• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Audiovisueel bij Gemeente Nunspeet

Gemeente Nunspeet volledig voorbereid op de toekomst met audiovisuele oplossingen!

Onlangs heeft Gemeente Nunspeet gekozen voor een nieuwe audiovisuele oplossing voor efficiënt en effectief vergaderen. Gezocht is naar een oplossing waarbij communicatie de volle aandacht krijgt. Alles staat en valt met communicatie! Wuestman Audiovisueel heeft binnen de gestelde eisen en wensen een uitstekende oplossing geboden. De realisatie van dit huzarenstuk vond plaats tijdens de recentelijk uitgevoerde interne verbouwing van het gemeentehuis.

In navolging van onder andere de Gemeente Heerde is er gekozen voor een full-HD camera volgsysteem voor de opname van beelden. Sprekers worden haarscherp in beeld gebracht op de verschillende vaste meekijkschermen en indien nodig aanvullend op een mobiel meekijkscherm, zodat maximale flexibiliteit is verkregen. Het beeld wordt daarbij ondersteund met geluid door een nieuwe audio-installatie, eveneens door Wuestman geleverd. Er is een ontsluiting naar het internet, zodat vergaderingen op afstand, bijvoorbeeld vanuit huis, gevolgd kunnen worden. Digitaal presenteren is ook geen probleem: alle moderne apparaten kunnen moeiteloos worden gekoppeld aan het nieuwe systeem.

De bediening kan zowel via de iPad als op vast geïnstalleerd AMX bedieningspaneel gedaan worden. De layout van de ‘bedieningsapp' is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Ideaal voor intensief gebruik door verschillende mensen. Kortom: een doeltreffende oplossing, waar we écht het verschil mee maken! Het resultaat is een enthousiaste klant die graag bereid is zijn ervaring met de apparatuur en met Wuestman met u te delen!

Meer informatie over dit project of uw audiovisuele oplossingen ook door Wuestman Audiovisueel laten verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0341-462086, e-mail audiovisueel@wuestman.nl of vul links het formulier in.