• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Audiovisueel bij Respondenten.nl

Onderzoeksruimte en meekijkruimte voorzien van professionele audiovisuele apparatuur

Marktonderzoekbureau Respondenten.nl is onlangs voorzien van nieuwe audiovisuele faciliteiten. Met de geleverde audiovisuele middelen worden de onderzoeken optimaal gefaciliteerd. Zo maakt de audiovisuele techniek het mogelijk om onderzoeken maximaal te evalueren, zowel vanaf interne als externe locaties.

Audio wordt getransporeert, beelden worden weergegeven en opgenomen en eventueel gedistribueerd via livestream. Bovendien kan er bij Respondenten.nl zowel Nederlands als bijvoorbeeld Engels tegelijkertijd gestreamd worden naar de meeluisteraars. 

De onderzoeksruimte van Respondenten.nl is voorzien van verschillende audiovisuele middelen, waaronder (volg)camera's, microfoons, audiovoorziening en opname apparatuur. Deze apparatuur kan worden bediend vanuit een centrale plek vanaf een tablet. Ook de meekijkruimte is volledig voorzien van audiovisuele middelen van Wuestman. Respondenten.nl heeft er voor gekozen om een spiegelwand te plaatsen, zo kunnen beoordelaars en opdrachtgevers ongezien en ongestoord meekijken en luisteren. Onderzoeken kunnen hiernaast ook vanaf een externe locatie bekeken worden via een beveiligde internetverbinding en kunnen beluisterd worden in verschillende gewenste talen.

Wilt u meer weten over dit project of wilt u uw organisatie ook voorzien van doeltreffende audiovisuele faciliteiten, neem dan contact met ons op. Klik hier voor onze adresgegevens en openingstijden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een persoonlijke afspraak te maken bij u op locatie via 0341-462086 of het e-mailadres audiovisueel@wuestman.nl. Wij maken graag het verschil met onze audiovisuele middelen. Ook voor uw organisatie!