Ontdek Wuestman Metaverse

Next level in online samenwerken

Vraag een demo aan

Breng online samenwerken naar next level met Wuestman Metaverse

Als professional wil je dat online samenwerken meer is dan alleen online vergaderen. Je wilt het liefst een platform waar je elkaar kunt ontmoeten, waar je interactief kunt presenteren, trainen en brainstormen, net als in de échte wereld. Met Wuestman Metaverse ben je hiertoe in staat! We laten je graag kennismaken met de virtuele 3D-werkomgeving van de toekomst.

Vraag een demo aan

Online samenwerken in de virtuele 3D-werkomgeving van Wuestman Metaverse biedt jou en je collega's zoveel meer dan vergadertools als Microsoft Teams, Google Meet, etc.

  • Werk met jouw teams in eigen 3D-werkomgevingen
  • Manage, werk en leg projecten virtueel vast
  • Maak gebruik van professionele collaboration tools
  • Ontwikkel op basis van E-learning features
  • Ontspan en maak plezier in teambuilding rooms
Virtueel werken

Wuestman Metaverse brengt fysiek werken en digitaal werken bij elkaar. Online samenwerken in je eigen virtuele werkomgeving is net zo interactief en functioneel als samenwerken in de fysieke werkomgeving.

Heran Mameli, specialist werkomgevingen

  • Eén professioneel platform voor collaborations, events en e-learnings
  • Zeer geschikt voor hybride meetingsessies
  • Veel sociale onderlinge interactie
  • Hoge mate van medewerkersbetrokkenheid
  • Intuïtieve en praktische collaboration tools
Virtueel werken

Werken in projectrooms met workflows en up-to-date vastlegging is voor zowel projectmanager als teamleden écht fantastisch!

Tim van de Steeg, projectleider 

Sinds corona zijn online meetings sterk toegenomen. Het in een korte tijd meer kunnen doen, werd als één van de grote voordelen gezien. Het gemis aan sociale interactie, goede tools om efficiënt en makkelijk samen te werken en het monotone beeld gedurende de dag waren de nadelen. Ook het maximaal aantal deelnemers en de toegang tot data en multimedia werd als een gemis gezien.

Wuestman Metaverse is een nieuw online platform waarin je als organisaties je eigen virtuele 3D-werkomgeving hebt. Een virtuele werkomgeving waarin je kunt rondlopen, kunt deelnemen aan hybride meetings, in ongelimiteerde teams kunt samenwerken, sociale interactie kan hebben en waarin je de beschikking hebt over collaboration tools, data en multimedia.

Maak kennis met deze ultieme werkomgeving voor digitaal samenwerken en laat je inspireren.

Vraag een demo aan

Scan jullie werkomgeving en creëer een duplicaat in de digitale wereld van Wuestman Metaverse. Zo breng je de fysieke en digitale werkomgeving nóg dichter bij elkaar. Elke ruimte in jullie digitale werkomgeving kun je verrijken met slimme en leuke samenwerkingsfeatures

Virtueel werken

Voel de vrijheid en ervaar de nieuwe sociale aspecten van ruimtelijke dimensie in Wuestman Metaverse. Digitale ontmoetingen worden avontuurlijk, sociaal en interactief. Ontdek de next step in videoconferencing. Maak een afspraak voor een demo.

 

Virtueel werken

Hybride meetings, de combinatie van fysieke en digitale ontmoetingen, maak je in de 3D-omgeving van Wuestman Metaverse boeiend en avontuurlijk. Laat medewerkers fysiek of digitaal meedoen vanaf display, laptop, smartphone of VR-bril. 

 

Virtueel werken

Geef jouw online trainingen een boost! Geef je trainingen in verrassende 3D-rooms, maak ze interactief en houd eenvoudig de regie over je programma. Wuestman Metaverse is hét platform voor sessies in plenair- en groepsverband.

 

Virtueel werken

Digitaal samenwerken in teams is leuker, interactiever en effectiever dan ooit tevoren. Maak gebruik van whiteboarding, scrumsessies en multimedia features. Chat, Mail, plan en maak taken aan. Organiseer in een handomdraai jouw evenementen. 

 

Virtueel werken

Met de all-in-one projectsuites in Wuestman Metaverse is projectmatig werken een plezier voor zowel projectleiders als teamleden. Creëer voor al jullie projecten unieke projectsuites met overzichtelijke workflows. Leg eenvoudig vast en geniet van up-to-date inzichten.

Ontvang een demo en ontdek de mogelijkheden van virtueel werken voor jouw organisatie. 

Wuestman Metaverse brengt jouw fysieke werkomgeving en digitale werkomgeving bij elkaar. Het is de werkomgeving van de toekomst.

Nick Spelbos, senior accountmanager

Al meer dan 146 bedrijven gingen je voor