Collaboration
Collaboration home tools

Collaboration home tools

Thuiswerken met de juiste collaboration home tools

Met onze collaboration home tools is thuiswerken uitstekend en makkelijk te realiseren. Een online vergadering organiseer je snel, het interactief werken aan hetzelfde document is vrij eenvoudig en informatie aan anderen presenteren is kinderspel met de juiste collaboration home tools. We helpen je graag de juiste collaboration home tools te selecteren, zodat ook jij moeiteloos vanuit huis met anderen kunt communiceren.

Maak thuis een geschikte werkplek met onze collaboration home tools. We hebben verschillende kits samengesteld waarmee je uitstekend vanuit huis kunt communiceren. Ideale collaboration tools voor online vergaderen, online samenwerken en online presenteren. 

Collaboration home tools

Business webcam + headset + toetsenbord + muis + laptopplateau
Full HD webcam, 1080p/30, HD 720p/30, 78 graden, 1,2 digitale zoom 

Bestel online

Collaboration home tools

Business webcam + speakerphone + toetsenbord + muis + laptopplateau
Full HD webcam, 1080p/30, HD 720p/30, 90 graden, 4x digitale zoom, geïntegreerde omni-directionele microfoon, oplaadbare batterij die 15 uur meegaat, bluetooth klasse 1 

Bestel online

Collaboration home tools

Business webcam + speakerphone + toetsenbord + muis + laptopplateau
4K UHD webcam, 4K UHD/30, 1080p/60, 90 graden, 4x digitale zoom, geïntegreerde omni-directionele microfoon, oplaadbare batterij die 15 uur meegaat, bluetooth klasse 1

Bestel online

Meer informatie?

Laat je persoonlijk informeren over onze unieke collaboration tools voor jullie werkomgeving. We helpen je graag!

Aanvragen
Whitepaper

Steeds meer mensen zien het gemak en de voordelen van thuiswerken. Zo geven veel mensen aan dat ze thuis meer werk verzetten dan wanneer ze op kantoor zijn. Je hebt meer focus en wordt minder afgeleid door bijvoorbeeld collega's die met vragen bij je bureau staan. Ook geven mensen aan dat werk en privé beter in balans is wanneer je thuis werkt. De directe afwisseling tussen werken en privé maakt dat je efficiënter met je tijd omgaat. Zowel de doelstellingen van het werk als de taken binnen het gezin worden op een evenwichtige manier binnen gestelde tijden gehaald. Thuiswerken heeft dus een hoge arbeidsproductiviteit en zorgt voor meer werkgeluk.

Wil je echter op een goede manier thuiswerken, dan dien je thuis een geschikte werkplek te hebben. De keukentafel met laptop is geen ideale werkplek. Wanneer je geregeld thuiswerkt is een ergonomische werkplek met een verstelbaar bureau, een instelbare bureaustoel, toetsenbord en een scherm op de juiste hoogte zeker aan te raden. Ook een betrouwbare internetverbinding en goede communicatie tools zijn een vereiste. Wuestman helpt je graag aan de juiste werkplek te realiseren. Zo biedt Wuestman Projectinrichting het kantoormeubilair en Wuestman Audiovisueel een aantal unieke collaboration home tools om op een verantwoorde en uitstekende manier thuis te werken.

Wil je thuiswerken en beschikken over goede communicatie tools, maar weet je niet welke tool voor jou het meest geschikt is? Onze audiovisuele specialisten geven je graag een persoonlijk advies. Zij weten als geen ander welke collaboration home tools voor jou situatie ideaal zijn.Vraag meer informatie aan of neem telefonisch contact met ons op via 0341-462086. We zorgen dat jij optimaal kunt thuiswerken met één van onze unieke collaboration home tools.