• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Audiovisueel bij Gemeente Heerde

Gemeente Heerde maakt als eerste ter wereld (!!!) gebruik van het Bosch High Definition cameravolgsysteem

Gemeente Heerde betrekt haar inwoners graag bij het dagelijks bestuur. Echter, de Raadzaal biedt slechts zeer beperkte ruimte om publiek bij vergaderingen toe te laten. Tegelijk met het vervangen van de verouderde discussievoorziening wilde zij het mogelijk maken op meerdere locaties in het gemeentehuis de vergaderingen "live" bij te wonen. In de toekomst mogelijk zelfs via webpublicatie. Om zeker te zijn van het beste concept tegen de scherpste prijs is de aanvraag voor discussievoorziening met intelligent cameravolgsysteem aanbesteed. Een aantal toonaangevende specialisten mochten meedingen naar de opdracht, waaronder huisleverancier Wuestman Audiovisueel. Het Wuestman concept verdiende de beste beoordeling en verkreeg daarmee de opdracht.

Gemeente Heerde en Wuestman delen sindsdien een wereldprimeur; Gemeente Heerde maakt als eerste ter wereld (!!!) gebruik van het Bosch High Definition cameravolgsysteem.
Zodra een spreker aan het woord is, wordt de juiste camera ingeschakeld en de betreffende spreker in beeld gebracht.

Bovendien zijn, dankzij distributie van beeld en geluid via het gemeentelijk IP netwerk, deze beelden op flexibele posities in het gemeentehuis te volgen via mobiele displays.
Ook is het openbaar maken van Raadsvergaderingen via de eigen website binnen handbereik.
Om de voorziening optimaal beschikbaar te houden is deze opgenomen in een langlopende serviceovereenkomst. Met periodiek onderhoud en, in dringende situaties, directe technische ondersteuning zorgen wij dat de gemeente jarenlang rendement heeft van haar investering.

Meer informatie over dit project of uw audiovisuele oplossingen ook door Wuestman Audiovisueel laten verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0341-462086, e-mail audiovisueel@wuestman.nl of vul links het formulier in.