Digitaal aanwezigheidsbord
Digitaal aanwezigheidsbord

Digitaal aanwezigheidsbord

Realtime inzicht met een digitaal aanwezigheidsbord

Een digitaal aanwezigheidsbord geeft je realtime inzicht in de aan- en afwezigheid van medewerkers en overige bezoekers in jullie pand. Een digitaal aanwezigheidsbord informeert je niet alleen of een collega aanwezig is, maar is tevens een belangrijke informatiebron bij calamiteiten. 


Het digitaal aanwezigheidsbord is online te raadplegen en is daardoor altijd en overal beschikbaar in tegenstelling tot een fysiek aanwezigheidsbord. Wuestman Audiovisueel biedt je een digitaal aanwezigheidsbord aan dat volledig past bij jullie specifieke bedrijfsomgeving.

Of je nu één of meerdere panden, verdiepingen of locaties hebt, voor iedere specifieke bedrijfsomgeving heeft Wuestman Audiovisueel de juiste oplossing in huis. Zowel de aan- en afwezigheid van medewerkers als van bezoekers worden op een innovatieve wijze inzichtelijk gemaakt via het digitale aanwezigheidsbord. Dit kan via de receptie of geautomatiseerd via een app of touch screen. Ook biedt het digitaal aanwezigheidsbord uitkomst bij calamiteiten. Naast dat je direct weet wie er wel en niet aanwezig zijn in het pand, worden aanvullende functionaliteit geboden voor de communicatie met en tussen BHV'ers. De applicatie is handig voor jou, jullie receptie, de bedrijfshulpverlening en voor medewerkers. Wij tonen je graag alle functionaliteit in een persoonlijk demonstratie.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van het digitaal aanwezigheidsbord voor jullie organisatie? Vraag meer informatie bij ons aan.

Aanvragen
Whitepaper

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jullie organisatie? Vraag meer informatie aan en ontdek de vele mogelijkheden van ons digitaal aanwezigheidsbord voor jullie eigen werkomgeving. Onze audiovisuele professionals vertellen je graag meer over de uitgebreide toepasbaarheid van het digitaal aanwezigheidsbord.