Branches

Specialisatie voor jouw vakgebied

Audiovisueel Branches

Audiovisueel voor specifieke werkomgevingen

Unieke oplossingen, waar werkgeluk centraal staat

Jij en je collega's werken dagelijks aan doelen die voor jullie organisatie belangrijk zijn. Jullie doen dit op een bepaalde werkwijze en volgens vastgestelde werkprocessen. Om jullie werkzaamheden makkelijk, doeltreffend en professioneel uit te kunnen voeren, maken jullie gebruik van verschillende faciliteiten. Het is belangrijk dat deze faciliteiten optimaal afgestemd zijn op jullie werkzaamheden en bovendien up-to-date zijn.

Als audiovisuele specialist houden wij ons dagelijks bezig met het optimaliseren van audiovisuele faciliteiten in werkomgevingen. Met onze audiovisuele faciliteiten zorgen we voor een betere performance. Dankzij onze audiovisuele middelen kan men namelijk makkelijker, doeltreffender en professioneler te werk gaan. Maar dat niet alleen, we zijn met name onderscheidend door in al onze audiovisuele inrichtingen 'werkgeluk' centraal te stellen. Middels unieke werkgelukfactoren zorgen we dat jij en je collega's meer werkcomfort en werkplezier ervaren. Zo wordt werken niet alleen professioneler en productiever, maar ook nog leuker en makkelijker.

In de loop der jaren heeft Wuestman ontdekt dat er voor verschillende werkomgevingen de werkwijze en werkprocessen in basis hetzelfde zijn. Dit heeft geresulteerd in het ontwikkelen van unieke audiovisuele concepten voor verscheidene branches die een identieke werkomgeving hebben. Bekijk wat wij voor jouw branche kunnen betekenen met audiovisueel.

Afspraak maken?

Benieuwd naar onze unieke oplossingen voor jouw werkomgeving? Maak een afspraak; we vertellen je graag de mogelijkheden.

Maak een afspraak
Whitepaper

Als zakelijk professional wil je werkzaamheden efficiënt, doeltreffend en bekwaam kunnen uitvoeren. Diverse werkzaamheden, zoals ontmoeten, vergaderen, presenteren en informeren dienen zo soepel mogelijk te verlopen. Hoe beter je werkzaamheden verlopen, hoe succesvoller je als professional zult zijn. Onze audiovisuele faciliteiten zorgen voor het werkcomfort en werkplezier dat jij als professional nodig hebt.

Werkzaamheden worden dankzij onze audiovisuele oplossingen makkelijker, professioneler en met meer plezier uitgevoerd. Zo bieden we bijvoorbeeld audiovisuele concepten voor presenteren, waarbij je kunt kiezen uit vaste of mobiele concepten en voorzieningen als draadloos presenteren en interactief presenteren. Voor vergaderen hebben we eveneens unieke concepten ontwikkeld, van complete audiovisuele inrichtingen tot mobiele oplossingen. Wil je meer informatie over onze audiovisuele concepten voor de zakelijke werkomgeving? Maak dan een afspraak met één van onze audiovisuele specialisten. Zij presenteren je graag de mogelijkheden voor jouw eigen werkomgeving. 

Ben je werkzaam bij een gemeente en ben je op zoek naar ultieme audiovisuele faciliteiten voor jullie raadzaal, trouwzaal of vergaderruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wuestman Audiovisueel heeft vele raadzalen, trouwzalen en vergaderruimten mogen voorzien van audiovisuele oplossingen. Vanuit al onze projecten hebben wij de meest ultieme audiovisuele concepten voor gemeenten ontwikkeld.

Of het nu gaat om discussiesystemen, cameraregistratiesystemen, audiovoorzieningen of om het streaming van content; we bieden jou een perfecte audiovisuele inrichting. We creëren een omgeving waar jullie professionals uitstekend hun werk kunnen doen en waar het prettig is om te werken. Zo zorgen we voor een zeer aansprekende integratie van onze audiovisuele apparatuur in jullie ruimten en besteden we veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van apparatuur waarmee gewerkt wordt. Werkcomfort en werkplezier staan namelijk hoog bij ons op de agenda als het gaat om audiovisuele faciliteiten. Ook voor jouw gemeente gaan we graag aan de slag. Lees meer over onze audiovisuele oplossingen voor gemeenten of maak direct een afspraak. Onze audiovisuele specialisten geven je graag een persoonlijk advies.

Audiovisueel voor gemeenten

Wanneer je bij een marktonderzoekbureau werkt, wil je een superieure uitvoering van je marktonderzoeken. Onderzoekprofessionals dienen optimaal ondersteund te worden tijdens de uitvoering van onderzoeken en opdrachtgevers dienen maximaal betrokken te kunnen worden. Met onze unieke audiovisuele concepten weten we de dienstverlening van jullie marktonderzoekbureau naar het hoogst mogelijke niveau te brengen. We zorgen dat jullie onderzoeken eenvoudig, efficiënt, prettig en functioneel verlopen. Voor zowel onderzoeksruimten als meekijkruimten bieden we ultieme inrichtingen aan.

De ruimten worden door ons voorzien van allerlei slimme audiovisuele technieken. Zowel beeld als geluid integreren we volledig in de ruimten. Overbodige apparatuur en kabels werken we volledig weg, waardoor ruimten een waar visitekaartje worden voor jullie onderneming. De opname, de registratie en het live of on-demand streamen van onderzoeken gebeurt in een handomdraai.

