Audiovisueel - Vergaderen
Audiovisueel vergaderruimte

Audiovisueel vergaderruimte

Audiovisueel maakt uw vergaderruimte compleet

Maak uw vergaderruimte met audiovisueel multifunctioneel voor uw professionals. In uw vergaderruimte vinden vaak belangrijke presentaties, overleggen, meetings en brainstormsessies plaats. Bovendien wilt u uw klanten optimaal kunnen ontvangen in uw vergaderruimte. Met audiovisueel maakt u uw vergaderruimte geschikt voor al deze werkvormen en kunnen u en uw professionals op het hoogste niveau acteren.

Binnen uw vergaderruimte willen u en uw professionals eenvoudig en efficiënt informatie laten zien, kunnen delen en bij voorkeur er ook direct aan kunnen werken. Alles dient realtime beschikbaar te zijn. Audiovisueel maakt dat mogelijk in uw vergaderruimte.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in uw vergaderruimte een (interactief) LCD/LED display of projectiescherm van audiovisueel aan te brengen. Vanuit verschillende inputbronnen kan realtime informatie op het display getoond worden. Informatie kan daarbij afkomstig zijn vanuit uw pc, notebook, tablet, smartphone of vanuit uw visualiser/documentcamera of videoconferencing systeem. Wij zorgen voor een naadloze connectiviteit in uw vergaderruimte d.m.v. een centraal bedienings- en aansluitsysteem. Audiovisueel in uw vergaderruimte is een kwestie van plug-and-play, zodat u en uw professionals zich optimaal kunnen richten op het vergaderen en het samenwerken.

Een high-end projectie is een veel toegepaste oplossing van audiovisueel in een vergaderruimte. Met een high-end projectie van Wuestman Audiovisueel is uw vergaderruimte gegarandeerd van een helder en scherp beeld. Onze projectieschermen van audiovisueel passen in vrijwel iedere vergaderruimte, van klein tot groot formaat. Het projecteren van zeer grote beelden aan een groot publiek leent zich uitstekend voor onze high-end projectie. Wuestman Audiovisueel geeft u graag professioneel advies voor het selecteren van het juiste projectiescherm en projector. 

Een of meerdere (interactieve) LCD/LED displays van audiovisueel maakt uw vergaderruimte multifunctioneel. Uw vergaderingen, overleggen en presentaties worden optimaal ondersteund door gebruik te maken van LCD/LED displays. Kiest u voor een touch display dan worden uw vergaderingen, presentaties en brainstormsessie interactief, met als resultaat; maximale aandacht en betrokkenheid van het publiek. Via een centrale bediening van audiovisueel in uw vergaderruimte kunt u eenvoudig verschillende inputbronnen selecteren. Het produceren van beelden vanaf uw pc, notebook, tablet of smartphone is een enkele druk op uw centrale bedieningspaneel. Ook beelden van uw documentcamera/visualiser of uw videoconferencing kunnen uitstekend op het display getoond worden. Wij zorgen voor een naadloze connectiviteit in uw vergaderruimte. Door een goede integratie van een LCD/LED display in uw vergaderruimte en een stijlvolle afwerking van audiovisueel wordt uw vergaderruimte gegarandeerd een uitstekende vergaderlocatie voor u en uw professionals. 

Een bekende audiovisuele oplossing voor een vergaderruimte is wel het Smartboard oftewel het digibord van audiovisueel. Wanneer u maximale betrokkenheid en volle aandacht van uw publiek tijdens vergaderingen, presentaties en brainstormsessies wilt hebben en wanneer u en uw professionals maximaal willen samenwerken, kiest u voor een digibord of SMARTboard. Bedien deze intuïtieve touchschermen met uw vingers of meegeleverde digitale pennen, maak realtime aantekeningen en werk live in documenten. Na afloop van uw sessie verstuurt u direct uw aantekeningen of notulen. U hoeft niets meer uit te werken. Met de digiborden en SMARTboarden van Wuestman Audiovisueel heeft u maximale vrijheid. Maak een afspraak met één van onze audiovisuele adviseurs, wij adviseren u graag over mogelijkheden tot audiovisuele faciliteiten in uw vergaderruimte.

Met onze videoconference systemen van audiovisueel communiceert u tegelijkertijd met verschillende gesprekspartners vanuit uw vergaderruimte. Of uw gesprekspartners nu in Nederland of in het buitenland zijn, binnen één minuut kunt u een videogesprek of online vergadering organiseren. Met videoconferencing kunt u zeer efficiënt vergaderen, overleggen en samenwerken vanuit afzonderlijke locaties. Door de superieure kwaliteit van zowel het beeld als het geluid lijken personen écht aanwezig te zijn in uw vergaderruimte. Het grote voordeel is dat uw zonder tijdsverlies en zonder reis- en verblijfskosten ten alle tijde kunt vergaderen met uw teamgenoten. Ook kunt u eenvoudig documenten met elkaar uitwisselen en er gezamenlijk live aan werken. En wanneer uw videoconferencing niet actief is, gebruikt u de schermen natuurlijk voor andere doeleinden, waaronder het geven van presentaties, het tonen van bedrijfsdocumenten of het kijken van tv. Wilt u een live demonstratie van videoconferencing bijwonen? Als dé specialist voor videoconferencing demonstreren wij u graag de uitgebreide mogelijkheden in ons experience center. U bent van harte welkom! We zijn specialist voor audiovisueel in uw vergaderruimte!

