Kantoorartikelen - koffievoorziening

Onderdeel van ons 'Goed Geregeld' programma

Heeft u zin in een lekkere kop koffie of wilt u een pittige espresso, een romige cappucino of donkergebrande café au lait? Kies dan voor de koffievoorziening van Wuestman Facilitair & Supplies.

Wuestman levert u graag het beste koffieconcept voor uw onderneming. Via ons 'Goed Geregeld' pakket heeft u toegang tot de allerbeste koffie-apparatuur, de lekkerste supplies/ingrediënten en het beste vakmanschap voor de nodige service. 

De koffievoorziening binnen het 'Goed Geregeld' programma van Wuestman biedt u vele mogelijkheden. Zo heeft u keuze tussen een uitgebreid assortiment aan koffie-apparatuur en vele variaties aan koffie.

In ons programma kunt u koffie-apparatuur, supplies/ingrediënten en service kopen, huren en/of leasen. Graag nemen wij de mogelijkheden persoonlijk met u door.

Kiest u voor de koffievoorziening van Wuestman Facilitair & Supplies, dan kiest u voor veel gemak, de beste kwaliteit en de beste prijs/kwaliteitsverhouding. U geniet van de voordelen conform ons 'Goed Geregeld' programma.

  • Een uitgebreid assortiment aan koffie-apparatuur / automaten
  • Een uitgebreid assortiment aan koffie supplies / ingrediënten
  • Toegang tot uitstekend vakmanschap voor technisch support
  • Kopen, huren en/of leasen
  • Geautomatiseerd leveringsprogramma van supplies mogelijk
  • Toegang tot de beste koffieconcepten tegen voordelige tarieven
  • 'Goed Geregeld' garantie

Uw koffievoorziening ook door Wuestman Facilitair & Supplies laten verzorgen? Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch (0341-462088) contact op met één van onze adviseurs. Maak kennis met de uitgebreide mogelijkheden van onze koffieregeling en de rest van ons 'Goed Geregeld' programma.