• Meer informatie
    Je vraagt het hier aan
Voigt Travel Audiovisueel

Voigt Travel - Audiovisueel

Audiovisuele voorzieningen & kantoorinrichting bij Voigt Travel

Van Reizen naar Beleven! Voigt Travel verzorgt complete vakanties naar bijzondere bestemmingen. Of het nu gaat om een bijzondere vakantiebeleving in Lapland, Noorwegen, Sicilië of Portugal. Voor mensen die een uitstekend verzorgde en unieke vakantiebeleving zoeken, is Voigt Travel dé aangewezen vakantiespecialist. Vanwege een sterke groei is Voigt Travel verhuisd naar een nieuwe kantooromgeving in Ede. Voor de nieuwe kantoorinrichting en de audiovisuele voorzieningen van het pand is gekozen voor de expertise van Wuestman Projectinrichting en Wuestman Audiovisueel.

De nieuwe kantoorinrichting bij Voigt Travel omvat een kantoortuin met flexibele werkplekken. Ook zijn er vaste kantoorruimtes ingericht met werkplekken en verrassende zitjes. In de vergaderruimten staan prachtige vergadertafels en comfortabele design vergaderstoelen. Deze ruimten zijn bovendien voorzien van hedendaagse audiovisuele voorzieningen om informatie eenvoudig aan elkaar te kunnen presenteren en met elkaar te kunnen delen. Ruimten waar effectief samengewerkt kan worden.

Als paradepaardje is in de presentatieruimte is een spraakmakende videowall gerealiseerd. Via deze videowall krijgen klanten een eerste unieke beleving van hun vakantiebestemming. In haarscherp beeldkwaliteit, ondersteund met kraakhelder geluid, komen vakantiebestemmingen compleet tot leven bij klanten. Precies wat Voigt Travel wilde realiseren... de beleving centraal zetten bij reisbestemmingen.

Wilt u ook een unieke beleving binnen uw kantooromgeving of wilt u ook een kantoorinrichting die geheel past bij uw organisatie? Vul dan het formulier in aan de linkerzijde van deze pagina of neem telefonisch contact op met één van onze projectinrichters via telefoonnummer 0341-462089. Wij maken graag een verrrassend ontwerp voor uw nieuwe kantoorinrichting.