Verhoog je performance met audiovisuele middelen

Audiovisueel Expertises
Audiovoorziening

Audiovoorziening

De ultieme beleving voor audio en spraak

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn cruciaal bij een audiovoorziening. Wanneer je een presentatie geeft waar geluid bij nodig is of wanneer je wilt genieten van achtergrondmuziek in de werkomgeving, dan wil je dat dit uitstekend gefaciliteerd is. Een goede audiovoorziening zorgt namelijk voor een optimale beleving, geen hapering, maar helder geluid in de volledige ruimte.

Wuestman Audiovisueel levert geluidsapparatuur van de bovenste plank en dit integreren we volledig in jouw werkomgeving. Dankzij onze inbouw-, plafond- of opbouwoplossingen weten we jullie audiovoorziening op een aansprekende wijze te verwerken in de werkomgeving. Of het nu gaat om een audiovoorziening voor een presentatieruimte, trainingsruimte of conferentiecentrum; onze audiovisuele specialisten weten de perfecte combinatie aan luidsprekers, microfoons en randapparatuur samen te stellen. Zij gaan voor de meest ultieme audiobeleving in jullie werkomgeving.

Bedieningssystemen

Een eenvoudige en intuïtieve bediening van audiovisuele apparatuur zorgt voor meer werkcomfort in jullie werkomgeving. Als professional wil je uitsluitend bezig zijn met je eigen corebusiness en het audiovisuele apparatuur dient jouw werk maximaal te ondersteunen. Wanneer je gebruikmaakt van jullie audiovisuele apparatuur, dan wil je dat deze snel en makkelijk te bedienen is.

Bij Wuestman Audiovisueel is de bediening van audiovisuele middelen dan ook top of mind. In een werkomgeving zijn er verschillende bedieningspanelen toe te passen, waaronder een touchpanel, knoppenpaneel of een vorm van signaaldetectie. Deze integreren we op een aansprekende wijze in jullie werkomgeving, bijvoorbeeld in de wand of het meubilair. Ook is er de mogelijkheid voor bediening via een mobiel device, zoals een afstandsbediening of tablet. Kabels werken we volledig weg, zodat uitsluitend de bediening overblijft. We zorgen voor maximaal werkcomfort in jullie werkomgeving.

Bedieningspanelen

Cameraregistratie

Met cameraregistratie leggen we beelden en audio voor je vast die je eventueel live of on-demand kunt delen via internet. Zo kun je bepaalde activiteiten van je werk, zoals vergaderingen en trainingen via cameraregistratie beschikbaar maken voor een bepaalde doelgroep of je kunt een evenement voor het grote publiek in beeld brengen.

Met één of meerdere camera's zorgen ervoor we dat jullie activiteiten of evenementen uitstekend in beeld gebracht en vastgelegd worden. Dit kan voor een enkele ruimte of voor meerdere ruimten zijn. Gaat het om een vaste audiovisuele inrichting? Dan integreren we een compleet cameraregistratie in jullie werkomgeving. Via een gebruiksvriendelijke bediening kunnen jij en je collega's in no-time starten met een opname wanneer dat nodig is. Geen losse haperende technieken, maar een professioneel cameraregistratiesysteem geven jou en je collega's de nodige werkcomfort. Gaat het om een éénmalige registratie? Dan kunnen we de totale regie voor je verzorgen. Van apparatuur, opname tot uitzenden. Wil je meer weten of de mogelijkheden van cameraregistratie? Maak dan een afspraak met één van onze audiovisuele professionals.

Zullen we kennismaken?

Of het nu gaat om communiceren, vergaderen, presenteren of samenwerken; we helpen je graag aan de juiste audiovisuele oplossing. Zullen we een een afspraak maken?

Maak een afspraak
Whitepaper
Discussiesysteem

Discussiesystemen leveren een geweldig werkcomfort op voor vergaderingen, meetings en zittingen. Een discussiesysteem zorgt vandaag de dag niet alleen voor spraakversterking, maar faciliteert vele zaken die een vergadering, meeting of zitting efficiënt en doeltreffend laten verlopen.

Het systeem herkent automatisch de deelnemers, registreert besluiten en het biedt mogelijkheden tot het opnemen, registreren en delen van spraak. Dit kan zelfs nog opgenomen worden met beeld via de audiovisuele oplossing; cameraregistratie. Een discussiesysteem is uitstekend te integreren in het meubilair; van microfoon tot bediening. Op deze manier krijgen de deelnemers uitsluitend beschikking over de juiste tools. Kies je voor een discussiesysteem, dan geniet je van maximaal werkcomfort tijdens jullie vergaderingen, meetings en/of zittingen. Onze audiovisuele specialisten helpen je graag aan de juiste invulling.

