Audiovisueel binnen gemeenten

Raadzalen, trouwzalen en meetingrooms

Audiovisueel - Gemeenten
Audiovisueel raadzaal discussiesysteem

Audiovisueel Raadzaal

Helder en efficiënt vergaderen

Audiovisueel maakt het werken in een raadzaal een stuk aangenamer en levert bovendien een aantal aantrekkelijke voordelen op. Belangrijke vraagstukken kunnen met audiovisueel namelijk een stuk beter plenair behandeld worden. Woordvoerders kunnen beter acteren en informatie kan veiliger en efficiënter gedeeld worden. Voor zowel besloten als publieke vergaderingen bieden wij aantrekkelijke oplossingen. Of het nu gaat om beeld, geluid of de registratie en distributie daarvan, we bieden u passende oplossingen. Wuestman Audiovisueel heeft voor een groot aantal gemeenten in Nederland de audiovisuele inrichting van raadzalen mogen verzorgen. Met onze kennis en ervaring van audiovisueel binnen gemeenten weten we dan ook als geen ander de juiste audiovisuele oplossingen aan te bieden voor uw raadzaal. Met veel plezier presenteren wij u de uitgebreide mogelijkheden.

Voor het optimaal laten verlopen van vergaderingen in uw raadzaal is een goede geluidsversterking noodzakelijk. Een goed discussiesysteem biedt uitkomst voor vergaderingen waarbij meerdere mensen goed verstaanbaar moeten zijn. Als dé audiovisuele specialist voor gemeenten, heeft Wuestman Audiovisueel de meest geschikte discussiesystemen voor raadzalen in huis. Met een discussiesysteem van Wuestman Audiovisueel is een uitstekende verstaanbaarheid van iedere deelnemer gegarandeerd. Bovendien is het mogelijk om gesprekken op te nemen en meerdere sprekers tegelijkertijd te laten spreken. Wilt u het geluid combineren met videobeelden, kijk dan ook eens naar ons cameravolgsysteem. Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek, een demonstratie of bekijk kwaliteit van onze discussiesystemen eens bij een andere gemeenten? Onze audiovisuele adviseurs helpen u graag verder!

Met een cameravolgsysteem in uw raadzaal kunnen vergaderingen op afstand 'live' bijgewoond worden. Hierbij worden sprekers in uw raadzaal haarscherp in beeld gebracht wanneer zij het woord voeren. Het publiek kan uw vergadering 'live' gadeslaan via bijvoorbeeld het internet of elders geplaatste meekijkschermen. De haarscherpe beelden worden daarbij ondersteund met geluid door een gekoppeld discussiesysteem, waardoor beeld en geluid feilloos worden doorgesluisd naar het meekijkend publiek. Wilt u meer informatie over ons cameravolgsysteem? Onze audiovisuele adviseurs zijn u graag van dienst.

Voor het presenteren en plenair behandelen van informatie maakt u gebruik van heldere LCD/LED displays, welke voor iedereen in uw raadzaal goed zichtbaar zijn. Vanaf een centraal bedieningspaneel schakelt u eenvoudig tussen de verschillende inputbronnen en heeft u de volledige controle over hetgeen gepubliceerd wordt. Wilt u in uw raadzaal interactief kunnen presenteren of kunnen overleggen, kies dan voor één van onze touchdisplays. Op onze touchdisplays kunt u schrijven, tekenen en navigeert met vingerbewegingen door afbeeldingen, documenten en websites. Het publiek wordt maximaal betrokken. Bovendien hoeft na uw vergadering of presentatie niets meer uitgewerkt te worden... uw aantekeningen, wijzigingen kunt u direct na afloop mailen naar betrokkenen. Wuestman Audiovisueel biedt professionele LCD/LED displays en heeft veel ervaring in de connectiviteit van LCD/LED displays met alle mogelijke audiovisuele apparatuur. Ook voor uw raadzaal verzorgt Wuestman Audiovisueel graag de audiovisuele inrichting. Maak een afspraak met één van onze audiovisuele adviseurs en laat u uitgebreid informeren over de vele audiovisuele mogelijkheden.

Vanaf één centraal bedieningspaneel aan de wand of geïntegreerd in het kantoorinterieur kunt u alles in uw raadzaal bedienen. Met één druk produceert u het gewenste beeld op uw displays. U kiest voor het beeld van uw pc, tablet, uw documentcamera/visualizer of u bedient bijvoorbeeld uw audiosysteem. Ook is het mogelijk om uw kantoorverlichting of de zonsverduistering voor uw ramen via uw centrale bediening te reguleren. U heeft de volledige controle over uw raadzaal en hoeft nooit meer te zoeken naar de juiste afstandsbediening van uw audiovisuele middelen. Wuestman Audiovisueel zorgt ervoor dat alles in uw raadzaal feilloos aan te sturen is vanaf uw centrale bedieningspaneel. 

Met innovatieve meeting recorders kunnen uw audio- en videobeelden eenvoudig geregistreerd, bewerkt, opgeslagen en eventueel gedistrubuteerd worden. Nadat uw audio- en beeldopnamen geregistreerd zijn, kunt u deze, indien gewenst, met onze software gemakkelijk bewerken. Via de intuïtieve grafische gebruikersinterface van onze software kunt u in enkele minuten bijvoorbeeld namen en functies van sprekers en deelnemers toevoegen. Opnames kunnen automatisch opgeslagen worden op de door u aangewezen netwerklocatie en in het door u gewenste bestandsformaat. Onze meeting recorders zijn zowel bedraad als draadloos beschikbaar. Wilt u uw audio- en videobeelden op een professionele wijze registreren en distributeren? Onze audiovisuele adviseurs geven u graag een uitgebreid advies over de vele mogelijkheden voor het opslaan en publiceren van beeld en geluidopnames.

Naast de audiovisuele inrichting van raadzalen, verzorgt Wuestman ook de overige inrichting van uw Raadzaal. Samen met de divisie Projectinrichting van Wuestman worden totaalconcepten geleverd voor de inrichting van raadzalen. Van wanden, plafonds, vloeren tot en met verlichting en kantoormeubilair. Onze eigen interieurarchitecten beginnen met een interieurontwerp voor de nieuwe inrichting van uw raadzaal. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel, zorgen onze mensen, onder leiding van een projectleider, voor de complete kantoorinrichting. Door de intensieve samenwerking tussen Wuestman Audiovisueel en onze divisie Projectinrichting, heeft u een optimale afstemming van meubilair en audiovisuele faciliteiten, welke veelal met elkaar geïntegreerd worden. Door onze expertise hebben verschillende gemeente hun raadzaal door Wuestman laten inrichten. Ook met uw raadzaal gaan wij graag aan slag. Voor meer informatie, kunt u onderstaand formulier invullen of kunt u bellen via telefoonnummer 0341-462086.