Dankzij het verkregen werkcomfort worden onderzoeken niet alleen makkelijker uitgevoerd, maar wordt ook nog meer werkplezier ervaren. Lees meer over onze audiovisuele faciliteiten voor jullie marktonderzoekbureau of maak een afspraak om de mogelijkheden voor jullie specifieke werkomgeving door te nemen. Onze audiovisuele professionals gaan graag voor je aan de slag!

Audiovisueel voor marktonderzoekbureaus

Binnen de zorg draait alles om het optimaal behandelen van cliënten. Je wilt als zorgmedewerker graag een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van cliënten. Zowel het leveren van goede medische zorg als persoonlijke aandacht vind je daarbij erg belangrijk. Tegelijkertijd is er het spanningsveld van registraties in systemen en de onbalans in zorgvraag en zorgaanbod, door tijdsdruk en het oplopende personeelstekort.

Wuestman Audiovisueel helpt zorginstellingen aan nieuwe werkvormen en slimme faciliteiten om zorgmedewerkers makkelijker en efficiënter te laten werken en cliënten een optimale beleving te geven in het behandelproces. Denk bijvoorbeeld aan videoconferencing en teleconferencing; twee prachtige oplossingen die zorgmedewerkers tijd doen besparen, beter doen laten samenwerken en meer flexibiliteit en knowhow geven. Met deze nieuw werkvorm kunnen zorgmedewerkers namelijk makkelijker en sneller interdisciplinair samenwerken, ongeacht in welke zorgvestiging zij zich bevinden.

Een ander mooi voorbeeld is Narrowcasting, een audiovisuele oplossing waarmee cliënten optimaal geïnformeerd kunnen worden tijdens hun bezoek. Door (interactieve) displays in verschillende ruimten van de zorginstelling aan te brengen, kan belangrijke praktische informatie voor cliënten gepresenteerd worden. Denk aan locaties, wachttijden, behandeltips en ander actueel nieuws. Alle informatie kan eenvoudig vanaf één centraal punt beheert worden. Verder biedt Audiovisueel complete audiovisuele inrichtingen voor vergader- en overlegruimten en grootbeelddisplays voor centrale ruimten. Kortom: Wuestman Audiovisueel levert waardevolle audiovisuele faciliteiten voor jullie zorginstelling. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag met je in gesprek.

Bij hospitality draait alles om het verwezenlijken van een ultieme gastbeleving. Niet alleen de gastvrijheid van de receptie, directie, de manager en de schoonmaker dragen daar aan bij; het is veel meer dan dat. Het is een organisatiebrede beleving van fysieke omgeving, faciliteiten, technologie, service, onderhoud tot en met de informatievoorziening die geleverd wordt. Alle facetten bepalen de mate van gastvrijheid; de keuze of een gast wel of niet bij je terugkomt.

Wuestman Audiovisueel begrijpt dat maar al te goed; het zit namelijk in onze eigen genen. Ook wij streven naar een ultieme beleving met onze dienstverlening. Daarom passen we zo goed bij organisaties binnen de hospitalitybranche. We bieden audiovisuele faciliteiten aan met een buitengewone mate van gebruikersgemak, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Met onze faciliteiten spelen we uitstekend in op de uiteenlopende behoeften van de verschillende en wisselende gasten van de hospitality.

Zo bieden we koppelbare en flexibele vergaderruimten aan die voorzien kunnen worden van een grote diversiteit aan projectoren, displays, geluidsapparatuur, besturingssystemen en bijvoorbeeld oplossingen voor draadloos presenteren. Daarnaast bieden we een professionele Narrowcasting oplossing, specifiek voor de hospitality branche, waarmee je gasten een optimale informatievoorziening kunt geven.

Benieuwd wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze specialisten. We geven je graag een ultieme gastvrije ervaring!

Vroeger leken plechtigheden meer op elkaar. Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid: van kleinschalige bijeenkomsten met één spreker en één muziekinstrument tot en met grootschalige evenementen met veel multimedia en volgers op het web. Het aanbod van audiovisuele toepassingen is hiermee de laatste jaren ook enorm toegenomen.

Tijdens de samenkomst wordt de laatste eer bewezen op een manier die bij de situatie past, waarbij toespraken, muziek en (film)beelden elkaar afwisselen. Voor de uitvaartleider vaak een hele uitdaging; alle onderdelen in een dienst moeten op het juiste moment en zonder problemen kunnen plaatsvinden.Een perfecte regie is een vereiste. Ook dienen diensten veelal opgenomen en gestreamd te worden, met een perfecte beeld en geluidskwaliteit. De audiovisuele apparatuur speelt hierin een cruciale rol.

Met welke investering doe je het als uitvaartcentrum nu goed? Om die vraag te beantwoorden heeft Wuestman zich grondig verdiept in de vraag wat nu precies de behoefte is van de uitvaartondernemer en diens relaties. Als resultaat heeft Wuestman een hypermodern uitvaartmeubel ontwikkeld; De Conventu. Meer weten over dit meubel? Bekijk ons Conventu uitvaartregiemeubel en maak een afspraak voor een persoonlijk AV-advies voor jullie eigen uitvaartcentra.

Audiovisueel voor uitvaartcentra