Audiovisueel - Ontspannen
Audiovisueel digital signage

Bedrijfsrestaurant

Ontspannen lunchen, ontspannen mededelen

Tijdens een lunch in uw bedrijfsrestaurant kunt u medewerkes in een ontspannen setting op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan het presenteren van nieuwe klanten, marktontwikkelingen, agenda-items, verjaardagen van medewerkers, etc. Via een LCD/LED display met onze narrowcasting software heeft u een ideale methode om medewerkers te informeren.

Om uw medewerkers optimaal te kunnen informeren levert Wuestman Audiovisueel geavanceerde narrowcasting systemen voor uw bedrijfsrestaurant. Op specifieke Narrowcasting schermen kun u middels onze Narrowcasting Software exact die informatie tonen die u wilt én wanneer u wilt. Denk u bijvoorbeeld aan het presenteren van nieuwe klanten, projecten, bezoekaankondingen, verjaardagen van medewerkers, personeelsfeesten, dagmenu's, aanbiedingen, etc. Met eenvoudige software kunt u alle gewenste informatie in een handomdraai aan uw medewerkers presenteren. Dit kan een video zijn, maar ook foto's, afbeeldingen en gewoon tekstopmaak. U presenteert informatie op een scherm of een gedeelte van een scherm, u kunt tegelijkertijd verschillende content op één scherm voorbij laten gaan.

Een stijlvolle LCD/LED display of een imponerende videowall maakt uw bedrijfsrestaurant compleet. Onze professionele LCD/LED displays en videowalls zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen, zijn koppelbaar met onze narrowcasting systemen en kunnen aangesloten worden op alle inputbronnen, waaronder pc's, notebooks, tablets en smartphones. Wuestman Audiovisueel zorgt voor een naadloze connectiviteit van al uw apparatuur. Voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden van LCD/LED displays en videowalls voor uw bedrijfsrestaurant, kunt u onderstaand formulier invullen of telefonische contact opnemen met één van onze audiovisuele medewerkers (0341-462086).