• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan
Perfect Eyelash

Perfect Eyelash

Een hybride werkomgeving

Heel even stopte Roy voor de ingang van zijn gloednieuwe pand. Wat was hij trots en blij dat zijn nieuwe pand ingericht, opgeleverd en klaar was voor een feestelijke opening… maanden hadden hij en zijn team hier naar uitgekeken. Maar wat hij zich niet realiseerde of zelfs kon realiseren, was dat de opening toch even anders zou verlopen; nog geen maand later brak namelijk het coronavirus uit. Geen opening, geen bruisende bedrijvigheid, geen bezoekers… wel een nieuw pand… een gelukkig voordeel?

Als director finance & sales heeft Roy Donck met zijn team maandenlang gewerkt aan de volgende stap binnen zijn 9-jarig bestaande beautymerk ‘Perfect Eyelash’; de realisatie van een gloednieuwe multifunctionele locatie. En daar stond het dan! Een schitterend onderkomen wat naast de verkoop en distributie van alle wimper- en wenkbrauwproducten richting 26 landen, tevens fungeert als trainings- en behandelcentrum.

Het pand is prachtig. Wanneer je het binnentreedt, word je gastvrij ontvangen in een grote ontvangsthal en zie je direct de fraaie all-in-one studio voor persoonlijke behandelingen en workshops. Op de begane grond bevinden zich de kantoren voor de medewerkers en wanneer je de trap naar de 1e etage neemt, vind je er de academie voor groepstrainingen, verschillende behandelstudio’s en een aantal meetingrooms welke van alle gemakken en moderne technieken voorzien zijn. Door het vele glasgebruik oogt het pand lekker ruimtelijk en heeft een open sfeer. De gekozen inrichting is modern, comfortabel en heeft een aangename warme uitstraling. Door het hele pand hoor je passende achtergrondmuziek, als de finishing touch op de beoogde beleving die Roy en zijn team wilden hebben.

Nu het coronavirus er is, kan de geplande opening van het pand helaas niet doorgaan en is de locatie nog niet het bruisende toneel aan diversiteiten die het beautymerk heeft. Roy en zijn team vragen zich af wanneer de opening wel kan plaatsvinden, wanneer alle activiteiten weer in het centrum plaats kunnen vinden en hoe er (internationaal) (samen)gewerkt kan blijven worden.

Gelukkig bleek het nieuwe pand ook in coronatijd een groot voordeel te zijn. Samen met Wuestman is het pand namelijk uitgerust met hypermoderne audiovisuele voorzieningen om online samen te kunnen werken. Zo zijn er diverse professionele displays in het pand geplaatst, is er gebruiksvriendelijke videoconferencing aanwezig, zijn er goede audiovoorzieningen en zijn er verschillende zakelijke functies voor online vergaderen, presenteren en brainstormen.

Perfect Eyelash

Zo vertelt Gaby Schreuders, verantwoordelijk voor International Sales bij Perfect Eyelash, haar internationale zakelijke contacten toch te kunnen onderhouden. Weliswaar niet fysiek, maar digitaal.

“Het hybride werken vanuit zo’n comfortabele en prachtige werkomgeving met zulke professionele en makkelijke tools is erg plezierig werken. De audiovisuele apparatuur is zo opgestart en werkt direct en zonder problemen. Juist in deze tijd, wanneer fysiek ontmoeten niet mogelijk is, waardeer je de techniek”.
Gaby Schreuders, Perfect Eyelash

Als Wuestman zijn we trots dat we met ons audiovisuele team een mooie bijdrage hebben mogen leveren aan het werkplezier en werkcomfort van Perfect Eyelash. Inmiddels hebben Roy en zijn team een aanpaste opening van het pand gehad en kunnen de activiteiten gelukkig weer meer en meer plaatsvinden in het nieuwe pand. En het hybride werken, dat zal niet meer verdwijnen! We wensen Roy en zijn team alle succes toe met hun prachtige onderneming!

Ben je ook op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jullie organisatie? Misschien voor hybride werken? Vul dan het formulier op deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op via 0341-462086. Onze audiovisuele specialisten geven je graag een persoonlijk advies.