• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Audiovisueel bij Gemeente Katwijk

Innovatie, betrouwbaarheid, samenwerken en respect

Gemeente Katwijk hecht veel waarde aan een goede communicatie met zowel de burgers alsook met haar medewerkers, raadsleden en alle andere betrokkenen. Dat betekent dat men vindt dat de vergader- en ontmoetingsruimten technologisch up to date moeten zijn. In Katwijk beschikt men over een raadszaal, een grote multifunctionele zaal en een reeks van kleine vergaderruimten. Wuestman is als huisleverancier betrokken bij de realisatie van presentatieoplossingen.

Van hoogwaardig camera-volgsysteem in de raadszaal en de multifunctionele Burgerzaal tot en met de beeldschermen bij de ontvangstbalies, overal zijn oplossingen die zorgen dat gebruikers met een eenvoudige druk op de knop een presentatie kunnen geven. Kortom, ondanks de hightech voorzieningen is de bediening zo simpel en uniform mogelijk gemaakt.

Naast alle voorzieningen binnen het gemeentehuis mocht Wuestman een informatiesysteem met speciale outdoor beeldschermen realiseren aan de strandboulevard. Katwijk en Wuestman delen dezelfde waarden als het gaat om innovatie, betrouwbaarheid, samenwerken en respect. Een relatie om trots op te zijn!

Wilt u meer weten over dit project of heeft u ook audiovisuele voorzieningen nodig om de performance ook binnen uw organisatie te verbeteren? Vul dan het formulier in aan de linkerzijde van deze pagina of neem telefonisch contact op met één van onze audiovisuele professionals via 0341-462086. Wij helpen u graag persoonlijk verder met het beste van audiovisueel!