Draadloos presenteren

Wanneer je een presentatie geeft, maak je veelal gebruik van een LED-display of projectiescherm. Je maakt een verbinding tussen je notebook en het scherm. Dit kan tegenwoordig erg eenvoudig, namelijk draadloos. Of het nu gaat om je notebook, tablet of smartphone, een draadloze verbinding met een presentatiescherm is zo gemaakt.

Er zijn verschillende soorten oplossingen, waarvan Barco ClickShare veruit de meest populaire is. Door simpelweg een USB-button in je device te doen, wordt er een verbinding gemaakt met een base-unit die zich bijvoorbeeld achter je LED-display of projector bevindt. Door op de knop van de USB-button te klikken, wordt jouw presentatie gestart. Ook is het mogelijk dat meerdere personen een USB-button gebruiken, zodat makkelijk geswitcht kan worden tussen verschillende devices. Wil je maximale flexibiliteit in presenteren én samenwerken, vraag dan meer informatie aan over draadloos presenteren.

Presenteer draadloos met ClickShare

Huddle Room

Een Huddle Room is een compacte multifunctionele ruimte voor interactief samenwerken. In een Huddle Room kun je makkelijk intern en extern overleggen. In de comfortabele ruimte bevinden zich slimme audiovisuele middelen die interactieve communicatie eenvoudig en doeltreffend laten verlopen. 

De Huddle Room is een ideale oplossing voor werksituaties waarbij veel samengewerkt wordt. Voor zowel interne als externe samenwerkingsvormen. Dankzij de Huddle Room hebben organisaties met open werkruimten, kantoortuinen en flexwerkplekken geen geluidsoverlast meer op de werkvloer. Medewerkers kunnen namelijk op een zeer laagdrempelige wijze met elkaar communiceren in een Huddle Room.

Huddle rooms

LED displays

Bereik je doelgroep op een dynamische en aansprekende wijze met onze duurzame en professionele LED displays. Geschikt voor zowel indoor als outdoor. Zo zijn onze LED displays ideale communicatie oplossingen voor het bedrijfsrestaurant, de showroom of openbare ruimten als bibliotheken, musea, etalages en winkels. Onze LED displays zijn speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en zijn toepasbaar voor uiteenlopende omstandigheden.

We helpen je graag aan de juiste oplossing; we helpen je met advies, installatie én support. Laat je door onze audiovisuele professionals informeren over de verschillende soorten LED, de juiste afmeting, pixelpitch afstand, kijkhoek, kijkafstand en de benodigde lichtopbrengst. Met ons advies ben je verzekerd van de ideale LED oplossing voor jouw omgeving.

Narrowcasting

Met Narrowcasting plaats je informatie op één of meerdere Narrowcasting schermen die zich binnen of buiten je organisatie bevinden. Je bepaalt vanaf je werkplek welke informatie wanneer en op welke displays getoond wordt. Informatie kan bestaan uit tekst, foto's, afbeeldingen en video's.Je plaatst jouw informatie rechtstreeks via de meegeleverde Narrowcasting software of laat deze automatisch vanuit een (externe) database komen.

Narrowcasting is een doeltreffende en efficiënte communicatie-oplossing die de performance van jullie organisatie verbeterd. Een ideale manier om dagelijks met verschillende doelgroepen te communiceren; van bezoekers, klanten, patiënten tot medewerkers. Onze video over Narrowcasting geeft je graag meer informatie over de mogelijkheden. Ook kun je direct onze pakketten bekijken en een online voorstel aanvragen. Onze Narrowcasting specialisten geven je bovendien graag een persoonlijk advies.

Narrowcasting

Ruimtereservering

Voor het beheren en managen van ruimten kun je gebruik maken van een ruimtereserveringssysteem. Met een ruimtereserveringssysteem kun je een optimale bezetting van je ruimten krijgen. Vergaderingen, overleggen en presentaties kun je eenvoudig en snel boeken. Dit kan vanaf je werkplek, maar ook direct op reserveringstablets bij een desbetreffende ruimte.

