Audiovisueel - Onderwijs
Audiovisueel grootbeeld projectie collegezaal

Collegezaal

Audiovisuele voorzieningen voor uw collegezaal

Wuestman Audiovisueel levert verschillende audiovisuele faciliteiten om uw collegezaal geschikt te maken voor het moderne onderwijs. Door gebruik te maken van audiovisuele voorzieningen kunnen docenten/sprekers hun lesmateriaal aantrekkelijk en doeltreffend aan het publiek overbrengen. Vanwege de audiovisuele faciliteiten en zaalomvang is uw collegezaal bovendien een aantrekkelijke verhuurlocatie. Wuestman Audiovisueel levert de beste audiovisuele voorzieningen voor collegezalen en zorgt voor een vakkundige installatie. 

Met een hoogwaardige high-end projectie is uw collegezaal voorzien van de best mogelijke kwaliteit van geprojecteerde beelden. Via een projector aan plafond of op standaard projecteerd u heldere en haarscherpe beelden op het projectiescherm. Vanwege onze eenvoudige plug-and-play connectiviteit kunnen in een handomdraai beelden vanaf een pc, notebook, tablet en smartphone geprojecteerd worden. Ook is het mogelijk om tussen de verschillende inputbronnen te switchen vanaf een centraal bedieningspaneel. Door de bediening van audiovisuele apparatuur in iedere collegezaal uniform te houden, is zowel het gebruik als het technisch beheer ten alle tijde helder en prettig om mee te werken. Wilt u meer weten over projectieschermen en projectoren voor uw collegezaal? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0341-462086.

Sprekers/docenten in uw collegezaal dienen uitstekend verstaanbaar te zijn bij het publiek. Niets is vervelender dan een slecht verstaanbare spreker of docent. En wanneer er tijdens colleges videomateriaal of audiomateriaal gebruikt wordt, dan dient het geluid natuurlijk ook van goede kwaliteit te zijn. Een goede audiovoorziening, bestaande uit een hifi-installatie en professionele (actieve) speakers, zorgen voor perfect geluid dat voor iedereen in uw collegezaal hoorbaar is. Wuestman Audiovisueel heeft veel ervaring op het gebied van audiovoorzieningen in zalen en biedt voor de meest veeleisende omgevingen uitstekende audio-oplossingen. Wilt u meer weten? Onze audiovisuele specialisten staan graag voor u klaar.  

Uiteraard wilt u dat docenten en sprekers in uw collegezaal uitstekend verstaanbaar zijn bij uw publiek. Wuestman Audiovisueel levert professionele presentatie microfoons, zowel bedraad als wireless en zowel handheld als headset microfoons. We werken uitsluitend met de beste systemen, welke geschikt zijn voor veeleisende omgevingen. Door onze jarenlange ervaring weten we voor de meest uitdagende omgevingen het beste geluid te creëren, zonder 'rondzingen' of 'aanraking'. Ook voor uw collegezaal maken wij sprekers en presentatoren helder en duidelijk verstaanbaar bij uw publiek. Maak een afspraak met één van onze audiovisuele adviseurs en ervaar welke legendarische geluidskwaliteit mogelijk is voor uw collegezaal.

Colleges worden steeds vaker interactief gemaakt. Door gebruik te maken van ons stemsysteem / responsesysteem kunnen docenten en sprekers het publiek op een positieve wijze betrekken in de les. Met ons stemsysteem / responsesysteem kunnen docenten en sprekers namelijk vragen stellen aan het publiek, welke kunnen reageren door een keuze in te toetsen op een stemkastje / responsekastje. Een stemsysteem / responsesysteem is eenvoudig te gebruiken. De benodigde software wordt namelijk geïntegreerd met Powerpoint, waar de vragen voorbereid worden. Er kan gekozen worden voor multiple choice vragen, ja/nee vragen of ranking vragen. De stemresultaten verschijnen realtime op het scherm, welke vervolgens plenair besproken kunnen worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons stemsysteem / responsesysteem? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of bel met één van onze audiovisuele adviseurs via telefoonnummer 0341-462086.

Vanaf één centraal bedieningspaneel aan de wand kunt u alles in uw collegezaal bedienen. Met één druk produceert u het gewenste beeld op uw projectiescherm. U kiest bijvoorbeeld voor het beeld van uw pc, tablet, smartphone of documentcamera / vizualiser. Vanwege een perfecte connectiviteit schakelt u eenvoudig en zonder problemen tussen de verschillende apparaten. Door de bediening van audiovisuele apparatuur in iedere collegezaal uniform te houden, is zowel het gebruik als het technisch beheer ten alle tijde helder en prettig beheersbaar.