermen en geeft een maximale beleving bij uw bezoekers. Een bezoek aan uw organisatie maakt daarmee absoluut indruk. Een videowall is één van de meest spraakmakende oplossingen als het gaat om audiovisueel voor een ontvangstbalie. Wilt u meer weten over onze videowalls, neem dan contact met ons op door het formulier onderaan deze pagina in te vullen of door een e-mail te sturen. Bellen kan natuurlijk ook! Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van onze audiovisuele middelen. Met audiovisueel brengen wij uw ontvangstbalie op een hoger niveau.

Audiovoorziening is een bijzondere tak van sport binnen audiovisueel voor een ontvangstbalie. Muziek is emotie. Het raakt mensen. Het doet iets met het brein en met het gevoel van mensen. Door gebruik te maken van muziek in uw ontvangstruimte, kunt u de sfeer/emotie bij uw bezoekers positief beïnvloeden. Wuestman Audiovisueel heeft audiospecialisten in huis welke het gewenste audio resultaat weten te creëren voor uw ontvangstruimte. Wij leveren professionele installaties van professionele audiosystemen en adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Ook voor uw ontvangstbalie gaan wij graag aan de slag met audiovisueel. Neem contact met ons op door het formulier onderaan deze pagina in te vullen of stuur een e-mail naar een van onze medewerkers. Een audiovoorziening van Wuestman Audiovisueel maakt uw ontvangstbalie uniek voor uw bezoekers. Wij heten u van harte welkom!

 

Samen met onze divisie Projectinrichting kunnen wij de complete inrichting voor uw ontvangstruimte verzorgen. Onze eigen interieurarchitecten maken voor u een verrassend en spraakmakend ontwerp voor de complete inrichting van uw ontvangstruimte. Dit interieurontwerp omvat de totale inrichting, van kantoormeubilair, kantoorverlichting, vloeren tot en met onze audiovisuele apparatuur. Uiteraard is het interieurontwerp volledig afgestemd op uw wensen, de identiteit en uitstraling van uw organisatie en uiteraard uw budget. De levering en implementatie wordt vakkundig gedaan onder leiding van één van onze deskkundige projectleiders. De volledige kantoorinrichting is bij ons in goede handen. Laat u verrassen met een interieurontwerp dat uw verwachtingen positief te boven zal gaan. Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail voor een persoonlijke kennismaking. Wuestman Audiovisueel en Wuestman Projectinrichting maken graag samen het verschil binnen uw ontvangstruimte! 

 

Anderen bekeken ook: