Narrowcasting

Communiceren met doelgroepen

Narrowcasting

Narrowcasting player

Voor het dynamisch afspelen van content

Met een Narrowcasting player speel je dynamische content af op één of meerdere Narrowcasting schermen die zich binnen of buiten jullie organisatie bevinden. Deze content maak je aan in onze Narrowcasting software. In deze software maak je met afbeeldingen, teksten, video’s, social media berichten en nieuwsfeeds in een handomdraai de meest mooie presentaties. De Narrowcasting player zorgt ervoor dat deze presentaties op de door jou gewenste schermen getoond worden. Voor een zo goed mogelijke weergave is het belangrijk dat jouw Narrowcasting player betrouwbaar en stabiel is en een goede kwaliteitsweergave biedt. De techniek van de Narrowcasting player is daarbij doorslaggevend. Als Narrowcasting specialist helpen we je graag de juiste Narrowcasting player te selecteren.

Persoonlijk advies?

Laat je persoonlijk informeren over de juiste narrowcasting player.

Aanvragen
Whitepaper

Wanneer je klaar bent met het maken van je mooiste dynamische Narrowcasting presentatie, wil je dat deze zo goed mogelijk weergegeven wordt op de door jou beoogde Narrowcasting schermen. Naast een helder en scherpe weergave wil je dat jouw presentatie stabiel en vloeiend afspeelt. De Narrowcasting player is een essentieel element als het gaat om de kwaliteitsweergave. Het is dus van groot belang om uitgebreid aandacht te schenken aan de Narrowcasting player.

Een Narrowcasting player is een klein apparaat waarmee je Narrowcasting presentaties afspeelt op één of meerdere Narrowcasting schermen. De Narrowcasting player stuurt jouw content naar deze schermen toe op basis van vooraf gemaakte instellingen, zoals tijden, snelheden en weergave-instellingen. Je hebt in grote lijn een keuze tussen drie verschillende Narrowcasting players. Zo heb je een Narrowcasting player die volledig online is, een Narrowcasting player als losstaand apparaat en een Narrowcasting player die geïntegreerd is in een Narrowcasting beelscherm. Maar welke player is nu eigenlijk geschikt voor jouw situatie? We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Met de online Narrowcasting player plaats je lichte content via internet op de Narrowcasting schermen. Middels online software maak je een presentatie aan en via een URL speel je deze af op één of meerdere beeldschermen binnen jullie organisatie. De online Narrowcasting player is een zeer toegankelijke oplossing, waarmee je eenvoudige content maakt en aan je publiek presenteert. Het is een merkafhankelijke oplossing, de online Narrowcasting player en de schermen dienen van één merk te zijn. Kies je voor eenvoud en gemak, dan is deze optie goed te overwegen.

De losstaande Narrowcasting PC-player kies je voor veeleisende Narrowcasting toepassingen. Wanneer je zware content wilt laten zien of met meerdere Narrowcasting players wilt werken over verschillende type beeldschermen en netwerken, kies je voor deze oplossing. De losstaande Narrowcasting PC-player is leverancier onafhankelijk en is erg betrouwbaar omdat deze autonoom functioneert. Je kunt alle type beeldschermen aansluiten en het beheer wordt centraal ingericht. Middels onze Narrowcasting software bedien je alle schermen binnen of buiten de organisatie vanaf je eigen werkplek. De losstaande Narrowcasting player is de meest krachtige, betrouwbare en flexibele keuze.

Veel Narrowcasting schermen zijn tegenwoordig standaard voorzien van een Narrowcasting player. Deze Narrowcasting player is volledig in het scherm geïntegreerd en zie je dus niet. Je hoeft geen aparte Narrowcasting PC-player aan te sluiten, wat een mooiere afwerking oplevert. Bovendien zijn scherm en player volledig op elkaar afgestemd en eenvoudig in te stellen via het displaymenu. Nadeel is dat wanneer de Narrowcasting player defect is, dit gevolgen heeft voor het volledige beeldscherm. De software van Wuestman Audiovisueel sluit overigens uitstekend aan op de geïntegreerde Narrowcasting player van vrijwel alle merken, waaronder Samsung, NEC, Philips en LG.

Ben je benieuwd naar welke oplossing de ultieme Narrowcasting player is voor jullie specifieke situatie? Onze Narrowcasting specialist geeft je graag een persoonlijk advies. Dankzij veel praktijkervaring en kennis van de markt, zorgen we dat jij de ultieme Narrowcasting oplossing krijgt voor jullie organisatie. Je kunt bij ons terecht voor advies, aanschaf, installatie en support. Ons doel is dat jij en je collega’s comfortabel en met veel plezier de informatievoorziening van jullie organisatie kunnen verzorgen. Wil je een persoonlijk advies of meer informatie over de mogelijkheden? Je vraagt het hier aan. We helpen je graag de ultieme Narrowcasting player te selecteren.