Audiovisueel - Presenteren
Audiovisueel congresruimte

Audiovisueel Congresruimte

Excellente faciliteiten audiovisueel voor uw congresruimte

Maak uw congresruimte aantrekkelijk voor professionals met audiovisueel. Uw congresruimte dient van topkwaliteit te zijn als populaire locatie voor congressen, symposia, bedrijfspresentaties, vergaderingen en trainingen. Naast een sfeervolle en inspirerende omgeving dient u een uitstekende catering en gastvrijheid te bieden en dient u te beschikken over ultramoderne zalen met aantrekkelijke audiovisuele faciliteiten. Met audiovisueel maakt u uw congresruimte uitermate geschikt voor zakelijke evenementen. Wuestman Audiovisueel levert voor uw congresruimte de meest geschikte audiovisuele oplossingen.

Voor een grote congresruimte is grootbeeld projectie een veel gevraagde en gewenste oplossing van audiovisueel. Met grootbeeld projectie biedt u de best mogelijke kwaliteit van geprojecteerde beelden aan grotere groepen. Vanwege een feilloze connectiviteit kunnen sprekers en presentatoren informatie van hun eigen apparatuur eenvoudig op het scherm projecteren. Een koppeling tussen het scherm en vele verschillende devices is snel en eenvoudig gemaakt. U heeft hiermee een professionele oplossing van audiovisueel voor uw congresruimte. Onze projectieschermen en de bijbehorende projectoren kunnen bovendien compleet onttrokken worden aan de sfeervolle omgeving van uw congresruimte wanneer deze niet gebruikt worden. De sfeer en ambiance van uw congresruimte blijft met de integratie van audiovisueel volledig intact. De bediening kan handmatig, via een afstandsbediening of via een centraal bedieningspaneel in uw congresruimte plaatsvinden. Onze specialisten van audiovisueel zorgen voor een zeer nette installatie van audiovisuele apparatuur in uw congresruimte. Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van onze projectieschermen en projectoren? Voor een uitgebreid en persoonlijk advies voor de inrichting van uw congresruimte staan onze professionals van audiovisueel graag voor u klaar. Vul onderaan deze pagina het formulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0341-462086.

Sprekers en presentatoren dienen haarscherp verstaanbaar te zijn bij het publiek in uw congresruimte, zonder rondzingend of aanrakend geluid, dat maakt audiovisueel mogelijk. Wuestman Audiovisueel heeft zeer veel ervaring met het verzorgen van audio in veeleisende omgevingen met uitdagende akoestiek. Onze audiovisuele specialisten dragen zorg voor de complete audiovoorziening in congresruimten. Van professionele audiosystemen tot en met (actieve) speakers en presentatie microfoons. Alle technische componenten van uw geluidsketen dienen optimaal te werken en op elkaar afgestemd te zijn. Van input tot output. Microfoons zijn zowel bedraad als wireless verkrijgbaar en kunnen zowel als handheld als headset uitvoering geleverd worden. Voor de levering van audiovisuele middelen werkt Wuestman Audiovisueel uitsluitend samen met de allerbeste leveranciers. Ook in uw congresruimte willen wij graag het geluid op het hoogste niveau brengen. Maak een afspraak met één van onze audiovisuele adviseurs en ervaar welke legendarische geluidskwaliteit mogelijk is in uw congresruimte.

Een stemsysteem / responsesysteem is een unieke oplossing van audiovisueel voor uw congresruimte. Met een stemsysteem / responsesysteem wordt het publiek maximaal betrokken tijdens congressen, symposia, bedrijfspresentaties, vergaderingen en trainingen. Sprekers of presentatoren kunnen de meningen van het publiek realtime peilen door hen vragen voor te leggen. Met behulp van stemkastjes / responsekastjes reageert het publiek op de gestelde vragen. De antwoorden worden vervolgens realtime overzichtelijk gepresenteerd op het scherm, zodat het eventueel plenair besproken kan worden.  Een stemsysteem / responsesysteem van audiovisueel maakt een bijeenkomst in uw congresruimte interactiever, spannender en leuker! Een stemsysteem / responsesysteem is eenvoudig te gebruiken. De benodigde software wordt namelijk geïntegreerd met PowerPoint, waar de vragen aangemaakt kunnen worden. Er kan gekozen worden voor multiple choice vragen, ja/nee vragen of ranking vragen. Maak het verschil met audiovisueel in uw congresruimte en kies voor een stemsysteem / responsesysteem. Meer weten over de mogelijkheden van ons stemsysteem / responsesysteem of een offerte aanvragen? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of bel met één van onze audiovisuele adviseurs via telefoonnummer 0341-462086.

Door het aanbieden van roommanagement van audiovisueel in uw congresruimte biedt u uw gasten maximale toegankelijkheid tot de faciliteiten van uw ruimte. Vanaf één centraal bedieningspaneel aan de wand kunnen uw gasten, de voor hun toegankelijke faciliteiten, zelfstandig bedienen. Met één druk op het bedieningspaneel verschijnt bijvoorbeeld het gewenste beeld op het presentatiescherm. Zo kan eenvoudig gekozen worden voor het beeld van een pc, tablet of smartphone, etc. Het schakelen tussen deze verschillende devices is vanaf het centrale bedieningspaneel een fluitje van een cent. Ook is het mogelijk om het geluid, bijvoorbeeld het volume aan te passen, het licht in of uit te schakelen en/of te dimmen of de zonsverduistering voor de ramen te bedienen. Via het centrale bedieningspaneel kunnen uw gasten uw congreszaal naar persoonlijke voorkeur verordineren, waardoor deze nog beter aansluit aan hun eisen en wensen. Wuestman Audiovisueel verzorgt voor u de complete inrichting, van zowel audiovisuele apparatuur als de integratie van roommanagement. Onze audiovisuele experts adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden van audiovisueel in uw congresruimte.