Facilitair & Supplies

Facilitaire concepten en artikelen

Facilitair & Supplies smal

Samen realiseren we efficiënte & duurzame oplossingen voor jouw organisatie

Ben je op zoek naar facilitaire concepten en kantoorartikelen voor je organisatie? Wuestman Facilitair & Supplies is hét adres voor alle kantoorbenodigdheden. Van standaard kantoorartikelen, koffiezetapparatuur en koffie-ingrediënten tot en met een uitgebreid programma aan facilitaire producten en sanitaire benodigdheden.

Bezoek onze experience center in Harderwijk, neem contact op met een van onze accountmanagers of bestel direct in onze webshop.

Neem contact met ons op
  • Meer dan 15.000 kantoorartikelen
  • Persoonlijk advies
  • Keuze uit allerlei categorieën
  • A-merken
Office Supplies

"Wuestman levert meer dan alleen pennen en papier. Wij voorzien je in alles wat je nodig hebt op facilitair gebied."

Stefan Jacquard, Wuestman

Naast een goede inrichting en de juiste audiovisuele middelen, zijn kantoorbenodigdheden onmisbaar voor een complete werkomgeving. De schoonmaakmiddelen, de afvalbakken, de koffie die je drinkt, maar ook zeker de muis die je gebruikt, de bureaustoel waar je op zit en het notitieblok voor een snelle aantekening.

Bij Wuestman helpen we je graag aan wat je nodig hebt om je werkomgeving compleet te maken. Je kunt zelf artikelen bestellen via onze webshop, maar je kunt ook in contact komen met iemand van ons Facilitair & Supplies team. We luisteren dan naar je wensen en kijken welk artikel daar het beste bij past.

Je hebt bij Wuestman de keuze uit een ruim assortiment met facilitaire en office supplies. We hebben dan ook voor ieder wel wat in ons assortiment.

Office Supplies

Wuestman biedt kantoorartikelen aan van A-merken. Denk hierbij aan bureauartikelen en -accessoires, schrijfartikelen, opbergmiddelen en nog veel meer.

Office Supplies

Werkgeluk zit hem niet alleen in het meubilair en in de collega’s, maar ook in het beginnen van de dag met een lekker bakje koffie. We bieden daarom allerlei soorten koffie voorzieningen aan. Bekijk onze koffiemachines, bijproducten, en onze eigen koffie, de Hanze Koffie. Toch meer een theeliefhebber? Geen probleem. We bieden naast koffie allerlei theesmaken en accessoires, zoals kopjes, kannen en theekisten aan.

Office Supplies

Ook de facilitaire medewerker kan voor een hoop terecht bij Wuestman Facilitair & Supplies. Van schoonmaakmiddelen speciaal voor het interieur, sanitair, de keuken of vloer, tot stofzuigers en mopsystemen.

Office Supplies

Je vindt bij Wuestman een uitgebreid assortiment met ergonomische artikelen. Zo maak je de werkplek voor jezelf of je medewerkers een stuk beter.

Office Supplies

We bieden diverse afvalscheidingssystemen aan. Hiermee kun je niet alleen gebruikmaken van de standaard scheidingsmethoden, maar ook voor de scheiding van flesjes en blikjes voor statiegeld.

En het houdt niet alleen op bij de levering. Kies je voor Wuestman? Dan kies je voor service en een persoonlijke benadering. We blijven graag in contact voor eventuele onderhoudsbeurten en nieuwe leveringen van eerder bestelde artikelen. Zo bespaar je ook nog eens kostbare ruimte, omdat je geen voorraad hoeft te houden.

Neem contact met ons op