GetyourStudio

In 3 stappen je eigen video-studio op kantoor

Wil je graag kennis overbrengen, bijvoorbeeld door middel van een e-learning, webinar, podcast of instructievideo, maar heb je geen ruimte voor een uitgebreide studio of heb je niet de mensen of het budget om een team aan techneuten in te schakelen om de apparatuur te bedienen?
Realiseer dan al in 3 stappen je eigen video studio met Wuestman - GetyourStudio. Een studio setting die eenvoudig te bedienen is door je eigen medewerkers, zonder ingewikkelde nabewerking en met je eigen persoonlijke templates.

Ontvang meer informatie

✓ Geen technische kennis vereist✓ 1 persoon kan alles bedienen✓ Volledige (mobiele) studio in 3 stappen
In 3 stappen je eigen video-studio op kantoor

Wil je eenvoudig content opnemen, instructievideo’s maken, podcasts opnemen of live webinars en trainingen verzorgen? Wuestman maakt dit met GetyourStudio mogelijk.

Maak je geen zorgen over de ruimte of de kosten, de apparatuur is all-in-1 box en het speciale decor kun je in elke vrije ruimte snel en gemakkelijk neerzetten.

1 persoon kan alles bedienen, zonder technische kennis. Middels persoonlijke templates voor iedere gewenste situatie start je binnen een handomdraai de gewenste setting. De gekoppelde camera’s, lampen en microfoons starten direct op in de juiste positie. Met 1 druk op de knop kan je gelijk aan de slag!

In 3 stappen je eigen video-studio op kantoor

1. Slimme software

Met de slimme StudioAssist software kun je met één druk op de knop alles besturen, van het licht tot de camera’s, het geluid en het script. Dit alles wordt op een overzichtelijke wijze in één gebruiksvriendelijke interface getoond. Wil je een webinar hosten of juist een productvideo opnemen? Je start het gewenste template en je kunt van start!

Door het eenvoudige schakelen van camera’s, is er zelfs nauwelijks tot geen videonabewerking meer nodig.

2. Benodigde apparatuur

Naast de software is goede apparatuur onmisbaar voor het opnemen en uitzenden van video’s of podcasts. We bieden verschillende hardware bundels aan, van klein tot uitgebreid. Elke bundel bevat in elk geval een camera, lampen, microfoons en een gebruiksvriendelijk knoppenpaneel voor de bediening.

Afhankelijk van je wensen en de ruimte selecteren we de benodigde studio apparatuur.

3. Decor

Een video is niet compleet zonder het geschikte decor. Van compact en mobiel tot een volledig ingerichte studio, Wuestman heeft een team voor je klaarstaan dat het juiste decor voor je samenstelt aan de hand van je wensen. Begin met een pop-up decor in je eigen huisstijl of laat je studio inrichten door onze eigen interieurdesigners voor een professionele uitstraling. Denk hierbij aan gepersonaliseerde achterwanden, discussietafels en het meubilair.

Een eigen video-studio op locatie is door vrijwel ieder bedrijf in te zetten om op een gemakkelijke manier hoogwaardige content te creëren. Bespaar een hoop tijd en kosten en maak het creëren van content laagdrempelig voor elke medewerker. GetyourStudio zorgt ervoor dat je organisatie zichtbaar is!

  • Instructie- en productvideo’s
  • Videohandleidingen
  • Content opname
  • (live) E-learnings, opleidingen en trainingen
  • (live) Webinars
  • (live) Podcasts en vodcasts
  • Hybride sessies middels videoconferentie koppeling

Met een eigen video-studio kun je allerlei soorten content opnemen. Enkele voorbeelden zijn:

In 3 stappen je eigen video-studio op kantoor

Met een eigen video-studio kun je eenvoudig hoogwaardige product- en instructievideo’s produceren. In deze video’s kun je complexe processen, producten of diensten helder uitleggen in een visueel aantrekkelijk formaat.

In 3 stappen je eigen video-studio op kantoor

Een e-learning omgeving bevat een breed scala aan educatief materiaal dat je door middel van je studio zelf kunt opnemen. Denk aan trainingen, opleidingsmateriaal interviews, simulaties en presentaties.

Podcasts en vodcasts zijn een populair medium geworden en steeds vaker wordt er, naast audio, video opgenomen, zodat de luisteraar een grotere verbinding krijgt met de verteller van het verhaal en het verhaal zelf.

In 3 stappen je eigen video-studio op kantoor

Webinars zijn op allerlei verschillende manieren in te steken. Met je eigen studio kun je ervoor kiezen om het vooraf op te nemen of om het zelfs live uit te zenden door middel van een livestream. Wil je deelnemers op afstand mee laten doen? Geen probleem met onze hybride koppeling!

Breng je videocontent naar een hoger niveau, zonder een studio af te huren en technische kennis in te schakelen; realiseer je eigen video-studio!

Als je meer wil weten over het realiseren van een eigen video-studio, dan komen we graag met je in contact. Laat een berichtje achter via onderstaand formulier of bel ons via 0341 - 46 20 80.

Vraag via onderstaand formulier informatie aan voor je eigen video-studio.