Audiovisueel - Vergaderen
Audiovisueel spreekruimte

Audiovisueel spreekruimte

Audiovisueel maakt uw spreekruimte multifunctioneel

Audiovisueel maakt u spreekruimte multifunctioneel. In uw spreekruimte vinden verschillende onmoetingen plaats, waaronder één op één gesprekken, brainstormsessies en vergaderingen in kleine groepen, maar wellicht ook gesprekken via teleconferencing en videoconferencing. Wuestman Audiovisueel maakt uw spreekruimte multifunctioneel door de levering van professionele audiovisuele apparatuur.

Voor het effectief behandelen en bespreken van informatie in kleine groepen, is een professioneel LCD/LED display een essentieel onderdeel van uw spreekruimte. Op een LCD/LED display kunnen medewerkers en/of bezoekers gemakkelijk informatie aan elkaar presenteren, wat een optimale samenwerking bevordert. Informatie van het netwerk, een pc, notebook, tablet of een smartphone wordt in een handomdraai op het display getoond. Een connectie tussen de verschillende devices en uw LCD/LED display is namelijk eenvoudig en snel gemaakt. Wuestman Audiovisueel biedt u een naadloze plug-and-play connectiviteit van al uw apparatuur, waarmee uw spreekruimte een plezierige multifunctionele ruimte wordt. Ook voor telefonferencing en/of videoconferencing bent u bij Wuestman Audiovisueel aan het juiste adres. Onze audiovisuele middelen zijn slim, gebruikersvriendelijk en betrouwbaar!

Met teleconferencing kunt u op een goede manier vergaderingen houden en overleg hebben met mensen die zich buiten uw bedrijfspand bevinden.  U kunt vanuit uw spreekruimte gemakkelijk met meerdere personen een telefonische vergadering of een telefonisch overleg houden. Door het gebruik van telefoncerencing bepaart u reistijd en reiskosten. Vergaderdeelnemers hoeven namelijk niet naar dezelfde locatie te komen, maar kunnen gewoon de vergadering bijwonen vanaf hun eigen werkplek. Door het gebruik van teleconferencing gaat u dus effectiever om met de tijd. De tijd die u bespaard kunt u weer gebruiken aan uw core-business. Wuestman Audiovisueel levert u de beste en meest gebruikersvriendelijke telefonferencing systemen. In een persoonlijk advies presenteren wij u graag de verschillende mogelijkheden op het gebied van teleconferencing.

Steeds meer organisaties maken gebruik van videoconferencing. Met videoconferencing kunt videogesprekken en online vergaderingen houden met mensen buiten uw organisatie. Het maakt niet uit of mensen zich in Nederland of elders in de wereld bevinden. U ziet en hoort elkaar in superhoge high definition beeld- en audiokwaliteit. Door de hedendaagse grote bandbreedte loopt alles synchroon en ervaart u geen fysieke afstand meer tijdens uw videogesprekken en online vergaderingen. Het is ook mogelijk om documenten centraal via het videoconference systeem aan elkaar voor te leggen. Hierdoor kunnen bedrijfscases plenair besproken worden en kunnen wijzigingen 'live' doorgevoerd worden in documenten. Door gebruik te maken van videoconferencing kunt u maximaal samenwerken vanuit verschillende locaties. U bespaart hiermee kostbare reistijd en reis- en verblijfskosten. Als dé audiovisuele specialist adviseren wij u graag over de uitgebreide mogelijkheden van videoconferencing. Wij bieden u zowel standaard als maatwerkoplossingen.

Uw spreekruimte is het visitekaartje van uw organisatie. Uw spreekruimte dient daarom een unieke beleving te hebben, welke passend is bij uw organisatie. Wuestman Audiovisueel en Projectinrichting weten als geen ander een buitengewoon goede beleving neer te zetten voor uw spreekruimte. Door onze eigen interieurarchitecten wordt allereerst een verrassend ontwerp gemaakt. Hierin worden alle facetten meegenomen, van wanden, vloeren tot en met verlichting en van kantoormeubilair tot en met uw audiovisuele faciliteiten. Als kantoorinrichter nemen we de uitvoering geheel voor onze rekeningen. Uiteraard onder regie van één van onze projectleiders. Wuestman Audiovisueel en Projectinrichting maken graag voor u het verschil! Zoekt u een spraakmakende beleving voor uw spreekruimte? Neem dan contact op door onderstaand formulier in te vullen of bel met één van onze medewerkers via 0341-462086.