Audiovisueel - Ontvangen
Display openbare ruimte audiovisueel

Audiovisueel - Openbare ruimte

Communiceer met audiovisueel in uw openbare ruimte

Audiovisueel biedt de meest effectieve oplossingen om te communiceren in een openbare ruimte
Bent u op zoek naar een professionele audiovisuele oplossing om op een aansprekende wijze met openbaar publiek te communiceren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wuestman Audiovisueel is namelijk gespecialiseerd in het leveren van audiovisuele middelen om effectief te kunnen communiceren in het openbaar. Gezien ons portfolio aan tevreden referenties kunnen wij u verzekeren van succesvolle audiovisuele oplossingen. Oók voor uw openbare ruimte gaan wij graag aan de slag met audiovisueel. U bent van harte welkom kennis te maken! 

Wuestman Audiovisueel heeft veel ervaring met de realisatie van professionele audiovisuele oplossingen voor een openbare ruimte. Denk daarbij aan een video wall en LCD/LED displays in musea, bibliotheken, parkeergarages, hotels, restaurants, kantines en openbare ruimten binnen het onderwijs en de overheid. Het communiceren via videowalls of professionele displays is een zeer effectief communicatiemiddel, vanwege enerzijds de grote aantrekkingskracht onder het publiek en anderzijds door de grote flexibiliteit om content te plaatsen. Via narrowcasting plaatst u in een handomdraai informatie op de door gewenste schermen.

Vanaf één centrale plek kunt u content plaatsen en wijzigen voor een willekeurig gewenst aantal aangesloten displays. In een handomdraai plaatst u afbeeldingen, video's en tekst op uw professionele displays en kunt u kiezen uit verschillende plugins, waaronder actualiteiten, filenieuws, agenda's, enz. Onze software om informatie te publiceren is zeer gebruikersvriendelijk. Graag presenteren wij u de mogelijkheden van audiovisueel voor uw openbare ruimte in een persoonlijk gesprek. We inventariseren uw wensen en bekijken de omgeving, waarna we een op maat gemaakt voorstel voor u kunnen maken.

Wilt u meer informatie over onze audiovisuele apparatuur voor uw openbare ruimte of een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in of bel met onze audiovisuele adviseurs via 0341-462086.