Meer beleving dankzij audiovisueel

Laat nog beter zien wie jullie als organisatie zijn

Beleving. Een beleving is een memorabele ervaring die mensen op een positieve wijze triggert. Beleving creëren in jouw organisatie zorgt ervoor dat jullie verhaal verteld wordt, dat jullie ervaringen gedeeld worden, dat je als bedrijf laat zien: dit zijn wij en hier zijn wij trots op. Door audiovisueel op de juiste manier in te zetten binnen jullie organisatie zorg je ervoor dat klanten en bezoekers getriggerd worden. Op deze manier creëer je verbinding en onderscheid je jezelf van de concurrent.

 Als je als organisatie laat zien waar je voor staat, wat je drijft en wat jullie identiteit is heb je zeker een streepje voor op de concurrent. Maar dat is natuurlijk niet het enige dat belangrijk is. In bedrijven waar de identiteit terugkomt in de inrichting zul je merken dat er onder de medewerkers veel meer werkgeluk wordt ervaren. Het zorgt er namelijk voor dat de medewerkers van de organisatie feeling krijgen met het bedrijf waarvoor zij werken. Ze ervaren hierdoor een stuk meer werkplezier en werkgeluk. Door audiovisueel op de juiste manier toe te passen zul je merken dat de identiteit van jullie organisatie nog beter weerspiegeld wordt in jullie interieur. Het delen van de eigen identiteit maakt jullie authentiek en het vormt een uitgangspunt voor heldere communicatie richting de juiste doelgroep. Door middel van de juiste audiovisuele technieken kun je dus écht een beleving creëren die interactief is en die echt indruk achterlaat voor de bezoekers van jullie bedrijf . Zo creëer je als bedrijf een meerwaarde en kun jullie pas écht het verschil maken.

Dat het creëren van beleving binnen jullie organisatie belangrijk is dat weet je nu. Maar hoe zorg je nou voor meer beleving? En welke audiovisuele middelen kun je hiervoor het beste inzetten? Of het nu gaat om het ontvangen van bezoekers en klanten of om het geven van een goede presentatie. Het toevoegen van beleving bij deze activiteiten zorgt ervoor dat jullie organisatie een onuitwisbare indruk achterlaat. Zo is het plaatsen van een videowall bij uitstek geschikt voor jullie werkomgeving. Jullie content wordt groots en stijlvol in beeld gebracht op één of meerdere (LED-)displays die volledig geïntegreerd worden in de omgeving. Met een videowall zorg je gegarandeerd voor een indrukwekkende beleving voor jouw bezoekers. Het bedienen van een videowall is erg eenvoudig en dat maakt het juist zo leuk en onmisbaar. Ontvang je bezoek op een unieke manier door hun namen te tonen op de videowall en je zult merken dat je als organisatie een positieve indruk achterlaat én ze voelen zich natuurlijk meteen welkom geheten op een originele manier. 

Maar niet alleen bij het ontvangen van klanten doe je er goed aan op beleving toe te voegen. Ook bij presenteren is het toevoegen van beleving door de juiste audiovisuele toepassingen van cruciaal belang. Het zorgt ervoor dat jouw publiek de volle aandacht op jou en jouw verhaal richt. Dit kun je onder andere doen door middel van een interactieve display. Deze is multifunctioneel inzetbaar en door de goede connectiviteit in jullie presentatieruimte maak je in een handomdraai verbinding vanaf welk apparaat dan ook. Een interactieve presentatie zorgt ervoor dat jij niet alleen professioneler overkomt, het zorgt er ook voor dat jij, dankzij een haarscherpe weergave, jouw woorden nog beter kunt visualiseren. Zo voeg je beleving toe en zorg je ervoor dat het publiek jouw presentatie nog lang zal herinneren.

Het verhogen van jouw werkgeluk en dat van je collega’s is onze grote drive met audiovisueel. Het verschilt per organisatie op welke manier werkgeluk ervaren wordt. Bij de ene organisatie zorgt het versterken van de externe communicatie voor meer werkgeluk en voor de andere organisatie is het belangrijker dat de interne communicatie versterkt wordt. Het toepassen van beleving in jullie organisatie is hoe dan ook een belangrijk onderdeel bij het ervaren van werkgeluk. Wij laten je graag zien op welke wijze we met de juiste audiovisuele middelen nog meer beleving kunnen creëren binnen jullie organisatie. Ben jij benieuwd hoe wij dit doen? De audiovisuele specialisten van Wuestman gaan graag met je in gesprek over de meest geschikte toepassing van audiovisueel voor jullie organisatie.