Audiovisueel - Presenteren
Audiovisueel presentatieruimte

Audiovisueel presentatieruimte

Audiovisueel maakt uw presentatieruimte compleet!

Met audiovisueel maakt u uw presentatieruimte buitengewoon aantrekkelijk voor het organiseren van presentaties. Een aantrekkelijke presentatieruimte is voorzien van aantrekkelijke en praktisch toepasbare audiovisuele middelen. Onze specialisten van audiovisueel staan voor u klaar om uw presentatieruimte op een hoger niveau te brengen. 

Met audiovisueel gaan wij verder dan het ophangen van een beeldscherm of het monteren van een beamer met een scherm in uw presentatieruimte. De presentatiemiddelen die wij realiseren bestaan niet zomaar uit willekeurige audiovisuele tools. Wuestman’ oplossingen zitten slim en doordacht in elkaar, zijn eenvoudig te bedienen, en zijn van betrouwbare kwaliteit. Gebruikt een organisatie door Wuestman geïntegreerde apparatuur, dan kun je er blindelings op vertrouwen dat een specifiek probleem is opgelost en dat de gebruikers van Wuestman’ oplossingen een stuk efficiënter en prettiger werken. En dat is precies wat u zoekt aan audiovisueel in uw presentatieruimte. Wuestman wil het verschil maken door proactief samen te werken met haar relaties en met hen en voor hen de beste presentatie oplossingen te blijven ontwikkelen. Slimme en betrouwbare audiovisuele apparatuur die professionals verder brengen.

Met een hoogwaardige high-end projectie van audiovisueel is uw presentatieruimte voorzien van de best mogelijke kwaliteit van geprojecteerde beelden. Via een projector aan plafond of op standaard projecteert u heldere en haarscherpe beelden op het projectiescherm. Onze projectieschermen zijn geschikt voor vrijwel iedere presentatieruimte en kunnen zowel met de hand als elektrisch bediend worden. Onze audiovisuele experts geven u graag een persoonlijk advies over de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van high-end projectie als oplossing audiovisueel in uw presentatieruimte.

Met een (interactief) LCD/LED display van audiovisueel is uw presentatieruimte multifunctioneel inzetbaar. Sprekers en presentatoren kunnen vanaf ieder apparaat informatie aan het publiek presenteren. Wuestman Audiovisueel zorgt namelijk voor een uitstekende connectiviteit in uw presentatieruimte. U maakt in een handomdraai verbinding tussen uw LCD/LED display en een willekeurige pc, notebook, tablet of smartphone. Ook beelden vanaf uw documentcamera/visualiser kunnen eenvoudig op het centrale scherm getoond worden. Indien gewenst doet u dit via een centraal bedieningspaneel van audiovisueel in uw presentatieruimte. Het centrale bedieningspaneel wordt door ons vakkundig in uw wand of kantoorinterieur geïntegreerd. Onze professionele LCD/LED displays zijn verkrijgbaar met uiteenlopende specificaties, met of zonder montage mogelijkheden en wel of geen interactieve touch-functionaliteit. Voor uw presentatieruimte maken wij graag een ontwerp voor audiovisueel. Neem contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina of bel met onze audiovisuele afdeling voor een afspraak.

Wanneer sprekers of presentatoren maximale aandacht willen van het publiek, is een interactief digibord of SMARTboard de ideale oplossing van audiovisueel in uw presentatieruimte. Het publiek wordt ten volle betrokken door de interactiviteit van het touchscherm. De interactieve schermen zijn eenvoudig te bedienen door simpelweg een vingerbeweging of via de meegeleverde digitale pennen. U schrijft met uw vinger of met de meegeleverde digitale, navigeert door uw PowerPoint slides, surft over het internet of maakt aantekeningen in een presentatie. De interactieve mogelijkheden van audiovisueel zijn eindeloos voor uw presentatieruimte. En na afloop van uw presentatie mailt u uw presentatie direct naar betrokkenen, inclusief gemaakte aantekeningen en wijzigingen in uw presentiemateriaal. U heeft maximale vrijheid. Wuestman Audiovisueel levert het grootste assortiment aan digiborden en SMARTboarden, zowel verrijdbare- als vaste configuraties voor uw presentatieruimte.  

