• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Ace Pharmaceuticals

Een hybride vergader- en presentatieruimte

Ace Pharmaceuticals levert farmaceutisch maatwerk voor specifieke patiëntenbehoeften om zorg te dragen voor doelmatige geneesmiddelenvoorziening. Ace is in de laatste jaren sterk gegroeid en heeft daardoor moeten uitbreiden. Voor hun hoofdkantoor in Zeewolde wilden ze graag een nieuwe vergader- en presentatieruimte.

Wuestman heeft meerdere vergaderzalen mogen voorzien van displays en videoconferentie systemen. Het uitgangspunt hierbij was dat ze in de vergaderzalen op basis van ‘bring your own device’ eenvoudig kunnen presenteren, vergaderen en hybride kunnen werken.

Verder hebben we het auditorium voorzien van een multifuntioneel camerasysteem. Hiermee kunnen medewerkers trainingen en workshops verzorgen op locatie, maar ook deelnemers op afstand inbellen (hybride). Dankzij deze installatie is de presentator zelf ook optimaal in beeld. Dit betreft een Microsoft Teams Room systeem, waarop meerdere camera’s aangesloten kunnen worden. De gebruiker deelt eenvoudig content via USB-C, HDMI of draadloos.

De twee steunschermen in het auditorium kunnen ingeschakeld worden om zodoende iedereen in de ruimte optimaal zicht te bieden op de schermen. Hierbij is ook microfonie en audio verzorgd.

Ace Pharmaceuticals

Alles is teruggebracht tot één gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met presets, zodat iedereen het eenvoudig kan bedienen.

Om deze opdracht optimaal op te leveren, hebben we gebruik gemaakt van audiovisuele apparatuur van de merken:

• Logitech
• Yealink
• Legamaster
• Extron
• Sennheiser
• Fohhn

Naast de audiovisuele oplossingen, heeft Wuestman ook de inrichting aan aankleding van de ruimtes mogen realiseren. Kom meer te weten over de projectinrichting bij Ace Pharmaceuticals.

Wil je zelf ook een ruimte of een geheel pand voorzien van audiovisuele oplossingen? Neem dan vooral contact op met onze specialisten. We helpen je graag verder.

Neem contact op