• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan
Holiday Inn Amsterdam

Holiday Inn Amsterdam

Flexibele en professionele vergaderfaciliteiten

Vlakbij het complex van Amsterdam RAI ligt Hotel Holiday Inn Amsterdam. Dit moderne hotel is gevestigd in een toren tegenover het Amstelpark. Het ligt op vijf kilometer van het Rijksmuseum, op vier kilometer van het Van Gogh Museum en op zeven kilometer van het Anne Frank Huis. Het hotel beschikt over een scala aan vergaderfaciliteiten waaronder vier grote zalen die in allerlei samenstellingen koppelbaar zijn, zelfs tot één zeer grote conferentiezaal met een capaciteit van 450 personen. Voorts zijn er diverse kleine meeting rooms en boardrooms.

Het hotelmanagement heeft gekozen voor Wuestman vanwege de innovatieve oplossingen voor de zalen en de onderscheidende after sales support. Belangrijke sleutel is de eenvoudige manier waarop zalen met een touchscreen op de wand of een iPad in de hand bediend kunnen worden. Uitdaging bij menig conferentiehotel is dat men veel flexibiliteit wenst maar dan liefst zonder ingewikkelde bediening. Wuestman is er samen met de opdrachtgever in geslaagd de specifieke wensen te vertalen naar een perfect werkend concept. Naast een eenvoudige bediening moest de beeld en geluidsweergave natuurlijk niets te wensen overlaten. En last but not least mocht Wuestman in een van de boardrooms een unieke zit/sta conferentietafel leveren.

General manager Janneke van Beuzekom is enthousiast over de door Wuestman geleverde voorzieningen en is met de compleet vernieuwde zalen klaar om alle denkbare gastwensen in te vullen.

Wil je meer weten over de geleverde audiovisuele middelen of ben je zelf op zoek naar een audiovisuele oplossing? Neem dan contact op met één van onze audiovisuele professionals door het formulier op deze pagina in te vullen of telefonisch contact op te nemen via 0341-462086. Met audiovisueel leveren we je graag meer werkcomfort en werkplezier.