Uiteraard wilt u dat sprekers en presentatoren in uw presentatieruimte uitstekend verstaanbaar zijn bij uw publiek. Wuestman Audiovisueel levert professionele presentatie microfoons voor uw presentatieruimte, zowel bedraad als wireless en zowel handheld als headset microfoons. We werken uitsluitend met de beste systemen, welke geschikt zijn voor veeleisende omgevingen. Door onze jarenlange ervaring weten we voor de meest uitdagende omgevingen het beste geluid te creëren, zonder 'rondzingen' of 'aanraking'. Ook voor uw presentatieruimte maken wij sprekers en presentatoren helder en duidelijk verstaanbaar bij uw publiek met audiovisueel. Maak een afspraak met één van onze audiovisuele adviseurs en ervaar welke legendarische geluidskwaliteit mogelijk is voor uw presentatieruimte.

Betrek het publiek met audiovisueel in uw presentatieruimte door bijvoorbeeld gebruik te maken van ons stemsysteem / responsesysteem. Met een stemsysteem / responsesysteem peilt u de meningen van uw publiek tijdens uw presentatie. U stelt een vraag aan het publiek, welke reageert door een keuze in te toetsen op meegeleverde stemkastjes / responskastjes. De antwoorden worden vervolgens realtime in een overzicht getoond op het scherm. Het publiek wordt op deze wijze maximaal betrokken bij uw presentatie. Het maakt u uw presentatie spannender en leuker! Een stemsysteem / responsesysteem is eenvoudig te gebruiken. De benodigde software wordt namelijk geïntegreerd met PowerPoint, waar u uw vragen voorbereidt. Er kan gekozen worden voor multiple choice vragen, ja/nee vragen of ranking vragen. De stemresultaten verschijnen tijdens uw presentatie realtime op het scherm, welke plenair besproken kunnen worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons stemsysteem / responsesysteem van audiovisueel voor uw presentatieruimte? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina of bel met één van onze audiovisuele adviseurs via telefoonnummer 0341-462086.  

Vanaf één centraal bedieningspaneel van audiovisueel aan de wand of geïntegreerd in het kantoormeubilair kunt u alles in uw presentatieruimte bedienen. Met één druk produceert u het gewenste beeld op uw display. U kiest bijvoorbeeld voor het beeld van uw pc, tablet, smartphone of documentcamera / vizualiser. Vanwege een eminente connectiviteit schakelt u eenvoudig en zonder problemen tussen de verschillende devices. Maar er is meer mogelijk met het centrale bedieningspaneel van audiovisueel in uw presentatieruimte. Ook het reguleren van bijvoorbeeld uw kantoorverlichting en de raamdecoratie kunt u via uw centrale bediening aansturen. De mogelijkheden van audiovisueel voor uw presentatieruimte zijn groots. Wuestman Audiovisueel zorgt ervoor dat alles in uw presentatieruimte feilloos aan te sturen is. Onze audiovisuele specialisten geven u graag een persoonlijk advies.

Samen met de divisie Projectinrichting kan Wuestman Audiovisueel de complete kantoorinrichting van uw presentatieruimte verzorgen. Van vloeren tot en met verlichting en van kantoormeubilair tot en met de levering en implementatie van audiovisuele oplossingen. Onze eigen interieurarchitecten beginnen met het maken van een verrassend interieurontwerp voor uw presentatieruimte. Na uw goedkeuring, verzorgen wij onder regie van één van onze projectleiders voor de realisatie. Uw presentatieruimte wordt gemaakt in de ambiance en sfeer die u voor ogen heeft, geheel passend bij uw organisatie. Door het 3D ontwerp weet u vooraf exact wat het eindresultaat zal zijn. Wuestman Audiovisueel en Wuestman Projectinrichting maken graag samen het verschil voor uw presentatieruimte! Bekijk onze tevreden referenties of neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak via onderstaand formulier.  

 

Anderen bekeken ook: