• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan
Audiovisueel EO

EO

Hoogwaardige grootbeeldprojectie

In de kapel van de Evangelische Omroep vinden tal van activiteiten plaats. Van wekelijkse personeelsbijeenkomsten en middelgrote evenementen tot het opnemen van programma’s die op televisie en internet verschijnen.

Wuestman Audiovisueel werd gevraagd een advies uit te brengen voor de levering en installatie van een compleet nieuw projectiesysteem. Het systeem moest geschikt zijn om met veel omgevingslicht een hoogwaardige beeldweergave te realiseren.

Met de nieuwe apparatuur wilde men weer een flink aantal jaren vooruit kunnen. Op basis van uitgebreide demonstraties is er uiteindelijk gekozen voor een hoogwaardige 4k ready/8000 ANSI-lumen lichtsterke grootbeeldprojector en een elektrisch oprolbaar projectiescherm van maar liefst 5 meter breed. Deze combinatie is voor praktisch alle toepassingen inzetbaar en bood een flinke vooruitgang ten opzichte van de ‘oude situatie’. Het gigantische projectiescherm en de beamer zijn opgehangen door een team bestaande uit enkele technici van de EO en een installatieteam van Wuestman.

De samenwerking verliep uiterst plezierig en was volgens zeggen van de opdrachtgever Robin Veenman voor herhaling vatbaar. De EO is trots op de nieuwe voorziening en is graag genegen de beeldweergave ook aan andere geïnteresseerden te tonen.

Ook voor jouw organisatie gaat Wuestman Audiovisueel graag aan de slag! Heb je een audiovisuele uitdaging of wil je informatie over een bepaalde audiovisuele expertise, neem dan contact met ons op. Je kunt het formulier op deze paagina invullen of telefonisch contact met ons opnemen via 0341-462086. Wuestman Audiovisueel maakt graag het verschil!