• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Audiovisueel bij Denkavit Nederland

Hoogwaardige audiovisuele installaties in vergaderzalen en het directiekantoor met eenvoudige bediening

Denkavit Nederland BV
Denkavit is dé specialist in voeders voor jongvee en toonaangevend partner voor veehouder en mengvoederindustrie. Denkavit is een succesvolle organisatie die voorop loopt in kennis en ontwikkeling van diervoeders. Door duurzaam te blijven innoveren en investeren is Denkavit klaar voor nu en de toekomst. Er zijn vestigingen in Frankrijk, Duitsland en Italië. In de afgelopen periode zijn er diverse (nieuwbouw)projecten afgerond op het terrein in Voorthuizen. Dit zijn onder andere projecten op het gebied van productie, laboratorium, logistiek en kantoren. Hiermee kan men nu en in de toekomst nog beter inspelen op de vragen en wensen van nationale en internationale klanten.

Groeien doe je samen - Samen maken we het verschil!
Wuestman mocht de audiovisuele installaties leveren in de vergaderzalen en het directiekantoor. Er is gekozen voor hoogwaardige, eenvoudig te bedienen systemen. Het toekomstgerichte zit hem hierin dat men overal interactief kan presenteren. Wuestman is trots op de plezierige samenwerking en het bijzondere resultaat. De slimme integratie van apparatuur in maatwerkmeubilair en het bedienen van alles, inclusief verlichting en raamverduistering maken de klus echt af. De lijfspreuken van Denkavit (groeien doe je samen) en van Wuestman (samen maken we het verschil) zijn meer dan waargemaakt.

Meer informatie over dit project of uw audiovisuele oplossingen ook door Wuestman Audiovisueel laten verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0341-462086, e-mail audiovisueel@wuestman.nl of vul links het formulier in.