Audiovisueel - Ontvangen
Audiovisueel

Audiovisueel - Winkel

Bereik het publiek in uw winkel met audiovisueel

Met audiovisueel bereikt u op een aantrekkelijke en effectieve wijze het publiek in uw winkel. Breng actuele campagnes bijvoorbeeld realtime onder de aandacht van het winkelende publiek of informeer uw klanten realtime over lopende aanbiedingen. Via een narrowcasting oplossing van Wuestman Audiovisueel communiceert u uw boodschap zeer gemakkelijk op al uw displays in uw winkel. Uw displays kunnen verspreid gepositioneerd zijn in uw winkel of bijvoorbeeld bij een afrekenpunt of achter een toonbank staan. U kunt u bezoekers in uw winkel zeer doeltreffend bereiken met audiovisueel. Wij presenteren u graag de vele mogelijkheden ten aanzien van onze audiovisuele producten voor uw organisatie, waaronder uw winkel.  

Narrowcasting is een zeer aantrekkelijke oplossing van audiovisueel voor uw winkel. Campagnes kunnen realtime op displays aangepast worden en direct gecommuniceerd worden aan het winkelende publiek. Een narrowcasting systeem van Wuestman Audiovisueel geeft maximale commerciële slagkracht. U kunt vrijwel direct informatie publiceren op al uw winkeldisplays. Of het nu gaat  om een enkel winkeldisplay achter de kassa, in de etalage of een aantal displays in uw winkel of winkelcentrum, u kunt vanaf één centrale plek al uw aanbiedingen, acties en overige informatie eenvoudig beheren en publiceren. Van reclamevideo's, productvideo's tot en met afbeeldingen en tekstopmaak. Uw klanten zien bijvoorbeeld in één oog opslag actuele weekaanbiedingen, winkellocaties of parkeerinformatie. Doordat u realtime acties kunt aanmaken en wijzigingen kunt doorvoeren heeft u maximale invloed op uw commerciële acties. Ook kunt u toekomstige publicaties maken, welke op geplande tijden worden gelanceerd. Uiteraard in een eigen lay-out en huisstijl. Als u maximale commerciële slagkracht in uw winkel wilt, kiest u voor een narrowcasting oplossing van Wuestman Audiovisueel. 

Met professionele winkeldisplays van audiovisueel krijgt u maximale aandacht in uw winkel. Of u nu en makelaar bent en uw aanbod aan woningen op een display in de etalage wilt laten zien of een museum bent en een historische video wilt afspelen, Wuestman Audiovisueel heeft de juiste audiovisuele middelen in huis voor uw winkel. Wuestman Audiovisueel heeft een ruim assortiment aan professionele winkeldisplays, al dan wel of niet interactief. Met onze zeer gebruikersvriendelijke publicatiesoftware kunnen video's en afbeeldingen binnen een aantal mintuten gepubliceerd worden. Door het gebruik van winkeldisplays creëert u beleving en vestigt u alle aandacht op uw boodschap. Betrek audiovisueel in uw winkel. Onze audiovisuele medewerkers adviseren u graag over de vele mogelijkheden op het gebied van winkeldisplays. Wij maken graag het verschil in uw winkel met audiovisueel!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van audiovisueel in uw winkel, vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar audiovisueel@wuestman.nl. Ook kunt u bellen met één van onze audiovisuele specialisten via 0341-462086. Wij staan voor u klaar!