De Werkgeluk factor

Onze Werkgeluksfactoren vormen de basis voor jullie fysieke en digitale werkomgeving

Wij creëren voor jou en je collega’s de ultieme werkomgeving. Dit doen wij op basis van onze Werkgeluksfactoren. Zo realiseren wij voor jullie een werkomgeving die bijdraagt aan ieders behoeften op het gebied van werken, ontmoeten en samenwerken.

  • De sfeer en beleving past bij de mensen van jullie organisatie
  • De fysieke- en digitale werkomgeving zijn optimaal afgestemd op de behoeften van jullie medewerkers
  • De organisatie beschikt over de juiste faciliteiten voor (samen)werken op individueel, team- en organisatieniveau
  • Er zijn betere resultaten door een optimale performance van professionals
  • Mensen ervaren méér werkgeluk
De werkgeluk factor

Mensen ervaren werken verschillend, vanwege hun diversiteit aan persoonlijkheden, interesses, talenten en competenties. De behoeften ten aanzien van de werkomgeving verschilt daardoor per persoon. 

Wanneer je een nieuwe werkomgeving inricht, is het belangrijk inzicht te hebben in de behoeften van jullie mensen. Onze Happy Office Scan helpt je daarbij.

Middels de Happy Office Scan inventariseren wij de behoeften van jullie medewerkers. We doen dat aan de hand van onze unieke Werkgeluksfactoren. 

Op basis van de resultaten geven we je een persoonlijk advies en stellen we de ultieme werkomgeving samen.

Benieuwd naar jullie Werkgeluksfactoren?  

Je vraagt het hier aan

Met onze Happy Office Scan inventariseren we de behoeften bij jullie mensen ten aanzien van de werkomgeving. We laten zien hoe de Werkgeluksfactoren voor jouw organisatie eruit zien. 

Vraag de Happy Office Scan aan
De werkgeluk factor - fysieke werkomgeving

De manier van (samen)werken verandert. We werken als individu vaker op verschillende locaties; thuis, onderweg en op kantoor. De fysieke werkomgeving dient hierop afgestemd te zijn. Zo is er meer behoefte aan verschillende soorten flexibele werkplekken die voorzien zijn van de juiste faciliteiten.

De werkgeluk factor - digitale werkomgeving

Als individu, team en organisatie werk je samen aan gemeenschappelijk doelen. Samenwerking vindt steeds vaker online plaats. Hybride werken is meer standaard dan uitzondering. We bieden de professional slimme communicatiemiddelen en snelle technologieën die gemakkelijk te bedienen zijn. 

De werkgeluk factor - relationele werkomgeving

Mensen zijn verschillend in hun sociaal-communicatieve behoeften. De ene persoon is meer gericht op ontmoeting dan de ander. Dit komt door de communicatiestijl van een persoon; de emotieve, de cognitieve of de actiegerichte communicatiestijl. De ultieme werkomgeving stemmen wij af op de communicatiestijlen van jullie mensen.

De werkgeluk factor - duurzame werkomgeving

De uitdagingen op het gebied van duurzaamheid vragen om maatschappelijk verantwoorde keuzes. De werkomgeving stellen wij op een maatschappelijk verantwoorde wijze samen. Met onze materialen, oplossingen en diensten hebben wij oog voor de gezonde toekomst van mensen en de wereld om ons heen.

De werkgeluk factor - veilige en gezonde werkomgeving

Vitale medewerkers voelen zich fitter, zijn productiever en hebben minder ziekteverzuim. Vitale medewerkers hebben behoefte aan een gezonde werkomgeving. Sport, spel, gezonde voeding, ontspanning, ergonomie en schone lucht zijn op dit moment de belangrijkste gezonde werkgeluksfactoren.

De werkgeluk factor

Krijg inzicht in de behoeften van jullie mensen ten aanzien van jullie werkomgeving. Onze werkgeluksfactoren maken dit voor jou inzichtelijk.

Mensen voelen zich gehoord wanneer je hen betrekt bij de inrichting van hun werkomgeving. Dit zie je terug in de adoptiefase. 

Heran Mameli, werkomgeving specialist

Al meer dan 150 jaar specialist in werkomgevingen