• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan

Audiovisueel Raadzaal - Gemeente Putten

Meer mogelijk met audiovisueel in raadzaal Gemeente Putten

De raadzaal en de trouwzaal van gemeente Putten is onlangs voorzien van een complete nieuwe inrichting van zowel het meubilair als de audiovisuele faciliteiten. De nieuwe inrichting moest het samenzijn en samenwerken van alle betrokken partijen binnen en buiten de gemeente bevorderen. En dat is dan ook meer dan gelukt! 

Samen met Gemeente Putten is gekeken naar het toekomstig functioneren van de raadzaal. Vanuit de verschillende betrokken partijen is gekeken wat toekomstige ontwikkelingen zijn en hoe hierop geanticipeerd kon worden met de nieuwe inrichting. De daaruit volgende ontwikkelingen vormden een duidelijke visie voor de raadzaal wat resulteerde in een concreet plan met wensen en eisen. Wuestman Audiovisueel mocht de daadwerkelijke invulling verzorgen. Onder andere moesten de interne communicatietechnieken verbeterd worden als ook de communicatie naar de 'publieke tribune' op het web mogelijk gemaakt worden. Hiervoor is een samenspel gecreëerd tussen het beeld, het geluid, de bediening en de distributie in de raadzaal. 

Er is een grootbeeld projectie aangebracht met een aantal professionele LCD displays, welke ondersteund worden met geluid door een nieuwe audio-installatie uit het topsegment. Het samenspel van alle verschillende audiovisuele technieken verloopt via een bedieningsapp op de tablet. Alles in de ruimte kan vanaf de tablet worden bediend. Er is volledige controle over het beeld, geluid en zelfs het licht in de raadzaal. Ook het full-HD camera volgsysteem voor de opname en distributie van beelden naar de publieke tribune op het web wordt aangestuurd door middel van de bedieningsapp. Met het full-HD camera volgsysteem kunnen raadsvergaderingen 'live' uitgezonden worden waardoor gemeente Putten een maximale betrokkenheid richting het publiek heeft gecreëerd. Tijdens raadsvergaderingen weet het systeem wie er aan het woord is en brengt dit dan ook haarscherp in beeld en kraakhelder verstaanbaar, zowel in de raadzaal als daarbuiten via het web. Alle audiovisuele oplossingen zijn bovendien volledig geïntegreerd in het nieuwe meubilair van de raadzaal. Bezoekers hebben toegang tot de gerealiseerde audiovisuele faciliteiten zonder dat deze ook maar iets zien van de achterliggende technieken. Met de audiovisuele oplossingen heeft gemeente Putten een prachtige raadzaal gekregen, waar betrokkenen prettig kunnen samenzijn en optimaal kunnen samenwerken. Hiermee is gemeente Putten weer helemaal klaar voor de toekomst. 

Is de raadzaal van uw gemeente ook toe aan de integratie van audiovisueel? Neem dan contact met ons op. Vraag naar de mogelijkheden of ontvang meer informatie over o.a. dit project. Wij gaan graag voor uw gemeente aan de slag. Neem vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0341-462086 of door e-mail te sturen naar audiovisueel@wuestman.nl. U kun ook het formulier aan de linkerzijde van deze pagina invullen. Audiovisueel voor de raadzaal van uw gemeente is bij ons in goede handen!