Narrowcasting

Communiceren met doelgroepen

Narrowcasting

Narrowcasting

Behaal met Narrowcasting een doeltreffende communicatie

Narrowcasting is een effectieve en efficiënte oplossing om de communicatie van jullie organisatie naar een hoger niveau te tillen. Als onderneming vertel je graag wat je doet en wie je bent. Je communiceert hierover dagelijks met klanten, patiënten, medewerkers en andere (toekomstige) relaties. Maar hoe effectief doen jullie dit eigenlijk? Valt jullie boodschap wel op in alle informatie die mensen te verwerken krijgen? Krijgen jullie de aandacht die jullie willen hebben? Hoeveel tijd en energie ben je kwijt aan het maken van content? Dat kan wel eens tegenvallen...maar niet met Narrowcasting. Narrowcasting is een zeer doeltreffend communicatiemiddel voor jullie organisatie. Wuestman Audiovisueel is de Narrowcasting specialist van Midden-Nederland.

Bespreek de mogelijkheden

Dé Narrowcasting specialist

De Narrowcasting specialist van Midden-Nederland met een compleet assortiment aan software, players en schermen. We adviseren, leveren en plaatsen. Met Narrowcasting plaats je informatie op één of meerdere beeldschermen die zich binnen of buiten jullie organisatie bevinden. Je bepaalt vanaf je werkplek welke informatie wanneer en op welke schermen getoond worden. Informatie kan bestaan uit tekst, foto's, afbeeldingen en video's. Ook kun je makkelijk informatie dat elders online staat op jullie displays laten zien met Narrowcasting. Denk bijvoorbeeld aan jullie sociale media berichten, het weerbericht, nieuws- en verkeersberichten. Maar ook jullie ruimtereserveringen, bezoekersinformatie en wachttijden vanuit andere software-applicaties kunnen op jullie displays getoond worden. De kracht van Narrowcasting is dat je al je verschillende informatie in één beeld kunt combineren. Hierdoor is Narrowcasting een zeer krachtig communicatiemiddel voor jullie onderneming. Bekijk in onderstaande video de voordelen van Narrowcasting en laat je inspireren door de uitgebreide mogelijkheden.

Als organisatie communiceer je dagelijks met meerdere doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan jullie klanten, prospects, cliënten, patiënten, leveranciers, toekomstige relaties en jullie eigen medewerkers. Voor iedere doelgroep heb je wel een boodschap die je wilt overbrengen. Maar hoe doe je dat? Met Narrowcasting is de communicatie met doelgroepen eenvoudig te doen. Jouw doelgroepen bevinden zich namelijk dagelijks op specifieke plekken binnen of buiten jullie organisatie. Zo melden bezoekers zich bij de receptie, klanten bezoeken jullie winkel of showroom, patiënten zitten in een wachtruimte, medewerkers lunchen in de bedrijfskantine, enz, enz.

Met Narrowcasting breng je jullie boodschap bij de juiste doelgroep onder de aandacht door jullie boodschap in de ruimte van je doelgroep te presenteren op één of meerdere beeldschermen. Juist op momenten dat je doelgroep open staat voor informatie, wordt jullie boodschap gepresenteerd. Ongedwongen en op een leuke, aansprekende wijze breng je content onder de aandacht bij de juiste doelgroep.

Persoonlijk advies?

Laat je persoonlijk informeren over de juiste narrowcasting oplossing. We helpen je graag!

Aanvragen
Whitepaper
Single screen
Single screen
Voor een enkel display binnen uw organisatie
Multiple screen
Multiple screen
Voor meerdere displays binnen uw organisatie
Video wall
Video wall
Voor een video wall binnen uw organisatie
Basis
 • Templates
 • Logo
 • Tekst
 • Afbeeldingen
 • Slides
 • Openingstijden
 • Vergaderingen
Incl. 1 uur support
Plus
 • Templates
 • Logo
 • Tekst
 • Afbeeldingen
 • Slides
 • Openingstijden
 • Vergaderingen
 • Video
 • Social media
 • Nieuws, weer en verkeer
 • Sponsoring
Incl. 2 uur support
Extra
 • Templates
 • Logo
 • Tekst
 • Afbeeldingen
 • Slides
 • Openingstijden
 • Vergaderingen
 • Video
 • Social media
 • Nieuws, weer en verkeer
 • Sponsoring
 • Compleet in eigen huisstijl
 • Koppeling bedrijfsapplicaties
Support op maat
Ja Nee
Inclusief opmaak basis templates
Inclusief training contentbeheer
Narrowcasting Led paneel

Wanneer je, net als wij, overtuigd bent van de vele voordelen die Narrowcasting jullie organisatie te bieden heeft, dan is een goede vertaalslag naar de praktijk de volgende stap. Allereerst bepaal je welke doelgroepen jullie willen bereiken en op welke plekken dat gaat gebeuren. Wordt het de entree, de etalage, het terras of de kantoortuin?

Met Narrowcasting zijn vrijwel alle denkbare locaties mogelijk. Ten tweede bepaal je op welke type displays je de boodschap wilt overbrengen. Is dat op een enkel display of zijn het er meerdere in iedere ruimte of ga je voor maximale aandacht door jullie boodschap op een videowall of LED paneel te presenteren? Ook een video wall of LED paneel lenen zich namelijk uitstekend voor Narrowcasting. Wanneer je een keuze gemaakt hebt, sluit je het juiste Narrowcasting pakket af en zorgen wij voor een feilloze installatie. Wanneer het Narrowcasting pakket is opgeleverd, kun je jullie content plaatsen. Selecteer in onderstaand overzicht alle opties en vraag een offerte aan. Met Narrowcasting van Wuestman bereik je in een handomdraai al jullie doelgroepen.

