• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Audiovisueel bij Ultimo Software Solutions

Audiovisuele oplossingen turnkey geleverd bij Ultimo

Voor Ultimo Software Solutions verzorgde Wuestman Projectinrichting & Audiovisueel het turnkey projectmanagement tijdens een organisatie-uitbreiding.

Door een intensieve samenwerking tussen de medewerkers van Ultimo en de medewerkers van Wuestman Projectinrichting & Audiovisueel is een fantastisch geheel tot stand gekomen. Na een uitgebreide inventarisatie van eisen, wensen en de toekomstplannen van Ultimo zijn allereerst interieurontwerpen gemaakt, waarna een keuze gemaakt is voor het beste ontwerp. Vervolgens hebben de medewerkers van Wuestman Projectinrichting & Audiovisueel het traject naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Ultimo kon zich gedurende de uitvoering echter helemaal concentreren op de eigen dienstverlening, omdat Wuestman Projectinrichting & Audiovisueel de uitvoering volledig voor haar rekening nam; het verplaatsen van tussenwanden, het aanbrengen van elektrotechnische voorzieningen, het schilderwerk, maar ook de levering en plaatsing van de verlichting, de vloer- en wandbekleding en de zonwering. Het project werd afgesloten met het leveren van nieuwe kantoorinrichting, eenvoudig bedienbare presentatieoplossingen en narrowcasting.

Wuestman Projectinrichting & Audiovisueel hebben weer een erg tevreden klant als gevolg van de deze mooie opdracht; Turnkey zoals turnkey bedoeld is.

Meer informatie over dit project of jullie audiovisuele oplossingen ook door Wuestman laten verzorgen? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0341-462086, e-mail audiovisueel@wuestman.nl of vul links het formulier in.