De Werkgelukshow
Bekijk subcategorieën

Laat je inspireren met werkgeluk

Ervaar meer geluk in je werk

Werken doe je omdat het leuk is! Toch? Maar wanneer is werken leuk? Wat zijn de succes ingrediënten om dagelijks meer werkgeluk te ervaren? Hoe breng je dit in de praktijk? En hoe ga je ermee aan de slag? Gemeente Harderwijk geeft, samen met de De Geluksacademie, gewicht aan geluk en organiseert daarom speciaal voor jou als werknemer of werkgever De Werkgeluk Show en de 10-daagse werkgeluk challenge. Twee super leuke activiteiten om meer geluk te ervaren en te beleven. Deelname is helemaal gratis. Doe je mee? Meld je er dan voor aan.

De Werkgeluk Show

10 juni 19:00 - 20:00 uur
De Werkgeluk Show is een interactieve online show over werkgeluk in de praktijk. Werkgeluk is het centrale thema binnen Wuestman. Vanuit dit thema werken gelukkige medewerkers dagelijks aan werkomgevingen van klanten. Zij helpen klanten meer werkgeluk te ervaren en dat maakt hen dan ook weer gelukkig, een vicieuze cirkel. Met verschillende deelnemers, vanuit verschillende invalshoeken laten we zien wat werkgeluk jou als individu én als werkgever oplevert. Niet alleen de successen, maar ook de faalfactoren waar Wuestman in de praktijk tegenaan liep komen aan bod. Een inspirerende en leuke avond waar je echt je voordeel mee kan doen!

De Werkgeluk Show

Yes! Tijd om werkgeluk zelf te ervaren! Met deze 10-daagse Werkgeluk Challenge ga je als individu of als organisatie daadwerkelijk aan de slag met het thema werkgeluk. Super leuke challenges waarbij je concrete vragen en opdrachten krijgt. Met waardevolle tips en tricks haal je het maximale uit deze challenge. Wat denk je van het thema hybride werken of intelligent communiceren? Actuele thema's, waarbij we laten zien hoe je daarbinnen jouw werkgeluk verhoogt. Een goede voornemens richting de praktijk? We dagen je uit om mee te doen!

De Werkgeluk Show en de Werkgeluk Challenge op 10 juni wordt gegeven door onderstaande deelnemers/sprekers. Allen delen hun kennis, expertise en ervaring op het gebied van werkgeluk.

De Werkgeluk Show
De Werkgeluk Show

Deelname is volledig gratis. Je kunt deelnemen door je aan te melden op deze site. Na aanmelden, ontvang je vóór 10 juni een link voor je deelname. Voor deelname hoef je verder niets te installeren, je hebt slechts een pc, laptop, tablet of smartphone met internetverbinding nodig. De Werkgeluk Show is een interactieve sessie, dus zorg ervoor dat je wel een smartphone, naast je pc, laptop, tablet of smartphone bij de hand hebt. Meld je aan en we zien je graag op 10 juni!

Meld je gratis aan!

Ontvang een deelname link. We gaan er een inspirerende en plezierige avond van maken!

Aanmelden
Whitepaper

De gemeente Harderwijk organiseert, naast dit evenement, meer activiteiten die ‘Gewicht geven aan Geluk'. Samen met de De Geluksacademie, betrokken partners, inwoners en lokale initiatieven biedt de gemeente een inspirerend programma in de week van 7 t/m 11 juni. Een week vol workshops, lezingen en kennissessies rond het thema geluk. Meer informatie vind je op deze website. We wensen je veel plezier met deze inspirerende week van geluk!