Facilitair & Supplies

Facilitaire concepten en artikelen

Facilitair & Supplies smal

Samen realiseren we efficiënte & duurzame oplossingen voor jouw organisatie

Ben je op zoek naar facilitaire concepten en kantoorartikelen voor je organisatie? Wuestman Facilitair & Supplies is hét adres voor alle kantoorbenodigdheden. Van standaard kantoorartikelen en koffiezetapparatuur tot en met een uitgebreid assortiment aan facilitaire producten. Bezoek ons experience center in Harderwijk, neem contact op met een van onze specialisten of bestel direct in onze webshop.

Neem contact met ons op

  • Meer dan 15.000 kantoorartikelen
  • Persoonlijk advies
  • Keuze uit allerlei categorieën
  • A-merken
Office Supplies

"Wuestman levert meer dan alleen pennen en papier. Wij voorzien je in alles wat je nodig hebt op facilitair gebied."

Stefan Jacquard, Wuestman

Naast een goede inrichting en de juiste audiovisuele middelen, zijn kantoorbenodigdheden onmisbaar voor een complete werkomgeving. De schoonmaakmiddelen, de afvalbakken, de koffie die je drinkt, maar ook zeker de muis die je gebruikt, de bureaustoel waar je op zit en het notitieblok voor een snelle aantekening.

Bij Wuestman helpen we je graag aan wat je nodig hebt om je werkomgeving compleet te maken. Je kunt zelf artikelen bestellen via onze webshop, maar je kunt ook in contact komen met iemand van ons Facilitair & Supplies team. We luisteren dan naar je wensen en kijken welk artikel daar het beste bij past.

En het houdt niet alleen op bij de levering. Kies je voor Wuestman? Dan kies je voor service en een persoonlijke benadering. We blijven graag in contact voor eventuele onderhoudsbeurten en nieuwe leveringen van eerder bestelde artikelen. Zo bespaar je ook nog eens kostbare ruimte, omdat je geen voorraad hoeft te houden.

Neem contact met ons op