Tot audiovisueel voor uw vergaderruimte behoren ook onze hoogwaardige audiovoorzieningen. Zorg voor een goede sfeer in uw vergaderruimte door voorafgaand aan uw bijeenkomst muziek of achtergrondmuziek af te spelen. Muziek heeft namelijk een positieve invloed op de sfeer van uw bijeenkomst. Afgezien van achtergrondmuziek zorgt een audiosysteem dat uw presentatie, video of videogesprek helder en duidelijk is voor het publiek. Niets is vervelender dan een slecht verstaanbare presentatie. Wij zorgen met audiovisueel dat uw boodschap helder en duidelijk gecommuniceerd wordt in uw vergaderruimte. U kunt bij ons terecht voor de beste audiosystemen, luidsprekers, microfoons, versterkers, enz. Onze audiospecialisten helpen u graag aan de juiste audiovisuele middelen voor uw vergaderruimte.

Vanaf één centraal bedieningspaneel van audiovisueel aan de wand of geïntegreerd in uw kantoorinterieur kunt u alles in uw vergaderruimte bedienen. Met één druk produceert u het gewenste beeld op uw displays. U kiest voor het beeld van uw pc, tablet, smartphone of kiest voor uw videoconference systeem. De verbinding voor een persoonlijk videogesprek of het organiseren van een videovergadering is eenvoudig gemaakt vanaf uw centrale bediening. Maar er kan meer met audiovisueel in uw vergaderruimte. Ook het reguleren van bijvoorbeeld uw kantoorverlichting en raamdecoratie kunt u via uw centrale bediening regelen. U heeft met audiovisueel de volledige controle over uw vergaderruimte en hoeft nooit meer te zoeken naar de juiste afstandsbediening van uw apparatuur. Wuestman Audiovisueel zorgt ervoor dat alles in uw vergaderruimte feilloos aan te sturen is.

Maak kennis met discussiesystemen van audiovisueel voor uw vergaderruimte. Voor vergaderingen in een grote vergaderruimte is geluidsversterking noodzakelijk om goed verstaanbaar te zijn. Een goed discussiesysteem biedt hiervoor uitkomst. Wuestman Audiovisueel biedt voor iedere vergaderruimte het juiste discussiesysteem. Met onze discussiesystemen is het mogelijk gesprekken op te nemen en meerdere sprekers tegelijkertijd te laten spreken. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke vergaderruimte? Onze audiovisuele adviseurs helpen u graag aan het juiste discussiesysteem. Neem contact met ons op door het formulier onderaan deze pagina in te vullen of een e-mail te sturen naar audiovisueel@wuestman.nl. Wij maken met audiovisueel uw vergaderruimte graag compleet!

Een prachtige oplossing van audiovisueel voor uw vergaderruimte is ons cameravolgsysteem. Met een cameravolgsysteem kan uw publiek op afstand, via het web, vergaderingen 'live' bijwonen. Hierbij worden sprekers in uw vergaderruimte haarscherp in beeld gebracht wanneer zij het woord voeren tijdens uw vergaderingen of presentaties. De haarscherpe beelden worden daarbij ondersteund met geluid door een gekoppeld discussiesysteem, waardoor beeld en geluid feilloos worden doorgesluisd naar het meekijkend publiek via bijvoorbeeld het web. We presenteren u graag persoonlijk de mogelijkheden van ons cameravolgsysteem en laten daarmee zien wat audiovisueel kan betekenen voor uw vergaderruimte. Wilt u meer informatie over ons cameravolgsysteem of een persoonlijke demo ontvangen? Vul het formulier onderaan deze pagina in of neem telefonisch contact met ons op via 0341-426086

RoomGuide is een oplossing van audiovisueel bestaande uit digitale displays bij ingangen van vergaderruimten, waarop uw ruimtereserveringen weergegeven zijn en aangemaakt kunnen worden. De ruimtereserveringen op de digitale displays kunnen gekoppeld worden aan bestaande ruimtereserveringsystemen zoals Planon, Ultimo, Outlook, en Office 365, etc. Ook kunt u op deze displays andere content laten zien. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van bewegwijzering, afbeeldingen, video's, enz. De mogelijkheden van audiovisueel voor uw vergaderruimte zijn op dit gebied eindeloos groot. Meer informatie of een persoonlijke presentatie van RoomGuide? Onze adviseurs van audiovisueel geven u graag advies over RoomGuide voor uw vergaderruimte.

Naast audiovisueel biedt Wuestman ook kantoorinrichting voor uw vergaderruimte. Audiovisueel en Projectinrichting zijn twee divisies die nauw met elkaar samenwerken. Kantoorinrichting en audiovisueel zijn bij de hedendaagse werkvormen namelijk steeds meer met elkaar verbonden. Audiovisuele apparatuur wordt steeds vaker geïntegreerd in het kantoormeubilair, kantoorwanden en plafonds. Ook voor uw vergaderruimte willen wij graag een geïntegreerde omgeving realiseren, met als resultaat een prachtige sfeervolle multifunctionele vergaderruimte waar u en uw professionals uitstekend kunnen werken.

Wilt u uw vergaderruimte ook door Wuestman Audiovisueel en/of Wuestman Projectinrichting inrichten? Wij gaan met veel enthousiasme voor u aan de slag! Voor ideeën kunt u alvast een kijkje nemen bij onze referenties. Vul onderstaand formulier in of neem contact op met één van onze audiovisuele adviseurs via telefoon 0341-462086 voor een nadere kennismaking. We maken graag het verschil met een geïntegreerde aanpak van kantoorinrichting en audiovisueel voor uw vergaderruimte!

 

Anderen bekeken ook: