Digitaal aanwezigheidsbord
Bekijk subcategorieën
Digitaal aanwezigheidsbord

Digitaal aanwezigheidsbord

Realtime inzicht met een digitaal aanwezigheidsbord

Een digitaal aanwezigheidsbord geeft u realtime inzicht in de aan- en afwezigheid van medewerkers en overige bezoekers in uw pand. Een digitaal aanwezigheidsbord informeert u niet alleen of uw collega aanwezig is, maar is tevens een belangrijke informatiebron bij calamiteiten. 


Het digitaal aanwezigheidsbord is online te raadplegen en is daardoor altijd en overal beschikbaar in tegenstelling tot een fysiek aanwezigheidsbord. Wuestman Audiovisueel biedt u een digitaal aanwezigheidsbord aan dat volledig past bij uw specifieke bedrijfsomgeving.

Of u nu één of meerdere panden, verdiepingen of locaties heeft, voor uw specifieke bedrijfsomgeving heeft Wuestman Audiovisueel de juiste oplossing in huis. Zowel de aan- en afwezigheid van medewerkers als van bezoekers worden op een innovatieve wijze inzichtelijk gemaakt in het digitaal aanwezigheidsbord. Dit kan via de receptie of geautomatiseerd via een GPS indicatie. U kan zelf bepalen of er handmatig of geautomatiseerd aangemeld moet worden. Via een webportal of via een app. Ook biedt het digitaal aanwezigheidsbord uitkomst bij calamiteiten. Naast dat u direct weet wie er wel en niet aanwezig zijn in het pand, worden aanvullende functionaliteit geboden voor de communicatie met en tussen BHV'ers. De applicaties is handig voor u, uw receptie, de bedrijfshulpverlening en voor medewerkers. Wij tonen u graag alle functionaliteit in een persoonlijk demonstratie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vraag meer informatie aan via het contactformulier op deze pagina of stuur een e-mail naar audiovisueel@wuestman.nl. We zijn telefonisch bereikbaar via 0341-462086. Onze professionals vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden van het digitaal aanwezigheidsbord.