• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Bibliotheek Utrecht

Een spraakmakende en flexibele toepassing

In het hart van Leidsche Rijn Centrum in Utrecht, pal naast het station, aan het Brusselplein is een nieuwe vestiging van de Bibliotheek Utrecht gevestigd: de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum.

Deze moderne Bibliotheek is dé plek waar je heen gaat om te leren, je kennis te verrijken, kennis te maken met cultuur en mensen te ontmoeten. Of je nu met je neus in de boeken wilt, gek bent op verhalen in welke vorm dan ook, een presentatie of voorstelling wilt bijwonen, robots wilt programmeren of je computer skills wilt verbeteren, het kan er allemaal.

Wuestman Audiovisueel heeft de nieuwe Bibliotheek mogen voorzien van beeld, geluid en verlichting. In het hart van het gebouw is middels grootbeeldprojectie een prachtig theater ontstaan, waar presentaties, voorstellingen en bijeenkomsten kunnen worden gehouden. De audiovisuele faciliteiten zijn volledig geïntegreerd in de omgeving en vallen daardoor vrijwel niet op wanneer deze niet gebruikt worden.

Middels een zeer gebruiksvriendelijk touch bedieningspaneel op de wand, kan men het grootprojectiescherm in of uitschakelen, kan men de sfeerverlichting bedienen en het geluid regelen. Dankzij de intuïtieve bediening op het display kan iedere medewerker in no-time de juiste instellingen kiezen die passend zijn bij de beoogde setting.

Dankzij onze audiovisuele voorziening heeft Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum een spraakmakende en flexibele oplossing in huis voor hun toekomstige uiteenlopende doeleinden.

Ben je ook op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jullie organisatie? Vul dan het formulier op deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op via 0341-462086. Onze audiovisuele specialisten geven je graag een persoonlijk advies.