Audiovisueel - Ontvangen
Audiovisueel wachtruimte

Audiovisueel - Wachtruimte

Audiovisuele voorzieningen voor uw wachtruimte

Audiovisueel maakt uw wachtruimte een stuk aangenamer. Met aansprekende audiovisuele middelen ervaren bezoekers het verblijf in uw wachtruimte een stuk prettiger. Met de juiste audiovisuele middelen kunt u uw bezoekers tijdens het wachten bijvoorbeeld informeren over wachttijden, leuke wetenswaardigheden, bedrijfsinformatie of algemene nieuwsberichten. Ook is het mogelijk om bezoekers te entertainen met interactieve schermen. Dit kan een educatief karakter hebben, maar ook een functioneel karakter. Niet alleen informeren en vermaken zijn gestelde doelstellingen voor het aanbrengen van audiovisueel in wachtruimten, maar ook het creëren van de juiste ambiance in uw wachtruimte is een veel besproken doelstelling. Door gebruik te maken van beeld en geluid in uw wachtruimte beïnvloed u namelijk op een effectieve wijze de beleving van uw bezoekers. Wuestman Audiovisueel is specialist in het leveren en installeren van audiovisuele producten in uw wachtruimte. Wilt u uw bezoekers ook een aangenaam verblijf geven in uw wachtruimte? Dan gaan wij graag voor u aan de slag!

Informeer en entertain uw bezoekers in uw wachtruimte met audiovisueel. Heet uw bezoekers bijvoorbeeld welkom, informeer hen waar zij moeten zijn of laat iets zien van uw organisatie, uw product en/of dienstverlening. Door middel van een display presenteert u informatie aan bezoekers die u wilt en wanneer u wilt. Ook kunt u displays interactief inzetten, zodat bezoekers maximaal vermaakt worden tijdens het wachten. Wuestman Audiovisueel heeft ruime ervaring in het inrichten van een wachtruimte met audiovisuele middelen en adviseert u graag over de vele mogelijkheden. Van professionele displays aan de wand, verrijdbare displays, geïntegreerde displays tot en met interactieve displays, mét of zonder gebruikersvriendelijke publicatie software. Wilt u meer informatie over audiovisueel in uw wachtruimte? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in of stuur een e-mail naar één van onze audiovisuele professionals. 

Narrowcasting is een veel toegepaste oplossing van audiovisueel voor een wachtruimte. Verschillende informatie en informatiebronnen tegelijkertijd op één display plaatsen geeft maximale vrijheid bij het informeren van bezoekers. Met de narrowcasting software van Wuestman Audiovisueel is het plaatsen van content op het display in uw wachtruimte zeer eenvoudig. In een handomdraai plaatst u op een centrale plek bedrijfsberichten, afbeeldingen, video's, nieuws, actualiteiten, enz naar het door u gewenste aantal aangesloten displays. Ook de lay-out en de opmaak zijn vrij in te richten, zodat schermen volledig aansluiten bij uw huisstijl. Wuestman Audiovisueel is dè narrowcasting specialist en geeft u graag een advies over de vele mogelijkheden voor uw wachtruimte.

Creëer sfeer in uw wachtruimte met audiovisueel. Door de inzet van audio kunt u de sfeer/emotie bij uw bezoekers positief beïnvloeden. Audio zorgt ervoor dat een bezoek aan uw organisatie als prettig ervaren wordt. Een audiovoorziening kan centraal bediend worden en indien gewenst volledig geïntegreerd worden in de omgeving van uw wachtruimte. Denk bijvoorbeeld aan het integreren van audio in uw kantoorinterieur, in uw plafond of in uw wanden. Wilt u ook meer sfeer in uw wachtruimte? Kies dan voor een toepassing van audiovisueel in uw wachtruimte. Onze audiovisuele professionals maken graag het verschil bij uw organisatie. Neem contact op voor een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor uw wachtruimte door te nemen. 

Wuestman Audiovisueel levert met de divisie Projectinrichting een totaalconcept voor uw wachtruimte. Samen met onze divisie Projectinrichting kunnen wij namelijk als geen ander de complete inrichting van uw wachtruimte realiseren. Onze eigen interieurarchitecten maken hiervoor graag een professioneel ontwerp, passend bij uw organisatie. Conform uw bedrijfsidentiteit, uw bedrijfscultuur en de gewenste sfeer en beleving wordt het interieurontwerp samengesteld. Na uw akkoord, gaan wij graag voor u aan de slag met de uitvoering. We zorgen voor een uitstekende levering en implementatie, dat altijd onder leiding van één van onze projectleiders gebeurd. Samen met onze divisie Projectinrichting verzorgen wij de complete kantoorinrichting in uw wachtruimte, van vloerbedekking, raamdecoratie, verlichting tot en met kantoormeubilair en audiovisueel. Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel 0341-462086 voor een persoonlijke afspraak om uw wensen door te nemen. Bekijk ook onze referenties om ideeën op te doen.