• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Audiovisueel raadzaal Gemeente Huizen

Audiovisueel in raadzaal zorgt voor betrokkenheid burgers

Audiovisueel raadzaal Gemeente Huizen - Onlangs heeft Gemeente Huizen de raadzaal, B&W-kamer en een aantal vergaderruimten voorzien van hoogwaardige audiovisuele oplossingen. Gemeente Huizen wilde het beeld en geluid sterk verbeteren tijdens (raads)vergaderingen. Daarnaast wilde Gemeente Huizen de verbinding tussen politiek en burgers optimaliseren door burgers de mogelijkheid te geven raadsvergaderingen op afstand te volgen. Een prachtig project waarbij opnieuw de kracht van audiovisueel bewezen is voor een raadzaal en vergaderzaal.

Met audiovisueel is de raadzaal van Gemeente Huizen klaar gemaakt voor de toekomstige wijze van werken binnen de publieke omgeving. Burgers zullen steeds meer betrokken worden en dichter bij besluitvorming van de overheid staan. Gemeente Huizen heeft hiervoor de raadzaal voorzien van de nieuwste communicatietechnologieën. Betrouwbare en slimme audiovisuele oplossingen die raadsvergaderingen beter en effectiever laten verlopen. Zo is de raadzaal voorzien van een grootbeeldprojectie waarop vergaderonderwerpen uitstekend plenair behandeld kunnen worden. Daarnaast zijn alle vergaderplaatsen voorzien van microfoons voor professioneel gebruik. Het is duidelijk zichtbaar gemaakt wie aan het woord is door lichtaanduiding goed zichtbaar in het meubilair te integreren. Sprekers worden helder verstaanbaar gemaakt en bovendien kan het geluid direct gedistribueerd worden via het web. Burgers kunnen vergaderingen via het web helder en duidelijk volgen en worden op deze manier uitstekend betrokken bij de besluitvorming van de overheid. "Wuestman begreep exact wat wij als gemeente nodig hadden en wist een perfecte oplossing aan te bieden", aldus Fons Dankaart, Teamleider facilitaire zaken. De klus werd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Zo tevreden, dat de gemeente ook besloot de B&W kamer en diverse vergaderruimten van audiovisuele middelen te voorzien.

Audiovisueel Raadzaal Gemeente Huizen

"We zijn zeer tevreden over de prestaties van Wuestman. De audiovisuele voorzieningen zijn uitstekend in de verschillende ruimten geïntegreerd, werken zeer goed en zijn gemakkelijk te bedienen door onze medewerkers. Het is prettig wanneer je te maken hebt met een partij die professioneel te werk gaat en waarop je kunt bouwen"

Fons Dankaart, Teamleider facilitaire zaken

Wuestman Audiovisueel is specialist voor audiovisuele oplossingen in de raadzaal van gemeenten. Toonaangevende oplossingen die gegarandeerd leiden tot succes. We zijn specialist in audiovisuele oplossingen voor presenteren, vergaderen, ontmoeten en samenwerken. Vraag vrijblijvend een audiovisueel advies of ontwerp aan voor uw gemeente of organisatie. Wij presenteren u graag de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met éen van onze audiovisuele specialisten via telefoonnummer 0341-462086 of door een e-mail te sturen naar audiovisueel@wuestman.nl