Als onafhankelijke Narrowcasting specialist stemt Wuestman Audiovisueel het Narrowcasting pakket volledig af op jullie situatie. Een Narrowcasting pakket bestaat doorgaans uit één of meerdere professionele displays, één of meerdere Narrowcasting spelers, Narrowcasting software en een installatie. Verder kan het Narowcasting pakket uitgebreid worden met een beheerders- en/of gebruikerstraining. 

Afhankelijk van het type en aantal displays, de locaties, branche, externe koppelingen en jullie ervaring wordt de meest passende Narrowcasting software voor jullie geselecteerd. De door ons geselecteerde Narrowcasting software bestaat ten alle tijde uit een gebruiksvriendelijke online beheersomgeving met een bewezen stabiliteit. Wuestman Audiovisueel levert namelijk audiovisuele oplosssingen waar werkgeluk van jou en je collega's centraal in staat. Bij Narrowcasting hebben we veel aandacht besteed aan het nodige werkcomfort en werkplezier, zodat jullie maximaal werkgeluk kunnen ervaren. Het resultaat is een Narrowcasting oplossing met een hoge mate van gebruikersvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Met een Narrowcasting pakket van Wuestman Audiovisueel heb je een effectieve en efficiënte oplossing om de communicatie van jullie organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Voor vrijwel alle branches en doelgroepen bieden we Narrowcasting software aan om gericht en dynamisch te kunnen communiceren naar specifieke doelgroepen. Met onze Narrowcasting software maak je in een handomdraai de mooiste presentaties om op jouw schermen te tonen. Onze Narrowcasting software is gebruiksvriendelijk, device onafhankelijk, zeer betrouwbaar, schaalbaar en bovendien voordelig geprijsd. We laten je graag alle voordelen over onze Narrowcasting software zien.

Narrowcasting software

Je content presenteer je op Narrowcasting schermen aan je publiek. Wuestman Audiovisueel heeft alle type en formaten Narrowcasting schermen in huis. Van tablet tot LCD-schermen, LED schermen en Video walls. We laten je graag kennismaken met de unieke en essentiële eigenschappen van onze Narrowcasting schermen, zoals duurzaamheid, helderheid, functionaliteit en vormgeving. We laten je zien welke belangrijke verschillen er zijn tussen Narrowcasting schermen en consumenten TV's. Maak kennis met onze Narrowcasting schermen en ga voor maximale impact.

Narrowcasting schermen

De Narrowcasting player is nodig om jouw dynamische content op één of meerdere displays af te kunnen spelen. Je hebt verschillende soorten Narrowcasting players, namelijk een online Narrowcasting player, een Narrowcasting PC-player en een geïntegreerde Narrowcasting player in een display. Maar wat is nu de ideale Narrowcasting player voor jouw situatie? Onze Narrowcasting experts geven je graag een persoonlijk advies. Lees meer informatie over de voordelen van iedere Narrowcasting player of maak een afspraak.

Narrowcasting players

Wil je meer informatie over Narrowcasting? We geven je graag een persoonlijke demo en laten je graag de mogelijkheden zien voor jullie specifieke omgeving. We nemen de persoonlijke wensen en eisen voor Narrowcasting graag met je door en na een inventarisatie presenteren we je de meest ultieme Narrowcasting oplossing voor jullie organisatie. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Onze Narrowcasting specialisten staan voor je klaar!

Bespreek de mogelijkheden

Zoek je een ervaren leverancier voor Narrowcasting? Met Narrowcasting hebben we jarenlange ervaring. We bieden Narrowcasting oplossingen aan voor vrijwel alle branches, van zorg, onderwijs, hospitality tot en met de zakelijke omgevingen. Ook voor jouw organisatie gaan we graag aan de slag met Narrowcasting. Ben je benieuwd wat onze Narrowcasting software specifiek voor jouw sector aan features heeft? Neem dan contact met ons op en laat je persoonlijk informeren over onze Narrowcasting oplossing.

Narrowcasting kan uitstekend ingezet worden om de interne communicatie te verbeteren. Het is een uistekend middel om medewerkers te informeren. Wanneer je Narrowcasting hiervoor inzet, zie het dan als een soort elektronische nieuwsbrief. Op Narrowcasting schermen kunnen medewerkers bij de koffiecorner of in de bedrijfskantine uitstekend geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen van de organisatie. Denk aan het vermelden van verjaardagen, geboortes, het introduceren van nieuwe medewerkers, een verslag van jullie bedrijfsfeest, de introductie van nieuwe producten en diensten of een actuele stand van de bedrijfscijfers. Zo zorgt Narrowasting ervoor dat medewerkers op de hoogte en betrokken blijven. Een ideale oplossing om de interne communicatie te verbeteren.

Veel organisaties zetten Narrowcasting in voor hun externe communicatie. Narrowcasting is dan ook een effectief communicatie middel gebleken om klanten, patiënten, cliënten en/of leveranciers te bereiken. Met Narrowcasting kun je ontzettend goed een speficieke doelgroep op een specifieke plaats een specifieke boodschap overbrengen. Denk aan het introduceren van nieuwe producten of diensten, het tonen van acties, wachttijden, openingstijden, handige weetjes, maar ook het weerbericht of nieuwsberichten en social media berichten behoren tot de mogelijkheden. De toepassingen op het gebied van externe Narrowcasting zijn eindeloos groot. Onze Narrowcasting specialisten vertellen je graag de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Persoonlijk advies?

Laat je persoonlijk informeren over de juiste narrowcasting oplossing. We helpen je graag!

Aanvragen
Whitepaper