Marktonderzoekbureaus

Audiovisuele faciliteiten voor marktonderzoekbureaus

Voorzie uw marktonderzoekbureau van professionele audiovisuele oplossingen

Als marktonderzoekbureau wilt u een superieure uitvoering van uw marktonderzoeken. Uw opdrachtgevers dienen op een uitstekende wijze betrokken te worden en medewerkers en respondenten dienen maximale ondersteuning te krijgen. Met de juiste professionele audiovisuele oplossingen bent u als marktonderzoekbureau in staat om op het hoogste niveau te opereren. Maak kennis met onze audiovisuele concepten voor marktonderzoekbureaus en optimaliseer uw dienstverlening naar het hoogste niveau.

Een optimale dienstverlening houdt voor u in dat de uitvoering van marktonderzoeken zo soepel en prettig mogelijk verloopt. Opdrachtgevers dienen optimaal betrokken te worden, op locatie, maar eventueel ook extern. Respondenten dienen ongestoord en op een zo natuurlijk mogelijke wijze deel te nemen en medewerkers dienen van alle gemakken voorzien te zijn om hun onderzoeken te faciliteren. Kortom: u zoekt naar een uitvoering die eenvoudig, efficiënt, prettig en functioneel verloopt. Wuestman Audiovisueel helpt u hierbij.

Als audiovisuele specialist biedt Wuestman unieke audiovisuele inrichtingsconcepten. Deze inrichtingsconcepten kunnen afgestemd worden op iedere onderzoeksruimte en meekijkruimte. Wuestman Audiovisueel zorgt dat uw onderzoeksruimte en meekijkruimte altijd klaar staat voor een onderzoek. Onderzoeken kunnen vrijwel direct gestart worden, er kan ongezien meegekeken worden, onderzoeken kunnen opgenomen worden en digitaal uitgezet worden. U hoeft alleen te kiezen welke dienstverlening gewenst is bij de uitvoering van een onderzoek.

Marktonderzoekbureaus

Een onderzoeksruimte kan voorzien zijn van verschillende audiovisuele middelen, waaronder (volg)camera's, microfoons, audiovoorziening en opname apparatuur. Al deze apparatuur worden op een slimme wijze gecombineerd en aangestuurd. De medewerker beschikt uitsluitend over een eenvoudig bedieningspaneel waarop de verschillende audiovisuele apparatuur gekozen kan worden. Geen kabels, losse beeldschermen en mobiele videocamera's meer, maar een professionele vaste opstelling aan hoogwaardige apparatuur dat altijd werkt en direct klaar staat voor gebruik. Dankzij de combinatie van een professionele audiovisuele inrichting met een zeer eenvoudige bediening kunnen medewerkers zich veel meer richten op het onderzoek zelf en niet meer op allerlei randzaken.

Marktonderzoekbureaus

oor het meekijken bij onderzoeken, wordt intelligente audiovisuele apparatuur in uw meekijkruimte geplaatst. Beoordelaars en opdrachtgevers kunnen ongezien en ongestoord meekijken achter een spiegelwand of op een beeldscherm. Er kan meegeluisterd worden door middel van een hoofdtelefoon of een hoogwaardige geluidsinstallatie. Ook is het eenvoudig om vanaf een externe locatie onderzoeken bij te wonen. Via een beveiligde internetverbinding kan men live meekijken en meeluisteren. Bovendien is er een voorziening voor het geven van vertalingen wanneer er buitenlandse opdrachtgevers willen meekijken en meeluisteren. Iedere deelnemer kan zijn of haar eigen taal selecteren. Uw opdrachtgevers worden op deze wijze maximaal betrokken bij het onderzoeken.

Wuestman Audiovisueel biedt unieke audiovisuele inrichtingsconcepten voor marktonderzoekbureaus met bewezen kwaliteit en toepasbaarheid. Onze unieke audiovisuele inrichtingsconcepten worden gekenmerkt als:

 • Hoogwaardige en slimme oplossingen voor onderzoeksruimten
 • Optimale en flexibele faciliteiten voor meekijkruimten
 • Intelligente en slimme integraties van apparatuur
 • Eenvoudige bediening voor medewerkers
 • Vertalingen en taalselecties voor iedere deelnemer
 • Hoogwaardige opnames van beeld en geluid
 • Live meekijken en luisteren vanuit andere ruimtes
 • Live streamen naar externe locaties
Marktonderzoekbureaus

De bediening geschiedt via een applicatie op een touchpanel aan de wand, in een meubel of op een tablet, waarop met duidelijke toetsen de keuze gemaakt kan worden welk signaal naar welke ruimte moet. Of het nou een basis installatie betreft of een meer complexe, de voorkeursinstellingen worden eenvoudig voor u en uw medewerkers geconfigureerd. Op deze manier kan iedereen binnen de organisatie op een gebruiksvriendelijke manier de installatie bedienen tijdens een onderzoek. De eenvoud en flexibiliteit van de bediening staan garant voor een goed verloop van ieder onderzoek.

Whitepaper livestreaming
 • Wat kun je met livestreaming?
 • Hoe werkt livestreaming?
 • Praktische tips voor livestreaming
Download whitepaper
Whitepaper

Of u uitsluitend audiovisuele apparatuur wilt hebben voor een specifieke onderzoeksruimte of een compleet inrichtingsconcept wilt met wanden, spiegels en meubilair, Wuestman Audiovisueel levert maatgerichte inrichtingsconcepten. Samen met de afdeling Projectinrichting realiseert Wuestman Audiovisueel complete inrichtingsconcepten voor onderzoeksbureaus. Onze eigen interieurarchitecten maken verrassende interieurontwerpen voor u. Deze ontwerpen houden rekening met de identiteit, cultuur, werkwijze, omgeving en uw budget. Nadat u akkoord gaat met het ontwerp gaan wij graag voor u aan de slag. De realisatie wordt vakkundig begeleid door eersteklas projectmanagement. Onze projectmanagers en uitvoerders hebben jarenlange ervaring en zijn zeer vakkundig en gedreven in hun vakgebied.

Ook na oplevering kunt u op ons rekenen. Daar waar u hulp nodig heeft, kunnen wij van afstand met u meekijken en desgewenst de bediening overnemen. Zo zorgen wij ervoor dat uw installatie altijd werkt, dat de signaaldistributie laagdrempelig en begrijpelijk wordt en dat de bediening eenvoudig en gebruiksvriendelijk is.

Ook voor uw organisatie gaan wij graag aan de slag. Maak kennis met onze professionele audiovisuele oplossingen voor  marktonderzoekbureaus en breng uw dienstverlening naar een hoger niveau. Voor een nadere kennismaking kunt u het contactformulier op deze pagina invullen of contact opnemen met een van onze audiovisuele specialisten door te bellen naar 0341-462086. Samen met u, maken wij graag het verschil!

 

Anderen bekeken ook: