Duurzame concepten

Duurzame concepten

Voor een groenere toekomst

Bij Wuestman bieden we diverse concepten aan die de wereld een stukje beter maken. We houden hierbij rekening met de duurzame factoren en we kunnen het aanleveren conform de Green Deal vereisten. Alle producten die we aanleveren zijn uitsluitend officieel duurzaam gecertificeerd.

Bespreek de mogelijkheden

Een andere methode om de wereld een stukje groener te maken, is om gebruik te maken van onze afvalscheiding faciliteiten. Hiermee kun je kiezen uit verschillende soorten modulaire afvalscheidingssystemen.

Duurzame afvalscheiding

Bij Wuestman verkopen we allerlei soorten kantoorartikelen; van computer supplies tot opbergsystemen. Wil je graag uitsluitend duurzame kantoorartikelen aanschaffen? Wuestman biedt een breed assortiment en bespreekt graag de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Je kantoor inrichten met kwalitatief duurzaam kantoormeubilair is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je medewerkers. Wuestman biedt de mogelijkheid tot de aanschaf van los kantoormeubilair, zoals bureaustoelen, en voor het laten inrichten van je complete kantoor- of ontmoetingsruimte met duurzaam meubilair.

Duurzame schoonmaak

Verduurzaam de schoonmaak van je bedrijf door gebruik te maken van duurzame schoonmaakproducten. Zo bieden we van onze leverancier Greenspeed schoonmaakproducten en -pakketten aan, bijvoorbeeld probiotische reinigers. Deze laten goedaardige bacteriën op het oppervlak achter, die vervolgens organische vervuiling verwijderen die leiden tot geurvorming.

Niet alleen op het gebied van faciltair & supplies en meubilair kunnen we helpen bij duurzame concepten, ook op het gebied van projectinrichting en audiovisueel staat Wuestman voor je klaar rondom duurzaamheid.

Duurzame akoestische lampen
Duurzame AV apparatuur met lange levensduur
Energiezuinige en duurzame AV apparatuur
Duurzame en CO2-neutrale vloeren

Kom meer te weten over onze duurzame concepten en bespreek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Bespreek de mogelijkheden