• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Marktonderzoekbureau Mare Holland BV

Audiovisueel voor marktonderzoek

Marktonderzoekbureau Mare Holland BV in Amsterdam heeft een prachtige onderzoeksruimte gekregen, voorzien van hoogstaande audiovisuele faciliteiten. Professionals van Mare Holland BV worden maximaal ondersteund door slimme en betrouwbare audiovisuele oplossingen, zodat onderzoeken uitgevoerd kunnen worden op het hoogste niveau.

De audiovisuele faciliteiten voor het marktonderzoekbureau geven optimale flexibiliteit, dankzij onze hoogwaardige oplossing voor audio- en videorouting. Onderzoeken kunnen vanuit verschillende locaties gevolgd worden. Dit kan vanuit een ingerichte meekijkruimte op meekijkschermen met audio of van buitenaf de organisatie via live streaming. Doordat camera's in onderzoeksruimten op afstand volledig bestuurd kunnen worden, hebben onderzoek professionals maximale grip op hetgeen onderzocht moet worden. Men bepaald zelf wat in beeld gebracht wordt, zodat opdrachtgevers optimaal visueel resultaat te zien krijgen.

De geboden audio- en videovoorzieningen zijn volledig geïntegreerd in de ingerichte onderzoeksruimte en meekijkruimte en zijn dan ook een visitekaartje voor gasten. Ook de bediening is zeer eenvoudig gemaakt, dankzij de geleverde intuïtieve controller. Bovendien kunnen devices met slechts één click een connectie krijgen middels Barco Clickshare, een draadloze plug-and-play connector. Kortom: Ieder marktonderzoek kan door MARE uitstekend uitgevoerd worden.

Wilt u, als marktonderzoekbureau, ook een hoogwaardige audiovisuele oplossing? Vul dan het formulier in op deze pagina of neem contact op met één van onze specialisten via 0341-462086. Onze professionals helpen u graag verder!