Kantoorartikelen - facilitair

Onderdeel van ons 'Goed Geregeld' programma

Wij zorgen graag voor uw kantoor met ons 'Goed Geregeld' programma. Met dit programma bent u in staat zich uitsluitend te richten op uw core-business. Wuestman regelt uw randzaken, waaronder uw koffievoorziening op kantoor, de papierrecycling van uw kantoor en de levering van kantoorartikelen en computersupplies. Ook levert Wuestman u een compleet assortiment aan facilitaire producten.

U kunt genieten van de vele voordelen vanuit ons 'Goed Geregeld' pakket. Zo heeft u altijd toegang tot de beste deals, vanwege de collectiviteit van het programma en kunt u bouwen op de expertise en kunde van onze medewerkers en leveranciers binnen de specifieke onderdelen van het pakket.

Wuestman Office Supplies biedt een volwaardig facilitair assortiment, waaronder schoonmaakartikelen, stofzuigers en toebehoren en zelfs een compleet assortiment aan catering (cup a soup, koffie en koffie ingrediënten & supplies).

 Wanneer u kiest voor ons facilitair programma, geniet u van een aantal exclusieve voordelen.

  • U kunt zich richten op uw core business, uw randzaken op kantoor worden uitstekend voor u geregeld
  • U heeft toegang tot een uitgebreid assortiment aan facilitaire producten
  • U geniet van de beste deals door de collectiviteit van het 'Goed Geregeld' programma
  • U praat met uitstekend vakmanschap en krijgt onafhankelijk advies
  • U heeft toegang tot ons geautomatiseerd leveringsprogramma van supplies
  • U heeft 'Goed Geregeld' garantie

Wilt u uw facilitaire zaken op kantoor goed geregeld hebben, kies dan voor het facilitaire assortiment uit het 'Goed Geregeld' programma van Wuestman! Het beste facilitaire assortiment voor de beste prijs! Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies. Vul onderstaand formulier in of bel ons via telefoonnummer 0341-462088.