• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Mprise

Een betere performance voor IT-professionals

Net als bij Wuestman Audiovisueel, heeft Mprise het werkgeluk van medewerkers in hoog vaandel staan. Mprise laat medewerkers van organisaties namelijk succesvoller werken door hen op een deskundige en slimme wijze gebruik te laten maken van hun business-software Dynamics. Dit doen zij met 90 mensen in Veenendaal en Bleiswijk; ze leveren software, verzorgen trainingen en geven adequate ondersteuning.

Om IT-professionals van Mprise maximaal te ondersteunen in hun werkzaamheden, heeft Mprise recent hun werkomgeving vernieuwd. Er is een omgeving gecreëerd waar professionals uitstekend hun werk kunnen verrichten. Er is een juiste sfeer en beleving gecreëerd en er zijn optimale faciliteiten aangebracht. Met een aantal prachtige audiovisuele faciliteiten heeft Wuestman Audiovisueel voor de realisatie mogen zorgen. Zo zijn in een aantal vergaderruimten en trainingsruimten een aantal indrukwekkende interactieve displays aangebracht. De displays hebben een hoge attentiewaarde en bieden volop gebruikersgemak. Om eennvoudig gebruik te kunnen maken van deze displays, zijn in de ruimten intuïtieve bedieningen aangebracht en handige aansluitpunten voor de verschillende devices die door de professionals van Mprise gebruikt worden. Een presentatie of training starten, is hierdoor in no-time gebeurd. Ook het presenteren en trainen is op zichzelf een plezier dankzij deze audiovisuele voorzieningen. Presentaties en trainingen krijgen volop aandacht, er is veel meer interactie en de bediening verloopt erg soepel. Bovendien kunnen in een handomdraai ook eenvoudig externe trainingen opgezet worden middels de geleverde videoconferance oplossing. Meerdere cursisten kunnen tegelijkertijd deelnemen aan videotrainingen, waarbij content gedeeld kan worden en interactief lesgegeven kan worden. Een ideale en innovatieve oplossing voor dag van vandaag. Dankzij deze audiovisuele inrichting heeft Mprise een betere performance voor haar professionals weten te realiseren, met als resultaat professionele medewerkers met meer werkcomfort en werkplezier én tevreden klanten en cursisten.

Wil je meer informatie over dit project of ben je zelf ook op zoek naar audiovisuele faciliteiten voor jullie werkomgeving? Vul dan het formulier op deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op via 0341-462086. Onze audiovisuele professionals gaan graag voor je aan de slag!