Extron

Kies voor Extron

De volledige controle over uw audiovisuele systemen

Met Extron oplossingen in uw vergaderruimte heeft u de volledige controle over uw audiovisuele systemen. Extron biedt de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in het verbinden, converteren en distribueren van audiovisuele signalen in uw bedrijfsomgeving. Audiovisuele faciliteiten in uw vergaderruimte, klaslokaal, raadzaal of control-centra wordt met een Extron oplossing feilloos aangestuurd. Extron technologieën zorgen voor beter uitziende beelden en een betere geluidskwaliteit. Bovendien zijn de audiovisuele faciliteiten in uw ruimte gemakkelijker te bedienen en betrouwbaarder in gebruik met Extron. 

Extron producten schakelen, distribueren, streamen en besturen audiovisuele signalen van elke bron naar iedere bestemming, mét behoud van signaalintegriteit. Extron oplossingen zijn uiterst zorgvuldig ontworpen om u de beste prestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid te bieden. Wuestman Audiovisueel heeft bewust gekozen om producten van Extron te integreren in audiovisuele oplossingen. Dankzij Extron bevatten onze audiovisuele oplossingen slimme en doordachte functies die het installatieproces stroomlijnen en u als eindgebruiker een intuïtieve bediening opleveren. De door ons gebruikte Extron oplossingen bestaan onder andere uit:

 • AV-besturingssystemen
 • Signaalconverters
 • Video Switchers en Matrix Switchers
 • Distributie Versterkers
 • Video Signaal Processors
 • Twisted Pair-systemen
 • Streaming AV-systemen
 • Audioversterkers en signaalprocessors
 • Speakers
 • Classroom AV-systemen
 • Architecturale en AV-connectiviteitsoplossingen
 • Hoge resolutie bekabeling

Wanneer u een audiovisuele oplossing bij ons afneemt, dan is dat van een professioneel niveau, van advies, ontwerp tot en met de daadwerkelijke installatie. Onderwijs en training is namelijk een belangrijk onderdeel bij Wuestman. Onze audiovisuele technici, bestaande uit systeemintegrators, audiovisuele installateurs en consultants, zijn allemaal Extron gecertificeerd. Zij hebben kennis en vaardigheden in huis van de meest complexe audiovisuele systeemtechnologieën waarin veelal Extron producten zijn geïntegreerd. Dit betekent dat u kunt rekenen op een goede expertise die nodig is in het adviseren en installeren van audiovisuele middelen. De verworven kennis en vaardigheden besparen u kostbare tijd tijdens de installatie en geld en zorgen voor een hoger niveau van klantenservice en klanttevredenheid. Onze Extron certificatie biedt u dus garantie voor een beter eindresultaat. 

Als organisatie streeft u naar het hoogste niveau als het gaat om uw eigen dienstverlening. U en uw professionals dienen optimaal te kunnen presteren. Een goede ondersteuning met audiovisuele faciliteiten hoort daarbij. Met Extron bent u ervan verzekerd dat uw audiovisuele middelen uitstekend functioneren en bovendien erg gebruiksvriendelijk zijn. Wilt u meer informatie over onze audiovisuele oplossingen met Extron functionaliteit of wilt u de audiovisuele faciliteiten in uw organisatie op een goed niveau hebben? Neem dan contact met ons op via het formulier op deze pagina of bel ons via 0341 - 462086. Wuestman Audiovisueel zorgt voor de optimale integratie van audiovisuele faciliteiten in uw ruimte, inclusief Extron technologie.