Audiovisueel - Vergaderen
Audiovisueel Boardroom

Audiovisueel boardroom

Maak uw boardroom stijlvol, comfortabel en multifunctioneel met audiovisueel

Met audiovisueel is uw boardroom stijlvol, comfortabel en multifunctioneel en is daarmee een uitstekende kantoorruimte voor professionals van niveau. Wuestman Audiovisueel levert hoogwaardige audiovisuele oplossingen voor uw boardroom. Met onze audiovisuele apparatuur kunt u stijlvol en comfortabel vergaderen, presenteren en overleggen. Alles draait in uw boardroom om topkwaliteit en daar horen audiovisuele faciliteiten ook bij. U moet blindelings kunnen vertrouwen op uw audiovisuele middelen. Bovendien moet audiovisueel gemakkelijk te bedienen zijn in uw boardroom. Wuestman Audiovisueel richt dagelijks ruimten in met de meest geavanceerde audiovisuele oplossingen, bekijkt u onze tevreden referenties maar eens. Onze professionals gaan ook graag met audiovisueel in uw boardroom aan de slag. U bent van harte welkom!

Met audiovisueel in uw boardroom heeft u toegang tot al uw bedrijfsinformatie. Uw informatie dient immers centraal besproken te kunnen worden in uw boardroom. Hiervoor maakt u gebruik van een professioneel LCD/LED display, welke vakkundig en stijlvol geïntegreerd is in uw boardroom. Audiovisueel kan bijvoorbeeld geintegreerd worden in uw kantoorinterieur, uw kantoorwand of in het plafond van uw boardroom. De getoonde informatie op uw LCD/LED display kan afkomstig zijn van uw pc, notebook, tablet of smartphone, waartussen, vanwege een naadloze connectiviteit, eenvoudig geswitcht kan worden. Het aansluiten van devices gaat zeer eenvoudig. Ook uw videogesprekken en online vergaderingen verschijnen met een enkele druk op uw centrale bedieningspaneel in beeld. Wuestman Audiovisueel verzorgt de complete ingegratie van audiovisueel in uw boardroom. Ook voor uw boardroom maken wij graag een professioneel ontwerp. Stijlvol, multifunctioneel en geheel passend bij de ambiance van uw boardroom. 

Ervaar het gemak van videoconferencing in uw boardroom. Met videoconferencing kunt u vanuit uw boardroom tegelijkertijd met verschillende gesprekspartners in verbinding staan. Het maakt niet uit of uw gesprekspartners in Nederland of in het buitenland zijn, binnen één minuut kunt u een videogesprek of online vergadering beginnen. Ideaal om internationaal of met meerdere organisaties samen te werken. Zonder tijdsverlies en zonder reis- en verblijfskosten kunt u ten alle tijde overleggen of vergaderen met uw teamgenoten. Zowel de beeldkwaliteit als de audiokwaliteit van onze videoconference systemen zijn kraakhelder, u ervaart tijdens het gesprek geen afstand meer. Bovendien kunt u via het videoconference systeem zeer eenvoudig documenten aan elkaar voorleggen om deze centraal te bespreken. Wilt u videoconferencing eens ervaren? Kom dan naar ons experience center voor een live demonstratie en laat u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden van audiovisueel voor uw boardroom.

De centrale bediening van audiovisueel in uw boardroom. Vanaf één centrale bediening heeft u complete controle over alle audiovisuele faciliteiten in uw boardroom. Met een druk op knop zet u uw displays aan, selecteerd u uw gewenste informatiebron en start u uw vergadering, overleg of presentatie. Ook uw raambekleding of uw kantoorverlichting bedient vanaf het centrale bediendingspaneel. U heeft met audiovisueel de volledige controle over uw boardroom. Wuestman Audiovisueel zorgt ervoor dat alles in uw boardroom feilloos aan te sturen is vanaf uw centraal bedieningspaneel. Als uw persoonlijke audiovisuele adviseur geven wij graag advies over de vele mogelijkheden voor uw optimale boardroom inrichting. 

Met de twee divisies van Wuestman; Audiovisueel en Projectinchting, kunnen wij de complete inrichting van uw boardroom verzorgen. We doen dat geheel passend bij de uitstraling en ambiance van uw organisatie. Dat begint bij het ontwikkelen van een verrassend interieurontwerp door één van onze interieurarchitecten. In zo'n interieurontwerp komen al uw wensen en organisatiekenmerken samen. Een inrichting van Wuestman Audiovisueel en Projectinrichting kan bestaan uit audiovisueel, kantoorinrichting, kantoorverlichting, kantoorwanden, kantoorvloeren tot en met de audiovisuele middelen. Een complete inrichting. Na uw akkoord verzorgen wij voor u de levering, montage en installatie. Zorgvuldig en netjes, onder regie van van één van onze projectleiders. En ook na oplevering kunt u op ons rekenen. Als enige in Nederland bieden wij u een naadloze integratie, met audiovisueel en projectinrichting onder één dak! 

Wilt u met audiovisueel uw boardroom multifunctioneel maken of zoekt u een specicieke audiovisuele oplossing voor uw boardroom? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer u een complete inrichting wilt hebben voor uw boardroom, staan wij natuurlijk voor u klaar! Wuestman Audiovisueel en Projectinrichting maken samen het verschil, óók voor uw organisatie! Vul dan onderstaand formulier in of maak een afspraak via telefoon 0341-462086 of via e-mail audiovisueel@wuestman.nl.