Je kunt zien wanneer ruimten beschikbaar zijn en voor welke formatie ruimten geschikt zijn. Afhankelijk van het gekozen reserveringsysteem en de gewenste werkwijze van jullie organisatie, kun je ook werkplekken en apparatuur reserveren. Van alle reserveringen zijn managementrapportages te genereren, wat een waardevolle inzage geeft om tot een optimale inrichting van jullie organisatie te komen. Onze audiovisuele professionals presenteren je graag de mogelijkheden en brengen met veel plezier een persoonlijk advies voor je uit

Teleconferencing

Teleconferencing is bij uitstek geschikt om op een laagdrempelige manier op afstand met meerdere personen samen te werken. Je belt met meerdere personen tegelijkertijd en kunt zo snel en makkelijk met elkaar een overleg hebben, zonder hiervoor te hoeven reizen. Teleconferencing is dus een efficiënte audiovisuele oplossing die de communicatie van jullie organisatie naar een hoger niveau weet te tillen.

Of je nu een teleconference oplossing zoekt voor een kleine vergaderruimte of voor een grote vergaderruimte en of je nu een oplossing zoekt voor enkele personen of voor grote groepen; onze audiovisuele specialisten helpen je graag aan de juiste oplossing. Werkcomfort staat voorop als het gaat om deze oplossing. Zo hebben al onze teleconference oplossingen een super helder geluid, geen echo's en een zeer hoge mate van gebruikersvriendelijkheid. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Videoconferencing

Een last-minute-meeting met meerdere personen die zich op verschillende locaties bevinden, is makkelijker en sneller te realiseren dan ooit te voren. In no-time breng je met videoconferencing zo'n ontmoeting tot stand. Je hoeft hiervoor niet meer met een auto, trein of vliegtuig te reizen, maar ontmoet elkaar snel en persoonlijk via een online videoverbinding.

Dankzij de superieure beeld- en geluidskwaliteit lijkt het net of je met elkaar in één ruimte bent, de afstand lijkt vrijwel geheel te verdwijnen. Met videoconferencing kun je de communicatie van jullie organisatie verbeteren. Er kan beter samengewerkt worden, vergadert worden, belissingen kunnen makkelijker en sneller gemaakt worden en kennisoverdracht gaat een stuk effectiever. Ervaar meer werkplezier en werkcomfort met onze oplossingen voor videoconferencing. Onze audiovisuele professionals geven je graag een persoonlijk advies

Videoconferencing

Livestreaming

Veel organisaties werken op afstand sinds de Corona-crisis. Voor evenementen, trainingen en workshops is livestreaming de ideale oplossing om door te kunnen gaan. Je kunt met livestreaming namelijk eenvoudig op afstand grote groepen mensen live laten deelnemen. Niet alleen voor events geschikt, maar ook voor uitvaartdiensten, bruiloften en het onderwijs.

Wuestman Audiovisueel laat je graag zien wat je allemaal met livestreaming kunt doen, wat de voordelen zijn en hoe je het in de praktijk brengt. Ook is het mogelijk om onze livestream studio te huren, waar je de beschikking hebt over alle apparatuur om jouw livestreaming op te zetten. Download onderstaande whitepaper en laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden van livestreaming.

Huur onze livestreaming studio

Whitepaper livestreaming
  • Wat kun je met livestreaming?
  • Hoe werkt livestreaming?
  • Praktische tips voor livestreaming
Download whitepaper
Whitepaper
Video collaboration

Vandaag de dag is online samenwerken via video voor de meeste organisaties een steeds vaker toegepaste communicatievorm. Collega's die op verschillende locaties werken of teamplayers op afstand werken steeds vaker via de virtuele omgeving. Er wordt gebruikt gemaakt van videoconferencing in combinatie met content uitwisseling. Informatie kan eenvoudig en snel met elkaar gemaakt, gedeeld en aan elkaar gepresenteerd worden. 

Met video collaboration kun je productiever met je tijd omgaan, reiskosten besparen en ook nog eens professioneler te werk gaan. Onze audiovisuele professionals geven je graag een persoonlijk advies over de uitgebreide mogelijkheden en toepassingen van video collaboration. Met video collaboration verhogen we graag het werkgeluk van jou en je collega's!  

Video collaboration

Videowall

Wil je op een indrukwekkende wijze beelden en informatie tonen aan je publiek? Dan is een videowall bij uitstek geschikt voor jullie werkomgeving. Jouw content wordt groots in beeld gebracht op één of meerdere (LED)-displays. Met een videowall maak je gegarandeerd indruk op je publiek. Creëer haarscherp beeld over meerdere displays tegelijkertijd of op een gedeelte daarvan in combinatie met verschillende content dat je wilt delen.

Een videowall geeft je maximale vrijheid en geeft je organisatie een professionele uitstraling. Bekijk live de mogelijkheden in ons experience center of vraag een persoonlijk adviesgesprek bij ons aan. Onze audiovisuele professionals helpen je graag aan de ultieme beleving binnen jullie organisatie.

Videowall