• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Audiovisueel bij Waterschap Zuiderzeeland

Een topomgeving voor werkende professionals

Wuestman Audiovisueel heeft Waterschap Zuiderzeeland mogen voorzien van geavanceerde audiovisuele technieken, welke volledig geïntegreerd zijn in de ruimten. De geavanceerde technieken zijn volledig onzichtbaar weggewerkt in wanden, vloeren, plafonds en het meubilair. Uitsluitend bedieningspanelen zijn zichtbaar. Professionals van Waterschap Zuiderzeeland kunnen dan ook met veel plezier en gemak gebruik maken van de verschillende audiovisuele faciliteiten.

Wanneer bezoekers binnenkomen bij Waterschap Zuiderzeeland treffen zij allereerst een door Wuestman Audiovisueel op maat gemaakt meubel aan. In het meubel is een touchdisplay van maar liefs 86" gemonteerd. Met narrowcasting software is mogelijk gemaakt om interactief te kunnen communiceren. Een prachtig visitekaartje van Waterschap Zuiderzeeland.

In diverse zalen zijn professionele displays aangebracht voor het delen van informatie. Van presentatieruimten, vergaderzalen tot en met een videoconferenceruimte en crisisruimte. De bedieningspanelen en aansluitmogelijkheden in al deze ruimten zijn op een geïntegreerde wijze aangebracht. Verzonken in een tafelblad of verwerkt in de wand. En er kan zowel bedraad als onbedraad gewerkt worden. Professionals van Waterschap Zuiderzeeland kunnen op een eenvoudige en aantrekkelijke wijze hun werkzaamheden doen. Of het nu om (gelijktijdig) presenteren gaan, videovergaderen, nieuws kijken of om vergaderen... alles kan gepresenteerd, vastgelegd en gedeeld worden. 

Wilt u meer weten over dit project of wilt u uw organisatie ook voorzien van doeltreffende audiovisuele faciliteiten, neem dan contact met ons op. Klik hier voor onze adresgegevens en openingstijden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een persoonlijke afspraak te maken bij u op locatie via 0341-462086 of het e-mailadres audiovisueel@wuestman.nl. Wij maken graag het verschil met onze audiovisuele middelen. Ook voor uw organisatie!